İZMİR'DE RAHIM FILMINI HANGI HASTANEDE CEKTIREBILIRIM???

kahve_delisi

Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
897
901
83
Merhaba arkadaslar izmirde rahim filmi cektiren yada hastane tavsiyesi olan varmi acaba nerde cektirmeliyim hic bir yer bilmiyorum...yardimci olursaniz cok sevinecegim.

Merhaba canım daha önce uyuşturulmadan canlı canlı çektirmiş birisi olarak kesinlikle devlet hastanesine gitme derim.. Benim dr um Tepecikteydi bu kadar olacağını tahmin etmedim dr da uyarmadı sağolsun.. el mecbur gittim ama ömrümden bi 10 yıl gitti yani.. Medifema da (Torbalıda yeni açıldı) çektirdi bi arkadaşım genel anestezi ile yaptırdı ve hiç duymamış bile .. Ben sırada beklerken ağlaya ağlaya odadan kaçan koca koca teyzeler gördüm yani o denli can yakıyor .. Kesinlikle anestezi almadan yaptırma canım diğer türlü dayanmak imkansız benim acı eşiğim yükseldi sayelerinde.. Bu arada birçok özel hastane var çoğu da anestezi ile çekiyor.. Geçmiş olsun

Oncelikle cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin ama bugun doktorum abartildigi gibi bir aci hissetmiceksin 3dk bi sanci dedi sen bilirsin dedi ama kararsizim anestezi almalimiyim bu kadar kisa bir islem icin oncelikle nede yaptirmaliyim ona karar vereyi daha sonra nasil yaptiracagimi dusunucem kafam cok karisik anlayacagin

Valla canım , ben tepecikte çektirdim 5-6 ay önce.tabi anastezisiz.bir sorun yaşamadım.ilacı verirken biraz ağrıyor adet ağrısı gibi.sonra bitiyor.benim de canım tatlıdır ama bana bir şey olmaďı.kanalları tıkalı olanlarınkı ağrıyormuş güya.bilemiyorum.yukarıdaki arkadaşın tam tersi bir yorum oldu ama benim tecrübem de böyle.iyiki de özele para harcamamışım diyorum.

Tepecikte devlet hastanesindemi cekildin canım?

Bende tepecik kadın doğum hastanesinde çektirdim inanın benimde canim pek tir öyle miy miy bi tip degilimdir .. Ama belki o anki Dr dan belki başka şeyden mahvolmustum .. 1 gun kanamam oldu agrili sekilde ..Ve 2 kişi bayıldı o gün 2 side vazgeçti 3 kişi çekildik sadece o da filmi hatalı çekimden dolayı yeniden istediler benden sağ tüp net sol tüpü almamış bile basımdan aşağı kaynar sular döküldü tekrar deyince neyse siz bilirsiniz ben tecrübemi paylaşmak istedim .. Ama bence her açıdan özel daha iyi bu arada tuplerim tıkalı değildi ..

bu filmi her hamile bayandan istiyolarmı?yoksa özel bi durummu var?bende bebek düşünen biri olarak bilmek isterim.

Nasıl arastiracagim ben hangi hastaneler cekiyor ozellerde ozel sigorta veya sgk karsiliyormu fiyat ne kadar yokmu arkadaslar baska cektiren??

arkadaşlar tepecikte rahim filmi anestezisiz mi yapılıyor? kaç günde sonuç çıkıyor ?yaptıran varsa bilgi almak istiyorum da

arkadaşlar tepecikte rahim filmi anestezisiz mi yapılıyor? kaç günde sonuç çıkıyor ?yaptıran varsa bilgi almak istiyorum da
Merhaba canım anladığım kadarıyla çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun. Vaktiyle senin yaşadıklarını yaşamış biri olarak çektiğin sıkıntıyı biliyorum. Ama hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma. Rabbim bana hiç ummadığım bir anda o mutluluğu yaşattı inşallah tez zamanda sana da yaşatır. Rahim filmini İstanbul'da bir devlet hastanesinde ben de çektirdim. Anestezi verilmedi. Doğrusu epey zorlu bir deneyimdi, ama hemen bir ay sonra hamile kaldım. Şunu unutma, herkesin bünyesi birbirinden farklı, mesela benden önce 40lı yaşlarında bir kadın girmişti çıktığında sanki hiçbir şey olmamış gibiydi yani biri için çok acı verici olabilirken başkası için rahat olabilir. Ama sonuçta 10 dakikada bitiyor.. Sonucun çıkması en fazla 1 hafta sürer.. Sağlıcakla kal..

canım çoooooook teşekkür ederim .evet bebek için uğraşıyoruz ,özele gidiyorum orda 500 dediler veremem ki devlet araştırıyorum izmirde o da bize uzak bide çalışıyorum nasıl yapsam bilemedim acaba önceden randevu almadan çekerler mi ?yarın yaptırmak istiyorum durumlar o kadar karışık ki
senin tüplerin kapalı mıymış canım maşallah hamilesin ne güzel

Rica ederim canım.randevu almadan yapacaklarını zannetmiyorum önce kadın doğum doktoruna muayene olman gerek o seni filme gönderecek. Ama muayene günü bile çekilebileceğini sanmıyorum. Sana söylerler ama genede söyleyeyim regl bitiminden bir kaç gün sonra çekiliyor. Allah a çok şükür tüplerim açıktı zaten çekim esnasında doktor görüyor ama söylemeyebilir.Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin..

anladım canım ,ben de hemen yarın gitcem hastaneye bakalım ne yaapcaklar,hayırlısı ama yani çocuğum olmayacak diye çok üzülüyorum bunalıma girdim
senin neden olmamıştı önceleri?

anladım canım ,ben de hemen yarın gitcem hastaneye bakalım ne yaapcaklar,hayırlısı ama yani çocuğum olmayacak diye çok üzülüyorum bunalıma girdim
senin neden olmamıştı önceleri?
yaşadıklarını anlayabiliyorum canım ben de çok korkuyordum çocuğum olmayacak diye ama sabretmek gerek.benim bir sene olmayınca doktora gittim herhangi bir sorun çıkmadı. 5 gün klomen aldım o ay hamile kalamadım bir sonraki ay hamile kaldım.sen ne zamandır çocuk istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…