İzmirde tüp bebek doktoru

Bende Funda hanım a gitmeye karar verdim.Yorumları hep olumlu neyi neden yaptığını paylaşması,süreçte ilgili olması çok önemli benim için.Çünkü artık kendimi kobay gibi hissetmeye başlamıştım .İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🌸
Bide araştırma yapmadan giden insanlar bence kullanılıyor herseyi sorgulamak sormak en güzeli yani doktorlar karşıdakinin donanimli insan olduğunu bildiği zaman daha dikkatli hareket ediyorlar bence

Bende Funda hanım a gitmeye karar verdim.Yorumları hep olumlu neyi neden yaptığını paylaşması,süreçte ilgili olması çok önemli benim için.Çünkü artık kendimi kobay gibi hissetmeye başlamıştım .İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🌸
Süreç zaten maddi olarak çok yıpratıcı burda bir çok yorum okudum değerler düşmeden transfer saglamislar ve düşükle sonuçlanmış biz tamamen doktorun insiyatifine birakmamamiz lazm herseyi arastrp sorgulamak gerekiyor

Prof Dr Ahmet Zeki Işık güleryüzlü her yaptığı işlemi ayrıntılı anlatan muayene sonra hastasını odasına alıp konuşan biridir. Ben sde sayesinde 23+5 haftalık gebeyim.

Kızlar merhaba 1 aşılama ve 2embriyolu tüp bebek tedavim var kimyasal gebelik oldu izmirde tavsiye edebileceğiniz tüp bebek dokturu ve ücretlerini öğrenebilir miyim?Artık baska doktor ile devam etmek istiyorum ismail küçük ve volkan emirdal var aklımda
Merhaba geceb sene medicalpark Funda Gode ile basladim tup bebege ilk deneme de pozitif gorduk. Fiyatlar cok degismitirr o yuzden bir sey diyemem ama laboratuvarida cok iyidir oneririm

Kızlar merhaba 1 aşılama ve 2embriyolu tüp bebek tedavim var kimyasal gebelik oldu izmirde tavsiye edebileceğiniz tüp bebek dokturu ve ücretlerini öğrenebilir miyim?Artık baska doktor ile devam etmek istiyorum ismail küçük ve volkan emirdal var aklımda
Alper Biler tavsiye ediyorum suanki fiyat 35bin

Kızlar merhaba. 2 negatif aşılama,1 doğal yolla gebelik sonrasında düşük, tavmergende 3 negatif transfer ve Ankara Murat Sönmezer de 1 negatif transfer yaşadım. İzmirde tüp bebek doktor araştırması yapıyorum ama Funda Göde ve İsrael Aruh arasında kararsız kaldım. Düşük amh sorunum var eşimde problem yok. Tedavilerin arasında 2 defa histeroskopi ve prp yapıldı. Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?Ya da izmir de önerebileceginiz başka doktor var mı ? Tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Yaş 32
Benimde amh çok düşük benim doktorum alper biler memnunum kendisinden

Merhaba bende Funda hanımla devam etmek için şehir dışından geleceğim memnun musunuz doğru adres mi çokça sömürüldük açıkçası

Manisa merkez Prof.Dr. Tayfun Özçakır. Opu ve transfer işlemlerini Tavmergen Alsancak’ta yapıyor. Biz 8 yıldır korunmamamıza rağmen çocuk sahibi olamamıştık. Bu ay ilk denemede sayesinde pozitifi gördük.
Ben Tavmergen de yaptırdım bütün işlemlerimi ama sonucumuz negatif oldu fakat süreç içerisinde bazı merak ettiklerimiz oldu laf kalabalığı ile geçiştirdiler bir daha gitmeyi düşünmüyoruz

Merhaba bende Funda hanımla devam etmek için şehir dışından geleceğim memnun musunuz doğru adres mi çokça sömürüldük açıkçası
Bende ahmet zeki ışık onun hastayım transfer olalı 9 gün oldu cumartesi kan vericem funda hanıma gitmiştim bana direk tüp bebek önerdi tüplerimden birinde sıvı vardı alınması gerekiyormuş ama bize alalım demedi sorun olmaz denildi. Ahmet hocayı araştırma üzerine denk geldim ona gittim ameliyat olmadan olmaz dedi tüplerimden birini aldı sıvıda enfeksiyon olduğu için düşüğe neden oluyormuş arşatırmadan karar vermeyin derim birazda şans işimi çünkü hem maddi hem manevi uzun bir yolculuk

Bende ahmet zeki ışık onun hastayım transfer olalı 9 gün oldu cumartesi kan vericem funda hanıma gitmiştim bana direk tüp bebek önerdi tüplerimden birinde sıvı vardı alınması gerekiyormuş ama bize alalım demedi sorun olmaz denildi. Ahmet hocayı araştırma üzerine denk geldim ona gittim ameliyat olmadan olmaz dedi tüplerimden birini aldı sıvıda enfeksiyon olduğu için düşüğe neden oluyormuş arşatırmadan karar vermeyin derim birazda şans işimi çünkü hem maddi hem manevi uzun bir yolculuk
Ahmet Zeki Işık benim de doktorumdu, şu an 30 haftalık gebeyim sayesinde ☺️

Ben Tavmergen de yaptırdım bütün işlemlerimi ama sonucumuz negatif oldu fakat süreç içerisinde bazı merak ettiklerimiz oldu laf kalabalığı ile geçiştirdiler bir daha gitmeyi düşünmüyoruz
Olabilir tabi memnun kalmadıysanız devam etmenizin bir anlamı yok. Benim maalesef düşükle sonuçlandı. Şu an 2. Transfer hazırlığındayız. Aynı doktorumuzla devam ediyoruz

İnşallah sonucunuz pozitif olmuştur ❤️
Benim rahim filimim çekildi sıvı kaçağı yok dedi açık miyom ameliyatı oldum şimdi bekleme sürecindeyim.Benim embriyolarım var ama kaliteleri orta kalite olduğu için baştan başlamayı önlerdiler biliyorsunuz gün geçtikçe herşeyin fiyatı kat kat artıyor baştan başlayıp donduracağım bekleme sürecinde hakkımızda hayırlısı ben memnun kaldım 🙏

Back
X