mrh arkadaşım yaşayan birisi olarak paylaşmak istedim akdeniz ünv 2 kez aşılama tedavsi gördüm amacım hem ücretsiz oluşu hemde tüp bebek raporu alabilmekti aslında bildiğimiz devlet hastahanesi 30-40 kadın sürekli bekliyoruz önce kan verme kuyruğu daha sonra ultrason kuyruğu saatlerce bekliyorsun koyun gibi sıra numarası falanda yok ayakta sıraya girmiş bekliyosun 3 doktor var o gün şansına hangisi gelirse o muayene ediyo öğleden sonra tekrar gidiyorsun kuyruk bekleyip ilaç seviyen ayarlanıyor doktorla ultrasonda hiçbirşey konuşmuyor sadece hemşirye yumurta ölçümlerini söylüyor eğer aşılama tedavisindeysen ve doktor ve hemşilerer düzgün yumurtanı takip edebilirse ki şanslısın gün veriyorlar aşıalma yapılıyor. sabahtan gidiyorsun kuzu gibi bekliyorsun eşin sperm veriyor sadece bekliyorsun dontor diğer işlemlerini bitiriyor önce tüp bebeklileri ultrason sonra aşılama tedavisindekileri ultrason sonra tüp bebk opu ve transfer işlemleri sonra aşılama yapacaklara sıra geliyor ortam hijyen ve şartlarına hiç girmiyorum umarım hastalık kapmamışımdır.ama hemşirelerin tutumları canayakın hele bir ahmet bey var tam bir abi doktorlarda iyidir mutlaka ama hasta tanımaları ve takibi çok zor çok kalabalık çünkü nerden hatırlayacaklarki ha benim tedavim ne oldu dersen ikisindede yumurtam erken çatladı aşı gününü ayarlayamadılar tabiki sonuç olumsuz ama olumlu olanda varmış öyle diyolar...