Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar İzmir'de tüp bebek doktoru önerisi olan var mı kafam çok karışık. Tüp bebekle 3 kimyasal gebelik oldu. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba kızlar İzmir'de tüp bebek doktoru önerisi olan var mı kafam çok karışık. Tüp bebekle 3 kimyasal gebelik oldu. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniri
Merhaba kızlar İzmir'de tüp bebek doktoru önerisi olan var mı kafam çok karışık. Tüp bebekle 3 kimyasal gebelik oldu. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba İzmir'de yaşıyorum önceki denemmde embrym dahi oluşmuyrdu ama doktorum Hayri Aksut de ilk denemmde pozitif sonuç aldm kendisi mesleğinde çok başarılı ve sonuç odaklı çaba sarfeden bi doktor. Eğer doktor aradyisndaysanz Hayri bey kesinlikle tavsiye ediyorm kendisi torbalida görev yapıyor tavmergnle çalışıyor. Soru sormak bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum
Torbalida Hayri aksüt benm doktorum mesleğini sonuç odaklı yapan hastaları için emek çaba sarfeden bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum ben şuan sayesinde bebeğimi beklyrm
Torbalida Hayri aksüt benm doktorum mesleğini sonuç odaklı yapan hastaları için emek çaba sarfeden bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum ben şuan sayesinde bebeğimi beklyrm