Tüp Bebek Merkezleri izmirde tedavi gorenler

slm canım ben ozel ege tup bebekte tedavı gordum ılk denemem ve ıkızlerıme hamıleyım tavsıye edıldıgı kadar donanımlı bır merkez hemsırelerın guleryuzlu ılgılı olusu cok hos drumda erdal beydı ben usaktan geldım dr karar vermısım rabbım herkesın yuzunu guldursun ıns

duygu 22 merhaba allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına nasıl olduda özel egeye karar verdin bende karar aşamasındayım smyrana yı düşünüyorum burdan doktor falan mı yönlendirmişti ve sizin problem neydi

Selam ben Cemla Posacı'nın hastasıyım..Transferimin 8. günü..sonucu heyecanla bekliyorum.Cemal Bey Syrmna Art'da yapıyor.Embriyolog dahil olmak üzere herkes mükemmeldi:) çok güler yüzlüler...Cemal Bey zaten bitane..Tavsiye ederim

Selam ben Cemla Posacı'nın hastasıyım..Transferimin 8. günü..sonucu heyecanla bekliyorum.Cemal Bey Syrmna Art'da yapıyor.Embriyolog dahil olmak üzere herkes mükemmeldi:) çok güler yüzlüler...Cemal Bey zaten bitane..Tavsiye ederim

slm canım bende Syrmna Art'da tedaviye hapla başladım cumartesi günü geleceğim tekrar bencede herkes çok güler yüzlü benim doktorum funda hanım çok ilgililer hepsi belki karşılaşırız oralarda umarım hayırlı sonuçlar alırsın bana ışak olıursun sizin probleminiz neydi kaçıncı denemniz benim ilk tedavimde biraz meraklıyım :)))

irenbe Aral Özbal hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

ben bu ay başladım tedaviye. Smyrna'ya gidiyorum. Doktor ve hemşireler çok yardımcı oluyor, çok ilgililer. SSK ilee anlaşmaları da var

Selam canım.Bizde gitmeyi düşünüyoruz.Önce sperm analizi yapılacak.Onu ssk karsılamıyormuş.Acaba daha sonraki aşamalrda mı ssk ile bakılabiliyoruz?hangi aşamalrdan geçtin?kısaca anlatırsan sevinirim.:1hug:

kızlar şifa tüp merkezinden yaptıran ve memnun kalan varmı?

E hadi kızlar bi yardımcı olun bize bende Bornova şifa ile smyrna arasında kaldım.İrenbeyi de düşündüm ama ssk olmazsa bizi zorlar.Şayet tedavi devam edecek olursa yani.:uhm:

E hadi kızlar bi yardımcı olun bize bende Bornova şifa ile smyrna arasında kaldım.İrenbeyi de düşündüm ama ssk olmazsa bizi zorlar.Şayet tedavi devam edecek olursa yani.:uhm:

canım bende irenbe ve şifa arasında kaldım ama irenbeyi seçtim .dikkat ettin mi bu sitede şifadan bahseden yok ama diğer ikisinden çok bahsediliyor ve iyi olduklarını söylüyorlar.ben karar verirken şu da etkili oldu deneyimli kişilerden duyduğuma göre sadece tüp bebek le uğraşan kurumları tercih edin diyolar .şifa biliyosun sadece tüp bebek değil .yani bilmiyorum karar vermek sana kalmış etkilemek istemem .belki klasik bi cevap olucak ama kader yani kötü diye gidersin sonuç iyi olur ,iyi diye gidersin sonuç kötü olur ALLAH yardımcımız olsun ....

ayrıca ayın 20 sinde şifada görüşmem var randevu aldım .aklımda kalsın istemedim o zaman sana daha detaylı bilgi verebilirim eğer o zamana kadar karar vermezsen ben haziranda başlıycam tedaviye.senin sorun ne ,ilk mi olucak bu?

BENCE SMYRNA arkadaslar gozu kapalı onerırım smyrnayı hergıtttıgım yerde once para dedıler para goz degılller bencok ama cok arastırdım gıtmedıgım gorusmedıgım merkez kalmadı smyrna ucretsız on gorusmede verıyor embrıyologları muhtesem turkıyedekı ılk lerden ben ılk denememde hamile kaldım 17 haftalık ıkızlere hamıleyım dururumda zordu sadece 3 yumurtam gelısmıstı hep bana moral verdıler ve basardılarda ben onerırırm smrnayı sormak ıstedıgınız soru olursa burdayım herzaman allah hıcbır kucagıbebeksız bırakmasın

ayrıca ayın 20 sinde şifada görüşmem var randevu aldım .aklımda kalsın istemedim o zaman sana daha detaylı bilgi verebilirim eğer o zamana kadar karar vermezsen ben haziranda başlıycam tedaviye.senin sorun ne ,ilk mi olucak bu?

Tmm canım sağolasın.İlk olacak evet.Sorunu bilmiyorum henüz.Daha çok baştayız yani.Ben devlet hastanesinde tetkiklerimi yaptırdım bir kaç ay arayla 2-3 kere kontrolden gectim.Hormon düzeylerim falan normal.Usg de normal.Adetlerim düzenli.Fakat 8-9 ay oldu gebelik olmadı.Dr eşimden test istedi ve yola öyle devam ederiz dedi.Bende istiyorumki bir yerde başlıyayım;bir sorun varsa aynı yerde devam edeyim tedaviye.Yani vakit kaybı olmasın.Şimdi eşime test yaptırıcaz.Yaşımda 30.Orda orda oyalanmak ve zaman kaybetmek istemiyorum.Anlatabilmişimdir umarım canım.SSK olursa daha iyi.Çünkü bu tedaviler pahalı biliyorsun.Bu arada Bornova şifa da tüp bebek merkezi var.Ben nette buldum inceledim.Herşey yapılıyor.Sen bi git bana fikir verirsen sevinirim canım.Sağol ilgine.:teselli:
İnşallah kolayca atlatırız bu süreci.Allah yardımcımız olsun canım.:1hug:

BENCE SMYRNA arkadaslar gozu kapalı onerırım smyrnayı hergıtttıgım yerde once para dedıler para goz degılller bencok ama cok arastırdım gıtmedıgım gorusmedıgım merkez kalmadı smyrna ucretsız on gorusmede verıyor embrıyologları muhtesem turkıyedekı ılk lerden ben ılk denememde hamile kaldım 17 haftalık ıkızlere hamıleyım dururumda zordu sadece 3 yumurtam gelısmıstı hep bana moral verdıler ve basardılarda ben onerırırm smrnayı sormak ıstedıgınız soru olursa burdayım herzaman allah hıcbır kucagıbebeksız bırakmasın

Sağol canım.Zaten şartları uygun oranın birde yaklaşımlarını duyunca sevindim senden.Para göz olmamaları cok iyi.Pahalı tedaviler herkesin bütçesi kaldırmıyor işte.Bir de moral.Zaten çökmüş oluyorsun bir de kötü davranışlarla karsılasınca iyice çöküyor insan.Senin referansın ve diğer arkadaşların yazdıkları smyrna için daha çok düşünmemi sağladı.Sağol arkadaşım.a.s.

Tmm canım sağolasın.İlk olacak evet.Sorunu bilmiyorum henüz.Daha çok baştayız yani.Ben devlet hastanesinde tetkiklerimi yaptırdım bir kaç ay arayla 2-3 kere kontrolden gectim.Hormon düzeylerim falan normal.Usg de normal.Adetlerim düzenli.Fakat 8-9 ay oldu gebelik olmadı.Dr eşimden test istedi ve yola öyle devam ederiz dedi.Bende istiyorumki bir yerde başlıyayım;bir sorun varsa aynı yerde devam edeyim tedaviye.Yani vakit kaybı olmasın.Şimdi eşime test yaptırıcaz.Yaşımda 30.Orda orda oyalanmak ve zaman kaybetmek istemiyorum.Anlatabilmişimdir umarım canım.SSK olursa daha iyi.Çünkü bu tedaviler pahalı biliyorsun.Bu arada Bornova şifa da tüp bebek merkezi var.Ben nette buldum inceledim.Herşey yapılıyor.Sen bi git bana fikir verirsen sevinirim canım.Sağol ilgine.:teselli:
İnşallah kolayca atlatırız bu süreci.Allah yardımcımız olsun canım.:1hug:

canım eşinde de sorun yoksa 9 ay olmuş evleneli ben ce acele ediyosun çünkü çok kişi var evliliklerinin ilk aylarında bebek sahibi olamayıp normal yollarla hamile kalan şimdiden kendine bu kadar stres yapma ...olur allahın izniyle ..

canım eşinde de sorun yoksa 9 ay olmuş evleneli ben ce acele ediyosun çünkü çok kişi var evliliklerinin ilk aylarında bebek sahibi olamayıp normal yollarla hamile kalan şimdiden kendine bu kadar stres yapma ...olur allahın izniyle ..

Canım yanlış anlamışsın.4 yıllık evliyim ben.Korunmayı bırakalı o kadar oldu.Haklısın dr bana en az 1 yıl beklemelisin dedi ama ben vakit kaybetmek istemiyorum.Zaten geç kaldım canım :çok üzgünüm:

bence iyi düşünmüşsün biliyosun yaş çok önemli ...umarım beklediğin bebeğe en kısa zamanda kavuşursun allah yardımcımız olsun.

selam canım bende smrnada tedavi görüyorum sizin problem neydi sakıncası yoksa anlatabilirmisin uzun kısa hangi protokol uygulandı ben uzun süreçte başladım tedaviye adetimin 17. günüde lucrin iğnesine başladım ama genelde 21. gün başlanıyomuş bu iğnelere bende tereddüte düştüm bilgin varsa paylaşırmısın senın nasıl olmuştu tedavi sürecin

bence iyi düşünmüşsün biliyosun yaş çok önemli ...umarım beklediğin bebeğe en kısa zamanda kavuşursun allah yardımcımız olsun.

Aminnnn :Saruboceq:
İnşallah canım hepimize :ecrin_bebek::emir_bebek:
gelişmeleri yazarsan sevinirim.Şifa hakkında bilgi almış olurum senden.:içelim:

Aminnnn :Saruboceq:
İnşallah canım hepimize :ecrin_bebek::emir_bebek:
gelişmeleri yazarsan sevinirim.Şifa hakkında bilgi almış olurum senden.:içelim:

tamam canım haberdar ederim .aslında benim aklımda şifa yoktu arkadaşımın abisi şifada çalışıyo başka bi alanda uzman . tüp bebek doktoruyla görüştü gelsinler görüşelim demiş uygun fiyata yapacaklarmış ama yinede pek içime sinmiyo üç beş kuruştan kaçarken üzülmek istemiyorum.irenbe pahalı ama içime çok sindi orda kendimi o kadar mutlu hissettim ki çok iyi bütün personeli. benim doktorum aral özbal .arkadaşlar şifa ve irenbe arasında kaldım yanlış bi karar vermekten çok korkuyorum:( ne olur yardım edinn ;??? :uhm:

Back
X