• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de nerede ve hangi ücrete tüp Bebek yaptırdınız?

Merhaba tüp bebek konularını araştırırken rastladım hamilesiniz ne mutlu 🤗 doğal yol ile mi oldu acaba birde tüp bebek yaptirmak icin sorun neydi
Sebepsiz infertilite denilmişti, sorun yoktu ama olmuyordu. Aşılama catlatma igneleri vs denedik, sonra bıraktım herşeyi araya kapanma girmişti, ovulasyonla takip ettim ve kendiliğinden oldu 🙏 çok teşekkür ederim, stres sanırım en büyük etken nasilsa olmaz kapanma sonrasi yeniden aşılama yaparız diye düşündüm oldu🙏

Sebepsiz infertilite denilmişti, sorun yoktu ama olmuyordu. Aşılama catlatma igneleri vs denedik, sonra bıraktım herşeyi araya kapanma girmişti, ovulasyonla takip ettim ve kendiliğinden oldu 🙏 çok teşekkür ederim, stres sanırım en büyük etken nasilsa olmaz kapanma sonrasi yeniden aşılama yaparız diye düşündüm oldu🙏
Anladım darısı bana bende tüp bebeğe başladım ege üniversitesinde inşallah kendiliğinden gelir mucizem

Back
X