Doğuma Hazırlık İzmir’de önerebileceğiniz kadın Doğum doktoru ve hastane var mı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mucizem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
28
18
88
İzmir’de yaşıyorum ve 2,5 aylık hamileyim düzenli kontrollerimi takibimi yapacak doktor ve Doğum yapacağım bir hastane arıyorum İzmir’de yaşayan yada tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

İzmir’de yaşıyorum ve 2,5 aylık hamileyim düzenli kontrollerimi takibimi yapacak doktor ve Doğum yapacağım bir hastane arıyorum İzmir’de yaşayan yada tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
ben karataş a gidiyorum doktordan da hastaneden de memnunum

Merhabalar ben ilk dogumumu doktor hasan ulaş basyurtla yaptim kendisi su an izmir bayraklida simdi ikinciye hamileyim takiplerimi yine kendisi yapiyor cok memnunum herkese tavsiye ederim

Haşmet Mesut Özsoy gebelik takibinde şahane bir doktordur tavsiye ederim. Nettende araştırabilirsiniz kendisini

Merhaba
Merhabalar ben ilk dogumumu doktor hasan ulaş basyurtla yaptim kendisi su an izmir bayraklida simdi ikinciye hamileyim takiplerimi yine kendisi yapiyor cok memnunum herkese tavsiye ederim
Merhaba doktorunuzun muayene ve Doğum ücreti hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim bir kaç özel muayenesi olan doktorla görüştük fiyatları bizi çok aştı

Doktorunuz kim acaba?? Ben sağlık sorunu olmadıkça normal Doğum düşünüyorum ve bunu destekleyen bir doktor istiyorum
Doktorum osman çelik bayan doktorlarda iyi eğer bayan düşünürsen benim iki arkadaşım osman beye gitti memnun oldukları için direk ona gittim ben doktor doğum için son ana net birşey söylemiyor herşey olabilir diyor şuan normal olmaması için bir sıkıntı yok şükür yani ağzından sezeryan lafı hiç duymadım akışına bırakıyor

Ege universitesi Ali Akdemir mükemmel bi doktor tavsiye ederim onu biraz yoğun kendisi ama işini iyi yapıyor

İzmir hayat hastanesi doğum ücreti ne kadar bilen var mı? Ayşegül ve Mine hanım varmış. Çok kararsız kaldım 27+4 haftalık hamileyim

Back
X