H hndeb35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2025 39 3 1 32 Cuma 22:00 Konu Sahibi Konu Sahibi hndeb35 #21 sfahb .!.: Umur Yensel e yaptırdım. Hastasını hikayesini dinleyen bir doktor. Önce ayrıntılı muayene ve sonra da kolposkopi yaptı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hangi hastanede hoca ya da özel klinik mi
sfahb .!.: Umur Yensel e yaptırdım. Hastasını hikayesini dinleyen bir doktor. Önce ayrıntılı muayene ve sonra da kolposkopi yaptı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hangi hastanede hoca ya da özel klinik mi
H hndeb35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2025 39 3 1 32 Pazar 08:08 Konu Sahibi Konu Sahibi hndeb35 #22 sfahb .!.: Umur Yensel e yaptırdım. Hastasını hikayesini dinleyen bir doktor. Önce ayrıntılı muayene ve sonra da kolposkopi yaptı. Genişletmek için tıkla... Hangi hastanede doktor peki
sfahb .!.: Umur Yensel e yaptırdım. Hastasını hikayesini dinleyen bir doktor. Önce ayrıntılı muayene ve sonra da kolposkopi yaptı. Genişletmek için tıkla... Hangi hastanede doktor peki
S sfahb Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 1.731 1.399 358 41 Pazar 23:22 Konu Sahibi Konu Sahibi hndeb35 #23 hndeb35 .!.: Hangi hastanede doktor peki Genişletmek için tıkla... Kendi polikliniğine gittim. Alsancakta
hndeb35 .!.: Hangi hastanede doktor peki Genişletmek için tıkla... Kendi polikliniğine gittim. Alsancakta