• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan gebelik kayıpları tüp bebek başarısızlığı

Ben pohtılaşma baktırdım rahimden parça alınıp enfeksiyon var mı diye bakıldı
Nk paneli baktırdım yani bağışıklık CD 56 vs gibi
Eşimden sperm DNA hasar bakıldı sadece Era testi kaldı anlayacağın ve ilk kez pgt yaptırdım
Merhaba hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınız bu testleri benim de tekrarlayan düşüklerim var bu testleri yapmam gerekiyor araştırma içindeyim 😔

Merhaba hangi şehirdesiniz hangi hastanede yaptırdınız bu testleri benim de tekrarlayan düşüklerim var bu testleri yapmam gerekiyor araştırma içindeyim 😔
Ben 6 saatlik yoldan gelerek tedavi oluyorum il dışında Ankara’da tedavi oluyorum özelden yazarım

Merhaba Benımde 11 sene sonra ngs ile genetıgı incelenmiş tüp bebek transferı olmuştum geçen yıl. Şu an kızım 6 aylık kucağımda 🥰
Sebepsiz infertilite idi sorunumuz. Hıc doğal hamıle kalmadım. 8 tedavi yaptırdım. 4 negatif 3 kımyasal Gebelık oldu
8. Tedavımde minnoşu buldum sıze de nasip olsun inşallah Umut olsun. Pes etmeyin.
Tolga hoca farklı ne yaptı

Kronik iltihap olma durumunda düşğk ya da tutunamama oluyormuş. Doktorum kontrol için yaptı ve bende iltihap çıktı. Geçti mi diye ikinci kez tekrarladı. Ben özel hastanede tedavi oluyorum devleti bilemiyorum
Biyopsi anestezi alarak mı oldu 2. Cisi ya da nasıl oldu

Back
X