Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkİzmir’de önerebileceğiniz kadın Doğum doktoru ve hastane var mı??
İzmir’de yaşıyorum ve 2,5 aylık hamileyim düzenli kontrollerimi takibimi yapacak doktor ve Doğum yapacağım bir hastane arıyorum İzmir’de yaşayan yada tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
İzmir’de yaşıyorum ve 2,5 aylık hamileyim düzenli kontrollerimi takibimi yapacak doktor ve Doğum yapacağım bir hastane arıyorum İzmir’de yaşayan yada tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Merhabalar ben ilk dogumumu doktor hasan ulaş basyurtla yaptim kendisi su an izmir bayraklida simdi ikinciye hamileyim takiplerimi yine kendisi yapiyor cok memnunum herkese tavsiye ederim
Merhabalar ben ilk dogumumu doktor hasan ulaş basyurtla yaptim kendisi su an izmir bayraklida simdi ikinciye hamileyim takiplerimi yine kendisi yapiyor cok memnunum herkese tavsiye ederim
Merhaba doktorunuzun muayene ve Doğum ücreti hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim bir kaç özel muayenesi olan doktorla görüştük fiyatları bizi çok aştı
Doktorum osman çelik bayan doktorlarda iyi eğer bayan düşünürsen benim iki arkadaşım osman beye gitti memnun oldukları için direk ona gittim ben doktor doğum için son ana net birşey söylemiyor herşey olabilir diyor şuan normal olmaması için bir sıkıntı yok şükür yani ağzından sezeryan lafı hiç duymadım akışına bırakıyor