Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu ay başladım tedaviye. Smyrna'ya gidiyorum. Doktor ve hemşireler çok yardımcı oluyor, çok ilgililer. SSK ilee anlaşmaları da var
ilk deneme smiyrnadaydısonuç alamadık hemen akabinde tavsiye üzerine irmbeye canım doktorum dilek hanıma gittim şimdi hamileyim çok şükür . allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın . benim bildigim kadarıyla özel tüpbebek merkezleri ssk ile anlaşmayı bitirdi. dilek arslana iyiki gitmişim iyiki
valla benim 3 arkadaşım gitti hiçbirinkide tutmadı üstelik hiçde sevmediler çünkü çok suratsızmış rahat olamamışlar şimdi biri nurettin beyin hastası ikize hamile biri dilek hanımın hastası oda dogurdu zaten
Merhaba ben de 2. deneme içn merkez arıyorum.Benim ilk denemem 9 eylül üniv. hst. oldu.Olumsuz sonuçlandı.Hiç tavsiye etmiyorum.Kimsei de etkilemek istemem fakat bir başladınız mı 9 ydan önce çıkamıyorsunuz.Doktoru görmek mümkün değil.Her ama her bilgiyi hemşire veriyor daha bir sürü düzensizlik.Emar rahim filmi gibi birkaç ay sonraya randevu veriyorlar.Doktorun dersi varsa akşama kada bekliyorsunuz.
Özel ege tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan yok mu?Hiç kimse bahsetmiyor
.
Özel ege tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan yok mu?Hiç kimse bahsetmiyor
.