merhabalar izmirli fıstıklaaaarr...
ben de izmirdeyim ve tedavilerim izmirde yapılıyor.
bizim de spermlerimizde problemler var. 2 kez aşılama yaptık, özel bi doktorda Salim Bey ismi. sonra mikroya geçtik. ilk mikro irenbe dilek hanım tarafından yapıldı. müthiş yumurta elde ettik ama şiştim ve doğrulamadım, kaliteli embriyolarda oluştu ama tutunmadı:) sonra 2 kez daha mikro yaptık, iki mikroyu da israel bey yaptı. sonuçlar negatif:) her defasında 1.kalitede embriyolarımız var ama tutunmuyor yumurcaklar! ben israel beyi seviyorum, evet konuşmuyor, gülmüyor ama işini iyi yapıyor. her gittiğimde soru çıkarttım önüne, ne kızdı, ne sinirlendi, ne de tersledi. saçma bi soru bile olsa yanıtlamaya, gerekirse netten göstermeye çalıştı. bir de izmirdeki en iyi embriyologlardan birisi de bence kentte zaten. o yüzden de kenti tercih ediyorum. israel beyden memnunum yani. israel beye gelinceye kadar da biçok dr ile görüşmelere gittik eşimle, erol tavmergen, özel egede kaan bey vs, hiçbiri de olmadı bizim için, erol bey hemen paraya sarıldı, muayene bile etmedi bizi ama sordu şimdi mi ödeyeceksiniz, bi sonraki geldiğinizde mi diye, komik...
Nasipse olcak bebişim, ben inanıyorum, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur kızlar:)