İzmirde Tüp Bebek Doktor Önerisine İhtiyacım Var Yardımcı Olur Musunuz

Ben ta martta başladım dediğiniz gibi asenkron dedi doktor o ay estrofem kullanmıştım bir süre.sonraki ay başlamıştık tedaviye.sizinle benzer olmuş yumurta sayılarımız.neden diye sorduğumda doktor daha yeni oluşan yumurtalar da var bir yandan hepsinin eşit büyümesini bekleyemeyiz demişti. başlarken çabuk olacak sanıyordum 5 ay geçti neyse geç olsun güç olmasın diyelim
Estrofem kullandığınız döngüde yine mi az olgun çıkmıştı

Estrofem kullandım yaklaşık 10 gün kadar regl olunca yumurta büyütmeye yönelik tedaviye başladık.1 kez yumurta toplandı yani.
baskılamanın etkisi olmamış o zaman ,iğne dozlarınız nasıldı ,direnç oluştu mu büyürken

150 gonal f ile başlayıp doz artırılmıştı son gün 300 vurmuştum.pergoveris de vardı.direnç oluşup oluşmadığını bilmiyorum

150 gonal f ile başlayıp doz artırılmıştı son gün 300 vurmuştum.pergoveris de vardı.direnç oluşup oluşmadığını bilmiyorum
Doz artışı olduğu için oluşmuş ,sonu güzel olmuş ama sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn Rabbim 🤲🏻

İzmir bahçeciden uzak durun funda göde iyi diye gittim ama tam bir balon tam bir para tuzağı..iki kere tedavi oldum orda bir negatifim transferim var ikinci de rezalet bir opu döllenmeden öteye götüremedikleri yumurtalarım oluştu muhteşem laboratuarlarında.. tam bir para tuzağı..
Şimdi medical pointle görüştüm lafama yattı orayla devam edeceğim fiyat da makul

Medical park prof. Dr. Ahmet Zeki IŞIK doktorum çok memnunum uzmanlığı tüp bebek ilk transferimde pozitifi gördüm çok şükür transfer oncesi miyom ameliyatına yönlendirdi ameliyattan 3 ay sonra transfer yaptı bilgisine çok güveniyorum çokta güleryüzlü babacan bir doktor ekibindeki herkes çok sıcaklar iyiki toluk onlarla kesişmiş

Back
X