Çocuk Hastalıkları Izmirde tavsiye edebileceginiz cocuk nefrologu var mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Assos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2017
37
12
88
38
Merhaba hanimlar .Kizim 22 aylik ve bobrek reflusu var.Bugun voiding cektirdik ve kacagin kapanmadigini ve hatta gerilemedigini ogrendik.Izmirde devlette ya da ozelde tavsiye edebileeginiz nefrolog var mi?

Doktor bilmiyorum ama nefroloji konusunda ege üniversitesi iyidir. Bünyesinde çocuk hastanesi var oraya gidebilirsiniz.
Birkaç gün vaktiniz varsa doktor ismi de öğrenebilirim.

Doktor bilmiyorum ama nefroloji konusunda ege üniversitesi iyidir. Bünyesinde çocuk hastanesi var oraya gidebilirsiniz.
Birkaç gün vaktiniz varsa doktor ismi de öğrenebilirim.
Evet biz ege universitesine gitmistik.Pazartesi gidecegiz izmire pazartesiye kadar vaktim var.Onerinizi bekliyorum simdide n cok tesekkurler

Ya canım bende birsey sorabilirmiyim bende ist dayım bebeğimde böbrek reflüyü var oğlum 7 aylık ama saniye yerinde durmadan huzursuz doktor bu huzursuzluğun sebebi böbrek reflüsü değil dedi sizde de çok huysuzluk var mj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…