Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

:mymeka: benim yaptıgım hatayı sendemi yaptın ayol ilk yaptıgımda aynen çişimi yapmıştım sonrakinde birkaç saat bekledimde çıktı ancım sende tut azıcık çişini ayol varsa bebiş çıkar canım

AY ABLA ÜMİTLENDİRME BENI YAA:sm_confused:

selam

test için erken davranmılsın sabah idrarı ile yapılması önerilir.
Test günün beklemeni tavsiye ederim.Umudunu yitirme
hayat süprizlerle dolu................

başakcım sen nasılsın bebişinle nasıl geçiyo zaman annesini üzüyomu yoksa akıllımı

yok multicim üzmüyor teyzesi benim kızm annesini bir iki kere gece tırlatıcaktım uyumadı diye başka yok yavaş yavaş uyku düzenini alıyoruzda sadecee kullandıgım mama yaramadı kızıma hiç kilo almadı dünyanın mamasını bitirdik hep kakaya çıktı yavrum ssulu kaka yapıyor haliylede kilo almıyor dr vermişti heralde randevumuzu erkene alıcaz gibime geliyor
bumişten haber yok galiba hatun gezmelere gelicek buluşma varmış çaktırmadan gelecegini duydum da eh ben artık gidemiyorum iki çocuklu kadınım işim zor valla

ben 11gunluk bı gecıkmeyle yıne adet oldum bıttı bıle doktora gıttım ufak bı kıstvarmış ilaç verdı kıst olunca aşılamyıda ertleddık onumzdekıay kist olmazsa aşılamaya gecıcez artık nötr oldumya bısye hıssetmıyorum gecıyor bakalım gunler

kızlar neredesiniz ayol valla benim net arızalıydı hadi giremedim sizlerde terk etmişsiniz topigi aşk olsun

slm artık bende varım arkadaşlar. irenbe de tedavi görüyorum. 2 olumsuz aşılamadan sonra bugün mikro trasferim yapıldı 2 tane 1. kalite transfer edildi ve 6 tane donduruldu.
sevgiler

slm artık bende varım arkadaşlar. irenbe de tedavi görüyorum. 2 olumsuz aşılamadan sonra bugün mikro trasferim yapıldı 2 tane 1. kalite transfer edildi ve 6 tane donduruldu.
sevgiler

arkadaşım hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın opuyorumnanaktan

slm kızalr dun itibarıyle aaşılamaya başaldık 2.gunum iğnede dualrınızı beklıyorum haftaya cuma kontrolum var

hadi hayırlısı bumişim ignelerle valla insan tavuk gibi yumurtluyor valla :roflol: benim yumurtalarıım az oluyordu ignelerle 3 taneyi görmüşlügüm oldu inşallah sen ilk denemende sonuç alırsın canım egeye gidiyorsun degilmi?

bumişim nasıl gidiyo neler yaptın aşılama oldunmu ne zaman belli olcak hayırlısıyla canım

Back
X