- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Seninle muhatap olduğumu hiç gordunmu.brn nasıl okumuyorsam yazdıklarını sende okuma ve senin yazdıklarını hiç alintiladimmi şimdiye kadar.deger verdiklerimi alintilarim ...ben bide gıcık yazanlara sen o ikisindede yoksun boşa yorma kendini .haa daha cevap yazma şimdi senin yüzünden ban yemek fuzûlî olur..Seviyene inmek beni çok zorluyor kakao. Mümkünse muhatap olmayalım. İnan alıntı yapmadığın zaman okumuyorum yazdıklarını, cevap verme gereği de duymuyorum.
Seninle muhatap olduğumu hiç gordunmu.brn nasıl okumuyorsam yazdıklarını sende okuma ve senin yazdıklarını hiç alintiladimmi şimdiye kadar.deger verdiklerimi alintilarim ...ben bide gıcık yazanlara sen o ikisindede yoksun boşa yorma kendini .haa daha cevap yazma şimdi senin yüzünden ban yemek fuzûlî olur..
Yaninda kadin tacize ugrasa dayak yese umrunda olmayacak insanlar heykel kirarak ahlaklarini kurtariyor. Yersen!
Bir kere sanatçıya ayıp olmuş. Emek vermiş, yapmış.
Ben gelip senin yaptığın güzelim keke, çatalla ortasından dalıp mahvetsem hoşuna mı gidecek?O tepsiyi kafamda kırarsın herhalde.
Ben o kadar umutlu değilim.Vallahi süper yorum!
Harika yaaa, herkesin anlayabileceği dilde yazmışsınız, okurlarsa anlayabileceklerini düşünüyorum....
Yimak yerine don dikselermis
Eski nickin neydi?Yimak yerine don dikselermis
Pardon da ,heykelle Ensar vakfı ne alaka?Heykeller ahlaksız ama Ensar Vakfı ahlaklı oluyor. Ve acaba bu ucube vakıfın ortaya çıkmamış olan ve utançtan gururdan söylenemeyen kaç tane taciz tecavüz olayı vardır Allah bilir.
Ozelden yazmak istedim olmadiEski nickin neydi?
Pardon da ,heykelle Ensar vakfı ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?