- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi kahve_delisi
Merhaba arkadaslar izmirde rahim filmi cektiren yada hastane tavsiyesi olan varmi acaba nerde cektirmeliyim hic bir yer bilmiyorum...yardimci olursaniz cok sevinecegim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım , ben tepecikte çektirdim 5-6 ay önce.tabi anastezisiz.bir sorun yaşamadım.ilacı verirken biraz ağrıyor adet ağrısı gibi.sonra bitiyor.benim de canım tatlıdır ama bana bir şey olmaďı.kanalları tıkalı olanlarınkı ağrıyormuş güya.bilemiyorum.yukarıdaki arkadaşın tam tersi bir yorum oldu ama benim tecrübem de böyle.iyiki de özele para harcamamışım diyorum.
Valla canım , ben tepecikte çektirdim 5-6 ay önce.tabi anastezisiz.bir sorun yaşamadım.ilacı verirken biraz ağrıyor adet ağrısı gibi.sonra bitiyor.benim de canım tatlıdır ama bana bir şey olmaďı.kanalları tıkalı olanlarınkı ağrıyormuş güya.bilemiyorum.yukarıdaki arkadaşın tam tersi bir yorum oldu ama benim tecrübem de böyle.iyiki de özele para harcamamışım diyorum.
Tepecikteki kadın doğum hastanesinde canım.Tepecikte devlet hastanesindemi cekildin canım?
Hamile bayandan istemiyorlar canım.çocuk sahibi olamayan kadınlardan istiyorlar, acaba tüpler mi tıkalı diye.bu filmi her hamile bayandan istiyolarmı?yoksa özel bi durummu var?bende bebek düşünen biri olarak bilmek isterim.
Merhaba canım anladığım kadarıyla çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun. Vaktiyle senin yaşadıklarını yaşamış biri olarak çektiğin sıkıntıyı biliyorum. Ama hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma. Rabbim bana hiç ummadığım bir anda o mutluluğu yaşattı inşallah tez zamanda sana da yaşatır. Rahim filmini İstanbul'da bir devlet hastanesinde ben de çektirdim. Anestezi verilmedi. Doğrusu epey zorlu bir deneyimdi, ama hemen bir ay sonra hamile kaldım. Şunu unutma, herkesin bünyesi birbirinden farklı, mesela benden önce 40lı yaşlarında bir kadın girmişti çıktığında sanki hiçbir şey olmamış gibiydi yani biri için çok acı verici olabilirken başkası için rahat olabilir. Ama sonuçta 10 dakikada bitiyor.. Sonucun çıkması en fazla 1 hafta sürer.. Sağlıcakla kal..arkadaşlar tepecikte rahim filmi anestezisiz mi yapılıyor? kaç günde sonuç çıkıyor ?yaptıran varsa bilgi almak istiyorum da
canım çoooooook teşekkür ederim .evet bebek için uğraşıyoruz ,özele gidiyorum orda 500 dediler veremem ki devlet araştırıyorum izmirde o da bize uzak bide çalışıyorum nasıl yapsam bilemedimMerhaba canım anladığım kadarıyla çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun. Vaktiyle senin yaşadıklarını yaşamış biri olarak çektiğin sıkıntıyı biliyorum. Ama hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma. Rabbim bana hiç ummadığım bir anda o mutluluğu yaşattı inşallah tez zamanda sana da yaşatır. Rahim filmini İstanbul'da bir devlet hastanesinde ben de çektirdim. Anestezi verilmedi. Doğrusu epey zorlu bir deneyimdi, ama hemen bir ay sonra hamile kaldım. Şunu unutma, herkesin bünyesi birbirinden farklı, mesela benden önce 40lı yaşlarında bir kadın girmişti çıktığında sanki hiçbir şey olmamış gibiydi yani biri için çok acı verici olabilirken başkası için rahat olabilir. Ama sonuçta 10 dakikada bitiyor.. Sonucun çıkması en fazla 1 hafta sürer.. Sağlıcakla kal..
Rica ederim canım.randevu almadan yapacaklarını zannetmiyorum önce kadın doğum doktoruna muayene olman gerek o seni filme gönderecek. Ama muayene günü bile çekilebileceğini sanmıyorum. Sana söylerler ama genede söyleyeyim regl bitiminden bir kaç gün sonra çekiliyor. Allah a çok şükür tüplerim açıktı zaten çekim esnasında doktor görüyor ama söylemeyebilir.Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin..canım çoooooook teşekkür ederim .evet bebek için uğraşıyoruz ,özele gidiyorum orda 500 dediler veremem ki devlet araştırıyorum izmirde o da bize uzak bide çalışıyorum nasıl yapsam bilemedimacaba önceden randevu almadan çekerler mi ?yarın yaptırmak istiyorum durumlar o kadar karışık ki
senin tüplerin kapalı mıymış canım maşallah hamilesin ne güzel![]()
anladım canım ,ben de hemen yarın gitcem hastaneye bakalım ne yaapcaklar,hayırlısı ama yani çocuğum olmayacak diye çok üzülüyorum bunalıma girdimRica ederim canım.randevu almadan yapacaklarını zannetmiyorum önce kadın doğum doktoruna muayene olman gerek o seni filme gönderecek. Ama muayene günü bile çekilebileceğini sanmıyorum. Sana söylerler ama genede söyleyeyim regl bitiminden bir kaç gün sonra çekiliyor. Allah a çok şükür tüplerim açıktı zaten çekim esnasında doktor görüyor ama söylemeyebilir.Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin..
yaşadıklarını anlayabiliyorum canım ben de çok korkuyordum çocuğum olmayacak diye ama sabretmek gerek.benim bir sene olmayınca doktora gittim herhangi bir sorun çıkmadı. 5 gün klomen aldım o ay hamile kalamadım bir sonraki ay hamile kaldım.sen ne zamandır çocuk istiyorsun?anladım canım ,ben de hemen yarın gitcem hastaneye bakalım ne yaapcaklar,hayırlısı ama yani çocuğum olmayacak diye çok üzülüyorum bunalıma girdim
senin neden olmamıştı önceleri?