Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirde bildiğim doktor uğur saygılı varizmirde kolposkopi için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz ? jinekolojik onkoloji uzmanı olan
Çok teşekkürler özel kilinik sanıyorum değil miuğur saygılı
Evet pahalı da maalesef.. ama içiniz rahat olur yine araştırın istersenizÇok teşekkürler özel kilinik sanıyorum değil mi
Çok teşekkürler birkaç tane daha bulup karar vereceğimEvet pahalı da maalesef.. ama içiniz rahat olur yine araştırın isterseniz
Merhaba araştırma yaptınız mı doktor hakkındaÇok teşekkürler birkaç tane daha bulup karar vereceğim
Muzaffer sancı bayraklı şehir hastanesi mükemmel bir hoca randevuları acikmi bilmiyorum şuan amaizmirde kolposkopi için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz ? jinekolojik onkoloji uzmanı olan
Muzaffer sancı bayraklı şehir hastanesi mükemmel bir hoca randevuları acikmi bilmiyorum şuan ama
Merhaba araştırma yaptınız mı doktor hakkında
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ve de memnun kalırsınız özeller ateş pahası maalesef .kolposkopiniz sedasyonla mı olcakMerhaba , şuan şehir hastasinde muzaffer sancıya gidiyorum 10unda kolposkopi yapacak belki ileri seviye bir durumu oluşursa doktor değiştirip özele giderim
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ve de memnun kalırsınız özeller ateş pahası maalesef .kolposkopiniz sedasyonla mı olcak
Evet ben de izmirdeyim kaşıntı ve akıntım var benimİnşallah çok teşekkür ederim , anestezi yapmayacağını söyledi, birşey yapmayacağım sadece bakacağım kısa bir işlem dedi, parça alması gerekirse diye sorduğumda o zaman başka gün vereceğim dedi anlamadım neden 2 iş oluyor. şehir hastanesi diye sanırım. sizin durumunuz nedir izmirde misiniz?
Evet ben de izmirdeyim kaşıntı ve akıntım var benim
Kronik servisitkolposkopi vs oldunuz mu tanınız ve son durumunuz nedir ?
sizin de mi şikayetleriniz geçmedi halaKronik servisit
Tabiisizin de mi şikayetleriniz geçmedi hala![]()
Umur Yensel e yaptırdım. Hastasını hikayesini dinleyen bir doktor. Önce ayrıntılı muayene ve sonra da kolposkopi yaptı.izmirde kolposkopi için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz ? jinekolojik onkoloji uzmanı olan
Fiyat aldım bu doktordan. 4500 kart ile 4000 nakit. 5000 kolposkopi ve 4000 de biyopsi dedi. Fakat muaynede daha detaylı parça alması gerektiğine ve genel anestezi olmanız gerekiyorsa hastanede alıyormuş. Onun ücretide özel olarak söylüyor dediler.İzmirde bildiğim doktor uğur saygılı var
çok teşekkür ederimFiyat aldım bu doktordan. 4500 kart ile 4000 nakit. 5000 kolposkopi ve 4000 de biyopsi dedi. Fakat muaynede daha detaylı parça alması gerektiğine ve genel anestezi olmanız gerekiyorsa hastanede alıyormuş. Onun ücretide özel olarak söylüyor dediler.