izmirde perinatolog tavsiyeleriniz

Fuat akercan cnm. Daha bugün gittik. Sağolsun bizi 2. Kez rahatlattı. İstersen netten bak izmirin en iyi 3 perinatolog undan biri.

Sermet sağol var o da egeden. Fuat akercanın hocası. Muayenesi yıllardır 250 yl olan bildiğim tek prof pernatolog. Biraz soğuktur ama mesleği konusunda çok iyidir. Öğrencisi Fuat beyin bile 300 tl.
Kentte namık demiri överler ama ablamın yaşadığı sıkıntılı hamilelik döneminde çokta bilgili olmadığı kanaatine vardım.

Sonunda karar verdim .Bugün Sermet Sağoldan randevu aldım. Haftaya pazartesi için inşallah bende memnun kalırım. Gidince bende görüşmelerimi paylaşacağım .Tskler

Sermet Sağol; ikili üçlü testleri ve amniyo sentezi özelde mi yoksa ege ünv. mi yaptırıyor? Özelde yaptırıyorsa fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Dün Sermet Sağola gittim . Oldukça memnun kaldım. Uzun uzun konuştuk ,ultrason muayenesinde herşeyi anlatarak bilgi verdi. Tavsiye ederim arkadaşlar..

İzmirde perinatolog olarak tavsiye edebileceğiniz hangi hekimler var ?
Şahsen ben Mert Kazandı derim kendisi çok ilgili bir hekim ve istediğiniz her şeyi sorabiliyorsunuz hiç öyle küçümseyici tavırları yok bir çok ukala doktor gibi.Hiç üşenmeden uzun uzadıya anlatıyor anneyi ve bebeği çok önemsediğini hissettiriyor.(kendisiyle tanışmadan önce sosyal medya dışında da çok bilgi edinmiştim mesala bir tanesi sürekli 5. ayda düşük yapan bir kişinin sağlıklıca 7 ay kadar gelmesini sağlayarak doğum yapmasını sağlamış)

32 haftalık hamileyim çok zorlu bir süreç geçirdik ve en baştan beri mert kazandı takibimi yaptı , şu ana kadar çok ama çok memnun kaldım, riskli gebeliklerde kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.
G Gulozderenmi siz neden pişmansınız merak ettim doğrusu

Back
X