izmirde pgt yöntemi ile tup bebek yaptiranlar doktorlari kimdi ne kadara maliyeti oldu?

Adaletsiz dünya 😔 bebeğin sorunlu olunca hemen alalım diyolar genetik sıkıntısı çıkınca da git ne yaparsan yap ama sağlıksız bi bebek doğurma yeterki oluyor hesap.. sizin de çok uçıl bi fiyat netleşsin ona tüp bebek yaparsınız hiç gerek yok okadar para vermene seninde gönlüne göre versin canım sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum hayırlı bayramlar
Canım netleşmesi için o testi yaptırmamız gerekiyor işte. Diğer testlerde bi şey çıkmıyor çünkü. Bu en kapsamlı testmiş. Almanya’ya gidiyormuş. 2700 euro istediler işte üçümüz için. Bebek baba ve ben için. Sonra tepecik biz yaparız ama sadece bebeğe yaparız onda bi şey çıkarsa size yaparız ve 1 yıl sürer dedi. Para verip yaptırsak 3 ayda çıkacak. Bekleyelim dedik artık. O paraya tüp bebek yaparız dedik biz de. Sana da iyi bayramlar canım.

Ben Medicalpark İzmir de 2017 de tedavi oldum ilk denemeden 21 aylık bir oğlum var çok şükür, 2 yıl ara verip 2. Bebek için Ahmet Zeki Hocamla tedaviye başladık dün transferim oldu. Çok memnunum hocamdan çok Babacan bilgili biri. Çok yoğunlar sadece işlerini en iyi yapmaya çalışıyorlar. İstanbul’da da çok hastane gezdim İrenbeye de gidip geldim karar aşamasında her yerde bebek fotolarını gözümüze sokacaklar nerdeyse ikna etmek için. Ahmet hocanın Çok sayıda bebeğe vesile olduğuna şahit oldum kendi bebeğimde dahil bir fotoğraf bile yok klinikte asla ticarethane gibi reklam amaçlı gütmüyorlar. Hayırlı olsun diyip tebrik ediyorlar her soruna yine cvp veriyorlar ve diğer bebek bekleyen Anne adaylarına çare arıyorlar !!!!

Arkadaslar durumumu daha once paylasmistim metabolik rahatsizligi olan bebek dunyaya getirdim ve bir hafta yasamis ve olmustu... bize pgt yontemini onerdiler ve ankara yada istanbul dediler.... bu arada esimle akrabaligim yok kan uyusmazligi vs yok kromozomal durum yok ama bebek grnetik olarak problemli.... ankarada berfu hocayla basladik 16 embriodan sadece 5.gune 2 adet embrio cikti. genetiğe gitti birisi hasta digeri saglikli geldi... elde bir adet var isterseniz koyalim dediler... yada havuz yapip embrio cogaltalim dediler konmasina karar verildi bu esnada babam rahatsizdi vefat etti hasta oldugunu biliyordum ama hersey yolundayken olecegini aklima bile gelmemisti... 2 bucuk ay sonra bizim icin moral olur aciyi hafifler die düşündük ama bu kezde rahim incelmesi meydana geldi ben sikintiya yoruyorum.... bantlar igneler estrofemler vs vs vs az bi rakam artti kondu mesafe uzak ankaradan izmire geldik... 10 gun sonra kandan test yapilicakti ben dayanamadim bir kac gun once ve gebelik testi yaptim sonuc pozitifti sevindim ama birkac gun sonra kan testinde deger dusuk cikti 2 gun sonra tekrarlamami istedi degerim cok az miktar artmisti dis gebelik yada kimyasal gebelik meydana gelmis... asiri uzuldum herseyde vardir bir hayir dedim... tekrar ankarada baslicam... ama izmirde olmasi bizim icin daha iyi olurdu izmirde pgt yaptiranlar yazabilir mi?

Kızlar benden 6 yumurta alındı 3 u döllenmiş ve şimdi ptt ye gidecek çok stresliyim acaba sağlam kaç tane gelir zaten 3 tane bu arada 3. Gün 5. Gün muhabbeti ne merak ediyorum yardımcı olur musunuz

mavi-hayal benim bildigim şu normalde tup bebekde embrioyu olusturuyorlar ve su kadar embriyonuz var diyorlar. 3. ve 5. gun embriyosunda olusan embriyolar ilk 3 gun bekletiliyor hareketli olanlarla daha az hareketliler ayristiriliyor.. 5 gun embriyosundada 5 gun bekletiliyor kalan canli olanlarla hareketi ayni kalmis azalmis olanlar ayristiriliyor boylece saglikli tutma ihtimali yuksek embrio olmus oluyor genede yaniliyorsam duzeltin arkadaslar... benm 5. gun embriyosuydu ama dis gebelik meydana geldi rahim duvarim incelmis cunku

Kendiliğinden 6 gebelik kaybım var irenbe Ümit hanım ile tüp bebek tedavisine başladım iğneleri oluyorum bebeklere ngs tam kromozom taraması isteyeceğim

Pgt yöntemi yaptınız mi ? Sonuç nedir? Nerde ve kime yaptırdınız inşallah olumlu olmuştur. Izmirdeyim bende pgtyöntemi yaptirmam gerekli ama kime güveneceğim bilmiyorum

Kızlar merhaba bugün 7+5’te kalp atışını göremedik bebişimin. Yaş 40. 5 yıldır deniyordum hiç tutmamıştı bu 5. Denemede tuttu ama bunu da böyle kaybettik.
Pgt ve NGS hiç denemedim.Farkları ne?
İzmir’de yapan doktor var mı?
Aslında çok yoruldum denemek istemiyorum ama bir yandan da Merak ediyorum bu yolla 40 üstü hamile kalabilen çok mu diye?

Selamlar, geçmiş olsun, zaman geçtikçe acısı hafifliyor... Üst üste olunca pek akıldan çıkmıyor ama ilk günkü gibi olmuyor elbette. Ama yalnız da değiliz neyse ki..
Bende de tekrarlayan düşükler oldu, İzmir'deyim ben de, 37 yaşındayım. Sonuncusunda genetiğe yolladık monozomi 21 çıktı. 9. haftada kalbi durmuştu.
Epeyce doktor gezdim hatta çok yakınım doktorlar var hepsi tekrar doğal dene diyor ancak ben tamamen pgt tüp bebek taraftarıyım artık.
Bu işin membası İstanbul, hatta Memorial benim araştırmalarıma göre. Bir para vericez madem gidelim en iyisinde yaptıralım diye düşündük çok, ama sonrasında tip bebek sürecinin zorluğu, zaman darlığı ..vb sebeplerle İzmir'de yaptırmaya karar verdim. O noktada da benim için en önemlisi laboratuvar ve embriyolog. İrenbe ve Medical Park arasında gidip geliyorum.
Araştırdıkça buradan da iletirim. Şimdilik siz dinlenin, yeni bir travma atlatmışsınız. Düşünmek için henüz erken kendi sağlığımızı düzeltmeye bakmak lazım.

Back
X