İzmirde SGK ile anlaşmalı hastahane/doktor varmıdır ?

papatya3506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
22
0
36
İzmir
6 haftalık hamıleyım ama daha kontrole gıtmedım ..ne gıbı bır yol ızlemelıyım ve sgk ıle anlasmalı guvenılır bır hastahane yada doktor tavsıye edermısınız?

hayırlısı olsun bıran evvel dr bulup kendıne kese ve kalp atımlarına baktır sgk anlasmalı gazı var egepol var yenı acılan medıkal park var evın nereye yakın bılemıcem ama tavsıyem dogum yapacagın sgk anlasmalı hastanenın kedı drlarından brıını secmen yoksa özel drlar cok amsraflı

Kordon kadın doğuma gıdıyorum..kalp atıslarını dınledım ınanılmaz bır duygu..kesesıne herseyıne baktılar..Allah'a şukur cok ıyı

Kordon kadın doğuma gıdıyorum..kalp atıslarını dınledım ınanılmaz bır duygu..kesesıne herseyıne baktılar..Allah'a şukur cok ıyı

ben de kordonda mete beyin hastasıydım, memnundum. son zamanlarda egepole geçtim. biraz uzak olduğu için şimdi de medikal parka bi bakmayı düşünüyorum. sen de bi dene istersen. egepolde drum gökalp bey. iyi bir dr ama çok yoğun maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…