izmirde ssk anlaşmalı özel hastanede doğum yapan varmı???

elfbety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
27
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar..
ben 21 haftalık hamileyim. bugüne kadar smyrna art tüp bebek merkezinde kontrollerimi yaptırdım.üstelik 19 lira muayene parasına.ancak sadece normal doğumda acil olarak geldiğinde ssk karşılayabiliyormuş.bu yüzden doktor çınarlı doğum hastanesine yönlendiriyor. üstelik doktor ve hastane parası 2,500 lirayı buluyor.bu yüzden ssk anlaşmalı özel bir hastanede devam etmek istiyorum.tecrübeli arkadaşlaımdan fikir almak istiyorum..lütfen yardımcı olabilir misiniz?opuyorumnanaktan

ege sağlık hastanesinin anlaşması var ben temmuz ayında orada dogum yaptım dr şevki klıçarslan çok iyi biri hastanede öyle zaten devamlı ailemin gittigi hastane dogum ücretini dr belirliyor önceden randevu alıp gidersen memnun kalacagına eminim. sormak istedigin birşey olursa bana yazabilirsin canım

basmane şifaya gidiyorum. yenı muayne ve ultrason ucretı 46tl. normal yada saglık sorunu nedenıyle zorunlu sezeryanda 600tl. tabı istege baglı sezeryan spinal,epidural gibi yöntemler içinde 1500-1600müş...tabı kısının durumuna görede degısıyormuş..
idecegin hastanede yenıdogan ünitesi olmasına dikkat edin hanımlar.dogumdan sonra bebişimiz bı yerde bız bıyerde olmamalıyız..
tam teşekkullu bıı hastane şifa .basmane ve bornovada var.belkı yardımcı olmuşumdur..
allah hepimize hayırlı dogumlar versın....

Son düzenleme:
slm kızlar ya ben 15+2 haftalık hamileyim ve doğum yapacağım yere henüz karar veremedim..Herkes bişiy sölüyooo..Bana doğum yaptığı yerle ilgili bilgi verecek fiyatlarla ilgili bilgi verecek hayır sever varmıı Bu arada ızmir Çiğlide oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…