İzmirde tüp bebek yaptıran, tedavi gören arkadaşlarım AŞIRI YARDIMINIZ LAZIM:)

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.363
594
123
42
yaş 35... üç kimyasal, bir dış gebelik. Pıhtılaşma sorunu... artık normal yollarla denemeye gücüm kalmadığı için tüp bebeğe başvurmaya karar verdim. Hangi merkezlere gidiyorsunuz canlarım? Hangi doktorları tavsiye edersiniz? Fiyatlar nelerdir? Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum:110:

Ben irenbeye gittim. Çok birşey anlamadım bana çok olumlu konuştular pozitif sonuc aldım ama degerim katlamadi kimyasal gebelik oldu. Kimyasal sizde nasıl oldu normal yoldan mi aşılama falan mi.
Doktorum iyiydi vitaminlerin yanında baharat da önerdi bana. Ama stres ve negatif düşünmemek lazım.

Pihtilasma sorunu nasıl anlaşılıyor testleri neler. Benim bacaklarim çok fazla şişiyor acaba bende de olabilir mi. Varis için kalp damar bölümüne gitmek istiyorum.

Hayırlısı olsun canım, tüm gebeliklerim normal yolla oldu benim, pıhtılaşma için ikinci kimyasaldan sonra genetik bölüme yönlendirdi, iki buçuk ay sürdü sonuçları almak. Kromozom testi de yapıldı aynı yerde. Valla pıhtılaşmada damarsal sıkıntılar yaşayan arkadaşlar da var ama bu test yapılmadan anlaşılmıyor. Kadın doğumcunla bir görüş istersen bu testleri yaptırmak istiyorum diye

Hayırlısı olsun canım, tüm gebeliklerim normal yolla oldu benim, pıhtılaşma için ikinci kimyasaldan sonra genetik bölüme yönlendirdi, iki buçuk ay sürdü sonuçları almak. Kromozom testi de yapıldı aynı yerde. Valla pıhtılaşmada damarsal sıkıntılar yaşayan arkadaşlar da var ama bu test yapılmadan anlaşılmıyor. Kadın doğumcunla bir görüş istersen bu testleri yaptırmak istiyorum diye
Genetik test istendi. Kandan kromozom analizi yapılacak 1 ay sonra çıkar sonuçlar dendi. Eşim ve ben kan verdik.bekliyoruz sonuçlar için. Benim kimyasal, tup bebekti. Baya pahalı bir tedavi tup bebek. .8 ile 9 bin arası tuttu bizim tedavi.

Geç mı kaldım bilmiyorum ama yine de yazmak istedim. Pıhtılaşma problemim var eşimde morfoloji ve hız. Geçen sene ilk tedavimde hamile kaldım ama 14. Haftada kaybettim. Şimdi ikinciyi denedim kalan dondurulmuşla çok şükür pozitif oldu. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.
Kent hastanesinde dilek hanım doktorum ben çok memnun kaldım çok pozitif biri. Toplam 8000 bin civarı harcama yaptık birincide. İkincide de dondurulmuş olduğu için 3500 TL ödedik.

yaş 35... üç kimyasal, bir dış gebelik. Pıhtılaşma sorunu... artık normal yollarla denemeye gücüm kalmadığı için tüp bebeğe başvurmaya karar verdim. Hangi merkezlere gidiyorsunuz canlarım? Hangi doktorları tavsiye edersiniz? Fiyatlar nelerdir? Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum:110:
Merhabalar ben Medical Parkta tedavi görüyorum 1.5 senedir. 2 başarısız tedavim var 3.sü tuttu ancak 8. hafta kalbi durdu ve pıhtılaşma testleri yapıldı pıhtılaşma çıktı çok yüksek düzeyde olmasada. Ahmet Zeki Işık'ı önerebilirim çok memnunum şuanda Funda hanımla devam ediyorum.O da çok ilgili bir doktor.Evet herkes genelde Medical Parkın fiyatlarını yüksek buluyor ancak o klasta olması pahlı olmasını affettiriyor bence.Kendimi otelde gibi hissediyorum ayrıca testler için çok bölüm gezmiyorsun onlar sadece senden kanı alıyorlar geri kalan işleri kendileri hallediyorlar,Senin yerine kanı onlar bölümlere iletiyorlar.Şahsen bu benim için önemli birşey,herkesin bakış açısına göre değişir tabi

Fiyat yeni başlayan hastalarda 7.500 sanırsam eczaneden alınan ilaçlarda +2500 dersek 10.000 buluyordur heralde

Merhabalar ben Medical Parkta tedavi görüyorum 1.5 senedir. 2 başarısız tedavim var 3.sü tuttu ancak 8. hafta kalbi durdu ve pıhtılaşma testleri yapıldı pıhtılaşma çıktı çok yüksek düzeyde olmasada. Ahmet Zeki Işık'ı önerebilirim çok memnunum şuanda Funda hanımla devam ediyorum.O da çok ilgili bir doktor.Evet herkes genelde Medical Parkın fiyatlarını yüksek buluyor ancak o klasta olması pahlı olmasını affettiriyor bence.Kendimi otelde gibi hissediyorum ayrıca testler için çok bölüm gezmiyorsun onlar sadece senden kanı alıyorlar geri kalan işleri kendileri hallediyorlar,Senin yerine kanı onlar bölümlere iletiyorlar.Şahsen bu benim için önemli birşey,herkesin bakış açısına göre değişir tabi
Medical parkta nekadar tuttu tedaviniz.

Medical parkta nekadar tuttu tedaviniz.
Benim başımdan çok olay geçti,ayrıca neredeyse bütün testlerimi orada yaptırdım(hatta bir kere bir çalışan bana hastane çalışanı mısınız diye bile sordu çok sık hastanedeydim:) ).Her tüp tedavisinde ücretim değişti,doktorum sağolsun indirim yaptı.O yüzden size bir fiyat vermem doğru olmaz çünkü kişiyle yaşadıkları deneyime göre değişiyor ama dediğim gibi yeni başalayanlar için fiyat yukardaki gibi

Yumurta rezervi ,az olduğundan normal yolla çocuğum olmadı İzmir Tepecik Hastanesi'nde ilk tüp bebek denemen de şükürler olsun tuttu ,ve çok memnun kaldık özellikle tüp bebek bölümündeki doktordan hemşireye hepsi çok ilgili ,hiç bişey atlamadan bütün testler yapılıyor en gerekli ilaçlar yazılıyor eğer SGK rapor hakkınız var ise tahlilleriniz ücretsiz ilaçlarda da katkı payı ödüyorsunuz yani bize ilaçlar katkı payı dahil 1500 TL civari ödedik tabiki SGK li ve rapor hakkınız olması gerekiyor bu hastanenin başarı oranı da yüksek kizlar

benim de tinaztepede 2 denemem oldu sonuc kimyasal gebelik, medicalparkta 1 deneme sonuç negatif

Canım hamile kalınca clexane kullanmıyor musun pıhtılaşma için

Back
X