- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Olumlu sonuç aldığınız doktor ve merkez adı yazabilir misiniz İzmirde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah olumlu sonuclanir bu seferNegatif sonuc oldum ama herseyden cok memnunum tekrar orda tüp bebek yaptırcam. Tavmergen tüp bebek merkezi prof erol tavmergen. Tüp bebek ücreti 9.500 tl
Benim ilk tüp bebek denemem baska hastanede oldu manisada. Ordan memnun kalmadım değiştirdim smyrna ile gidip ücretsiz görüştüm çok içime sinmedi tavmergen ve irenbe ile görüşecektim tavmergene gidince irenbeye gitmedim bile orda karar verdik. Doktor bana histereskopi önerdi rahimde perde olduğından süphelendi önce onu hallettik 3.500 tl histereskopi ücreti. Sonra tüp bebeğe basladık ilk istenilen tahlilleri sağlık ocağınızda yaptırın para vermeyin bosuna dediler öyle yaptık. Sonra iğneye basladık ilaclar toplam 3 bin lira tuttu tüm kullanılan ilaclar. Bu sürecte orda gidip gelme muayane ücreti kan tahlili ücreti vs vermiyosunuz hepsi 9.500 ün icinde. Bir de bizde sperm sorunu oldugu icin mikroçip yöntemi önerdi doktor 1.500 tl onun icin verdik. İlk gittiğimizde erol hocayla ilerlemek istediğimiz icin direkt ondan randevu aldık 500 tl muayene ücreti vermistik. Baska aklıma gelen olmadı suanda merak ettiğiniz varsa cevaplarımİnsallah olumlu sonuclanir bu sefer
Süreci biraz anlatir misiniz? Ben devlete gidiyorum aşılama yaptırıyorum tüp Bebek icin devlette 3 yil evli olma şartına uymuyorum. Ozel arastirmaya başladım o yüzden.
İlk gidiş görüşme tahlillrr vs nasil ilerleniyor
Aslinda ilac ve tup toplam 12 500 doğru mu anladım?Benim ilk tüp bebek denemem baska hastanede oldu manisada. Ordan memnun kalmadım değiştirdim smyrna ile gidip ücretsiz görüştüm çok içime sinmedi tavmergen ve irenbe ile görüşecektim tavmergene gidince irenbeye gitmedim bile orda karar verdik. Doktor bana histereskopi önerdi rahimde perde olduğından süphelendi önce onu hallettik 3.500 tl histereskopi ücreti. Sonra tüp bebeğe basladık ilk istenilen tahlilleri sağlık ocağınızda yaptırın para vermeyin bosuna dediler öyle yaptık. Sonra iğneye basladık ilaclar toplam 3 bin lira tuttu tüm kullanılan ilaclar. Bu sürecte orda gidip gelme muayane ücreti kan tahlili ücreti vs vermiyosunuz hepsi 9.500 ün icinde. Bir de bizde sperm sorunu oldugu icin mikroçip yöntemi önerdi doktor 1.500 tl onun icin verdik. İlk gittiğimizde erol hocayla ilerlemek istediğimiz icin direkt ondan randevu aldık 500 tl muayene ücreti vermistik. Baska aklıma gelen olmadı suanda merak ettiğiniz varsa cevaplarım![]()
Aslinda ilac ve tup toplam 12 500 doğru mu anladım?
İlk görüşmede elimdeki testlere göre bi yönlendirme oluyor sanırım doğru değil mi? Peki tutma şansı olarak size bi yuzde verdiler mi?
Anladım Teşekkür ederim, inşallah olumlu sonuc alırsınızŞimdi negatif oldugu icin genetik testler pıhtılasma testi istedi pazartsi onları yaptırcaz bi dahaki tüp bebekte ona göre yol izleyeceğiz
İnsallah sizdeAnladım Teşekkür ederim, inşallah olumlu sonuc alırsınız![]()
Merhabalar öncelikle tavmergende 2 olumsuz denemem oldu bir kere hep hemşireler ile muhatapsiniz Erol bey ile görüşmek hakgetire sanki ulaşılamaz bir insan randevuda sonra saatlerce bekletiyorlar yorumlar baktıktan sonra irenbe umit hanima gitmeye karar verdik içtenliği güler yüzü en önemlisi açıklayıcı anlatımları disiplini sayesinde olumlu sonuca ulaştım insallah devamı da böyle gider sormak istediğiniz bir sey varsa cevqplayabilirimOlumlu sonuç aldığınız doktor ve merkez adı yazabilir misiniz İzmirde![]()
Merhabalar, hayırlı olsun olumlu olmasına çok sevindim. Ben tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum aşılama yaptirdim suan yasak var diye boş geçtik bu ayi, bütün tahlil ve testlerim orda yapıldı. Pcos dışında sorun yok elhamdülillah. Devlette tüp icin 3 yillik evlilik sarti var benim seneye doluyor, bu nedenle ozeldeki durum nedir, bu testler ile yaptirabilir miyim kabul edilir mi? Yoksa sıfırdan orda mi yapılıyor testler hormonlar? Başarı orani verildi mi size gebelik için% kac denildi? Ücret ne odedinizMerhabalar öncelikle tavmergende 2 olumsuz denemem oldu bir kere hep hemşireler ile muhatapsiniz Erol bey ile görüşmek hakgetire sanki ulaşılamaz bir insan randevuda sonra saatlerce bekletiyorlar yorumlar baktıktan sonra irenbe umit hanima gitmeye karar verdik içtenliği güler yüzü en önemlisi açıklayıcı anlatımları disiplini sayesinde olumlu sonuca ulaştım insallah devamı da böyle gider sormak istediğiniz bir sey varsa cevqplayabilirim
Öncelikle tabi tekrardan istiyor ilk görüşmede genel test istiyor örneğin d vitamini seker trioid ve hemogram vb burda yaptırmak zorunda değilsiniz dedi biz dışarıda yaptık bende anemi falan cikti arti kist cikti falan o nedenle 6 ay bekletti cok didikliyor sonrasında merkezde yaptırdık istedi tahilleri cok pahali değil 300 tl falandı zaten tek seferde değil her gittiğiniz de yaptırıyor testler bitince tedaviye başlıyor bende iki defa topladı tek toplamada 9.000 bin verdim transfer dahil ama ilaçlar asil tutuyor irenbenin karsinda bir eczane var bulvar eczanesi orda rapor yazdırmış gibi fark parası gibi yani baya uyguna satiyorlar belki sizde tek toplama olacak bilemiyorum ilaçlarda yaklaşık 3.500 tl civariydiMerhabalar, hayırlı olsun olumlu olmasına çok sevindim. Ben tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum aşılama yaptirdim suan yasak var diye boş geçtik bu ayi, bütün tahlil ve testlerim orda yapıldı. Pcos dışında sorun yok elhamdülillah. Devlette tüp icin 3 yillik evlilik sarti var benim seneye doluyor, bu nedenle ozeldeki durum nedir, bu testler ile yaptirabilir miyim kabul edilir mi? Yoksa sıfırdan orda mi yapılıyor testler hormonlar? Başarı orani verildi mi size gebelik için% kac denildi? Ücret ne odedinizbu kadar
![]()
Anladım bu yasaklardan sonra on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bakalim, çok teşekkür ederimÖncelikle tabi tekrardan istiyor ilk görüşmede genel test istiyor örneğin d vitamini seker trioid ve hemogram vb burda yaptırmak zorunda değilsiniz dedi biz dışarıda yaptık bende anemi falan cikti arti kist cikti falan o nedenle 6 ay bekletti cok didikliyor sonrasında merkezde yaptırdık istedi tahilleri cok pahali değil 300 tl falandı zaten tek seferde değil her gittiğiniz de yaptırıyor testler bitince tedaviye başlıyor bende iki defa topladı tek toplamada 9.000 bin verdim transfer dahil ama ilaçlar asil tutuyor irenbenin karsinda bir eczane var bulvar eczanesi orda rapor yazdırmış gibi fark parası gibi yani baya uyguna satiyorlar belki sizde tek toplama olacak bilemiyorum ilaçlarda yaklaşık 3.500 tl civariydi
Canim toplam mi bu fiyat iğneler ilaçlar dahil miNegatif sonc aldım ama herseyden cok memnunum tekrar orda tüp bebek yaptırcam. Tavmergen tüp bebek merkezi prof erol tavmergen. Tüp bebek ücreti 9.500 tl
Canim toplam mi bu fiyat iğneler ilaçlar dahil miİrenbede 9 bine yaptırdım.İlk seferde olumlu sonuç aldım çok şükür☺
İğne ilaç dahil değil.Yumurta toplama ve transferi sadece.İğne ve ilaçlar yaklaşık 5 bin tutmuştu.Devamı da gelmişti.Canim toplam mi bu fiyat iğneler ilaçlar dahil mi
Tmm canim teşekkür ederimİğne ilaç dahil değil.Yumurta toplama ve transferi sadece.İğne ve ilaçlar yaklaşık 5 bin tutmuştu.Devamı da gelmişti.
Merhaba tüp bebek konularını araştırırken rastladım hamilesiniz ne mutluOlumlu sonuç aldığınız doktor ve merkez adı yazabilir misiniz İzmirde![]()