- 11 Mayıs 2016
- 10
- 1
- 36
- 49
- Konu Sahibi misscreative
İzmirde perinatolog olarak tavsiye edebileceğiniz hangi hekimler var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kentte serkan güçlüyü öneririm durumunuz varsa ben ona gittim detaylı için alanında uzmanİzmirde perinatolog olarak tavsiye edebileceğiniz hangi hekimler var ?
Prof.dr mert kazandi ya gitmistim memnunda kaldimtsk ederim verdiğiniz bilgiler için. Ege ünv sinde tavsiye edebileceğiniz perinatalog var mı ?
Randevu nasıl alınıyor eğe üniversiteneden miDün Sermet Sağola gittim . Oldukça memnun kaldım. Uzun uzun konuştuk ,ultrason muayenesinde herşeyi anlatarak bilgi verdi. Tavsiye ederim arkadaşlar..
TeşekkürlerMerhaba Sermet Hocanın özel muayenesine gittim. Bildiğim kadarıyla Ege Ünv. sinde bakmıyor.
Şahsen ben Mert Kazandı derim kendisi çok ilgili bir hekim ve istediğiniz her şeyi sorabiliyorsunuz hiç öyle küçümseyici tavırları yok bir çok ukala doktor gibi.Hiç üşenmeden uzun uzadıya anlatıyor anneyi ve bebeği çok önemsediğini hissettiriyor.(kendisiyle tanışmadan önce sosyal medya dışında da çok bilgi edinmiştim mesala bir tanesi sürekli 5. ayda düşük yapan bir kişinin sağlıklıca 7 ay kadar gelmesini sağlayarak doğum yapmasını sağlamış)İzmirde perinatolog olarak tavsiye edebileceğiniz hangi hekimler var ?
Siz neden pişmansınız Mert kazandı ya gitmektenMert Kazandı var izmirde ina sakın gitmeyin cok pişmanım cookkkk