izmirde tedavi görenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar izmirde nerde tedavi oluyorsunuz neresi daha iyi yardım edermisiniz ben doktor değiştirmeyi düşünüyorumda:emir_bebek:

sen nereye gidioyrsun canım bnm
bu şekilde olaya yaklaşma bence
seninkalbin nerede derse orada karar kıl tamma mı tatlım en iyisi bu çünkü sen gitmek istediğin d rların listesini al git gör hepsini on agörede için kimi kabul ederse ona sor ama sana bu konuda yardım edecegim bekle

Merhaba arkadaşlar nasılsınız .Uzun zamandır yazmıyordum siteye özlmişim valla.Ben SSK lıyım.ve sosyal güvencemle tüp bebek uygulması yaptırmak istiyorum.Bir tanıdıktan aldım bilgilere göre :Önce infertiliteden numara alıp daha önceden yaptırmış olduğunuz tüm tahlil ve tetkiklerle birlikte hastaneye gidiyorsunuz.Orada heyet raporu çıkarmak biraz zaman alıyormuş .Size hastalığının 3.ve 21 günü gel deniyormuş.En az 2 yıllık rahim filmi ve 3 tane spermiogram isteniyormuş.Eşinizi de üroloğa yönlendiriyorlarmış.Bütün bu işlemler sonuçlanınca heyet karşısına çıkıyormuşsunuz ve rapor veriliyormuş.Daha sonra Ege veya Dokuz Eylül Üniv.seçebiliyormuşsunuz.Ben Dokuz Eylülü düşünüyorum.Arkadaş oradaki ilginin özelden farklı olmadığını ve her hangi bir yığılmanın söz konusu olmadığını söyledi(arkadaş 2 tüp bebek tedavisinin sonucunu bekliyormuş)Yani doktorlar gayet güzel ilgileniyormuş.Ege nin biraz ilgi açısından eksik olduğu söylenmiş ona.Ve toplamda ettikleri masraf yaklaşık 2,50 Tl miş.Bunlar arkadaşın verdiği bilgiler;ben tam ihtiyacım varken öğrendim iyi oldu eğer sizlerden de varsa ssk yoluyla uygulama yaptırmak isteyen bilgilensin istedim.Şimdilik Hoşçakalın.

ben israil aruha gittim ama memnun kalmadım. ilk muayeneden sonra beni asistanlarına devretti çünkü. madem asistanda tedavi olucaktım niye prof parası verdim dimi ama.

Dilekcim Israel Aruhta Tedavi Gören Arkadaslarim Cok Var Memnun Degiller Tabi Belli Olmazda Hiçbirininde Tutmadi Tutmayinca Insanin Gidesi Gelmiyor Smyrnada Tedavi Gören Var Mi

merhaba,
benim de 3 yıl önce çikolata kistim alınmıştı ve 2 senedir de hamile kalamayınca geçen yaz jinekoloğum beni tüp bebek için yönlendirdi. tedavi merkezleri ile ilgili bir bilgim yoktu o yüzden ilk önce sırf eve yakın diye kent hastanesi isreal beye gittim. ama görüşme sırasında hem çok sert ve soğuktu hem de hep konuyu parayı getiriyodu. zaten tüp bebek kararını vermek bile insanın psikolojisini etkiliyo karşında umut veren bi adam yerine "ooo sen çok geç kalmışsın" diye azarlayan birinin olması hiç hoş değildi. ben de 2. olarak smryna'ya gittim ve görüşmeden memnun kaldım hem ortam hastane gibi kalabalık ve boğucu değildi hem de doktor gayet anlayışlı görünüyodu. Geçen yaz ilk denememizi yaptık, embriyolar çok sağlıklı olmasına rağmen malesef tutmadı. şu an bir kan hastalığı geçiriyorum ve bu nedenle 6 ay kadar ilaç kullanmak zorundayım, inşallah 6 ay sonra bu sefer dondurulmuş embriyolarımla şansımı deneyeceğim. Sorunuz olursa yardımcı olmak isterim, herkese iyi şanslar....

Merhabalar arkadaşlar Smrna Tüp Bebek Merkezinde Tedaviye başladım ve İlk Aşılamam yapıldı şimdi 24 Şubattı bekliyoruz sonuç çıkacak ne düşüneceğimi bilemiyorum Dr. Funda Koçyiğit Dr. memnunum umarım herşey güzel olur,Bu Tedavi insanı okadar yıpratıyorki helle doğru Dr. bulabilmek çok zor Allah hepimize yardımcı olsun

arkadaşlar bende 2 kez ege üniv.,1 kezde israel beyde kent hast. tüp bebek denedim sonuç olumsuz.ne hikmetse embriyolar tutunamıyor.beni istemiyorlar herhalde

merhaba arkadaşlar
bizde tüp bebek için smynra ya gittik ama kesinlikle memnun kalmadık ve tedaviyi başka bir dr ile devam ettirmeye karar verdik.çünkü bizde güvensizlik uyandırdı.eşime sperm testi yapıldı aynı zamanda başka bir kişiye daha yapıldı ve sonuçlar tıpa tıp aynı.çok düşük yüzdeleri bile aynı nasıl olur bu.insanları tüp bebeğe yönlendirmek için yapıyorlar sanırım.ve kendi dr miz ile konuştuk içinizde %1 lik bir şüphe dahi varsa oaraya gitmeyin dedi.bunu yapan başka şeyler de yapar.ve oranın embrilioğu iyi değilmiş sanırım başkalarından da duydum tüp bebekte embriolog önemliyöş.biz izmir dışından gitmiştik tedaviye şimdi kendi drum hazırlayıp israil beye gönderecek bizi yumurtaları toplanıp yerleştircek sadece
bilmiyorum çok korkuyorum

Merhaba akdogansenay bende Smrnada tedavi görüyorum doktorum Funda Hanım ilk aşılamam yapıldı sonucu bekliyoruz 5 ay oldu oraya gitmeye başlıyalı doğrusu doktorumdan memnunum ama çalışanlarından pek memnun değilim hatta birkaç kere tartışma yaşadık daha çok tecrübesizler onuda yeni bir merkez olmasına bağlıyoruz, bakalım İnşallah gerek kalmaz ama sonuç negatif çıkarsa bende değiştirebilirim. Allah Hepimize

Merhaba arkadaşlar
İzmir ve tüp bebek deyince sayın doktorum Erol Tavmergen'nin isminin geçmemesine çok şaşırdım.Ben henüz sadece bir kez aşılama yaptırdım ama psikolojik olarak yetti.Çok yıprandım o dönem.Doktorumun herşeyinden çok memnunum,çok profesyonel olduğunu düşünüyorum.Ben özeline gidiyordum bu arada.Ama ofisindekilerle aramda nasıl anlatsam hep bir negatif enerji var.İletişim rahat kuramıyorsun bu da benim gibi hassas biri için çok önemli.Şimdi maddi olarak hazır olduğum dönemde direkt tüp bebek istiyorum.Doktorum ne diyecek onu bilmiyorum ama aşılama istemiyorummmm.Benim gibi düşünen var mı tüm yazdıklarım hakkında

babypırın erol tavmergenden ben genelde memnun olmayanları duydum eger sperm sorununuz yoksa asılamayla sans verılmelı bence 2-3 kez hemen tüpe gecmemelı dıye düşünüyorum bizde sperm düşük oldugu halde 3 asılama yaptırdık ben tüpü kent hastanesınde yaptırıcam ama kendı drum yapıcak kordonklınıkten ibrahım yanık kendı klınıgınde takıplerı yapıcak yumurta toplama ve transfer kent hastanesınde olucak ama kendısıde her asamada olucak o yüzden artık kafamda soru işaretı kalmadı cünkü druma güvenım var yeterınce

merhabalar herkese ben de 4 kez micro yaptırdım, 1 kez özel ege tüp bebek te 3 kez ssk güvencesiyle Ege üniversitesinde malesef negatif oldu hepsi, ben de yumurta rezervim çok azalmış artık, endometriozisliydim ve 2 kez ameliyat oldum, keşke olmasaydım bir de hashimoto hastasıyım yani tiroit antikorlarım yüksek euthyrox 25mg den günde 1 kullanıyorum ve 39 yaşındayım Israel Aruh insafsız bir insan ilk muayene de donör yapalım Kievde dedi, oysa hala yumurtam var ve 1 tane de olsa embriyo oluşuyor bundan sonra İzmir de birşey yaptıracağımı sanmıyorum Erol bey Ege ye de geliyor ama birebir hiç bir dr u göremiyorsunuz malesf bunu bilerek gidin derim ama sperm le ilgili sorunu olanlar ve genç arkadaşlar EGE üniversitede şansını deneyebilir 3 denemede benimle beraber tedavi görenler olumlu sonuç aldı herkese iyi şanslar bu arada İstanbul için öneri bekliyorum hşçkalın

Canlarım öncelikle tedavide olan herkese bol şanşlar.İnşallah herbiriniz hayırlı ve olumlu sonuçlar alırsınız.Ve yeni başlayacak olanlarda inşallah gönüllerine göre güvenilir ve kendilerine en uygun merkezi bulurlar bir an önce.
Bende İzmirde tedavi görmüş biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.7 yıllık bir tedavi sürecinden sonra
İlk tüp bebek denemem yeterli yumurta oluşamadığı çin ÖZel ege Tüp bebek merkezinde iptal edildi.Yeniden tedaviye başlamak için 9 Eylülü düşünüyordum ama kendi dr umun ısrarlarıyla yeniden Özel Ege Tüp bebekte tedaviye başladım.Ve Allah ın izniyle uygulanın ilk mikromda hamile kaldım.9 yumurtadan 4 ü döllendi.2. si 1. kalite idi.Transfer edilen 2 embriyoda tuttu ama biri 6 haftalıkken düştü.Diğeri ise hala benimle çok şükür.Ve doğumuma 1 ay gibi bir süre kaldı.Yani anlayacağınız artık gün sayıyoruz.
Canlarım tedavi süreci çok yıpratıcı birde bunun içine dr ve merkezlerle ilgili kaygılar girince iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Ve ne yazıkki bu yüzden bir çoğumuzun tedavisi olumsuz sonuçlanabiliyor.Tüm tedavi sürecim boyunca aldığım her olumsuz cevaba karşın ben hep şuna inandım.Benim için hayırlısı böyleymiş. Ve bunu yaşamak zorundaymışım.Bu beni güçlendirecek ve yoluma daha hırslı ve daha ümitle devam edeceğim.Elbetteki dr lar ve merkez çok önemli ama asıl önemli olan sizlerin ne kadar güçlü ve bu uğurda nekadar fedakar olduğunuz.Siz mücadelenize sabırla devam ettiğiniz müddetçe Allah ın izniyle herbirinizin mutlu haberini alacağız.
Dilerim hepinizin ALlah en kısa zamanda muradını nail eder.
Sevgiyle Hamile kalın.Dualarım sizinle.

ben 29 yasındayım 2 yıla yakın zamandır korunmuyoruz birsüre bekledık önce ürologa gıttık ordan sonrada agustos gibi asılamalara basladık 3 asılama bıttı suan beklemedeyız eger olmazsa eylül gibi tüpbebege gecmeyı düşünüyoruz bakalım artık irenbedekı dilek hanımında ii oldugunu duymustum umarım tedavıyle yada dogal yolla cok beklemeden hepimiz hamıle kalırız

ben de smyrna'da tüp bebek tedavisi oldum. şu anda 7 aylık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum. hem doktorum hem de ordaki tüm personel çoook güleryüzlü ve ilgili. hepsinden çok memnunum. ordaki ekibin deneyimsiz olduğu hiç düşünmüyorum. benim gibi bu problemi çeken tüm herkese smyrna'yı kesinlikle tavsiye ederim.

ebrucum suankı doktorumun adı sait yücebilgin kendısı ege unıversıtesınde profesör.ama ben ozel muayenehanesıne gıdıyorum alsancakta.cok ılgılı ve oldukca deneyımlı bır doktor.sperm sayısında dusukluk var demıssın .varıkosel cıktımı esınde benım esımde cıkmıstı sperm sayısı ve ozellıkle morfolojı bozuklugu vardı ama amelıyat oldu ve ustunden 10 ay gectı ben hamıle kaldım hemde ben de de sorun vardı pco belkı bılırsın yumurtlama duzensızlıgı.anlayacagın ıkımızde de yasandı sorun.esım amelıyattan once sıgarayı bıraktı bu cok onemlı ebru eger ıcıyorsa bıraksın esın.daha sonrada beslenmesıne dıkkat ettık.kecıboynuzu pekmezı ve bal polen karısımı yedı bol bol.vıtamın azmanı olmustu yanı anlayacagın bırde bır ılac kullandı doktorun verdıgı bu ılac kadınlarda gogus kanserı tedavısınde kullanılıyormus aslında.erkek ınfertılıtesıyle ılgı bır ılac degılmıs fakat ostrojenı dusurup testesteronu yuksettıgı ıcın sperm sayısı ve morfolojısı uzerınde cok olumlu etkıler gosterıyormus -kı bız yararını gorduk -
eger doktoruna bu ılacı soracak olursan maıl adresım burdan bana maıl at ısmını yazayım sana ılacın .ok ?
bılıyormusun sımdı sana bana eskıden geldıgı gıbı palavra gelecek bu dedıgım ama yıne de yazamadan gecemeyecegım.vaktı gelmeyen cıcek acmazmıs arkadasım.o yuzden sabırlı ve relax ol .ınan gunun bırınde alacaksınız bebeklerınızı kucagınıza...
sevgıler

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ben marmaristen 7 yıllık evliyiz eşimde azospermi geçen yıl tese ameliyatı oldu farklı bir şehirde sonuç negatif belli bir süre ara vermeye karar verdik ameliyattan 4 ay sonra eşim spermmiyogram testi yaptırdı tekrar marmariste özel bi hastanede 4 tane sperm çıkmış ama bu hastanede dondurma işlemi olmadığıiçin boşa gitmiş oldu kısmet işte şimdi izmir deki prof dr erdal apaydın a gidiyoruz özel muayehanesine çok ilgili sağolsun,eşim mikrotese olacak martın sonunda Allah tan ümit kesilmez biz elimizden geleni yapıyoruz herkesin hakkında hayırlısı olsun

merhabalar izmirli fıstıklaaaarr...
ben de izmirdeyim ve tedavilerim izmirde yapılıyor.
bizim de spermlerimizde problemler var. 2 kez aşılama yaptık, özel bi doktorda Salim Bey ismi. sonra mikroya geçtik. ilk mikro irenbe dilek hanım tarafından yapıldı. müthiş yumurta elde ettik ama şiştim ve doğrulamadım, kaliteli embriyolarda oluştu ama tutunmadı:) sonra 2 kez daha mikro yaptık, iki mikroyu da israel bey yaptı. sonuçlar negatif:) her defasında 1.kalitede embriyolarımız var ama tutunmuyor yumurcaklar! ben israel beyi seviyorum, evet konuşmuyor, gülmüyor ama işini iyi yapıyor. her gittiğimde soru çıkarttım önüne, ne kızdı, ne sinirlendi, ne de tersledi. saçma bi soru bile olsa yanıtlamaya, gerekirse netten göstermeye çalıştı. bir de izmirdeki en iyi embriyologlardan birisi de bence kentte zaten. o yüzden de kenti tercih ediyorum. israel beyden memnunum yani. israel beye gelinceye kadar da biçok dr ile görüşmelere gittik eşimle, erol tavmergen, özel egede kaan bey vs, hiçbiri de olmadı bizim için, erol bey hemen paraya sarıldı, muayene bile etmedi bizi ama sordu şimdi mi ödeyeceksiniz, bi sonraki geldiğinizde mi diye, komik...
Nasipse olcak bebişim, ben inanıyorum, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur kızlar:)

sumısalı benım doktorum cok ıyı bır doktor ılgılı sevecen halden anlıyor.prof.dr sait yücebilgin tavsıye ederım
aytulcum psıkıyatrıstımın ısmı nezaket kaya muayenehanesı alsancakta.cok tatlı bır bayan .dedıgım gıbı benı ıyılestıren o oldu canım.bence de oncelıkle psıkıyatrıste gıt,kafanı toplamanda ınan cok yararı oluyor

Back
X