selam bende anlatayım hikayemi :) kızkardeşim endometr.hastası ve tek yumurtalık eşi varikosel 1. aşılama negatif 2.erol tavmergen sadece 2 tane yumurta çıkarttı oda döllenmedi negatif başından.... sonuç hüsran ama önemli olan yılmamak tabi hiç vakit kaybetmeden istanbulda asm de aydın arıcı süper bir doktor olduğunu duyduk aradılar hemen geri döndü bilgi aldılar gittiler süper bir protokelle sonuç 1 kız 1 erkek 2 evlat mutlu son :) gelelim bana ben normal yolla beklerken olmadı tabi 5 senelik evliyim en başta istemedik tadını çıkarım dedik evliliğin bilsem beklermiyim eşimde sorun çıktı sperm sayısı ve en önemlisi morfoloji kötü

hadiii yeni hüsran bizde başladı hiç vakit kaybetmeden araştırdım bizim istanbula gitmek gibi bi şansımız yoktu çalıştığımız için onların kendi işiydi rahattılar biz özel sektör olunca yapamadık ben ilk irenbeye gittim dilek hanım hiç ilgilenmedi bile hatta daha çok moral bozdu sonra smyrna ile görüştüm çok sıcak geldi haa burhan bey beni de itti ama sonuçta tedavimi o yapmıcaktı anlaştık ve başladım tüp bebek konusunda okadar bilgili olmama rağmen insan kendine olunca tutuluyor benim tedavim 1 hafta sürdü sadece 1 hafta iğne oldum sonuç 9 yumurta 4 embriyo 2 tane sekiz hücreli 1.kalite 2 tane 3. gün transferi 6 gün yatak istirahati dün sonuç aldım ve kocaman bir negatif ... sabah kan vermeye gittiğimde biri vardı tek embriyo 2.gün transferi sonuç pozitif ... hiç soru sormadım ne dedilerse tamam dedim çünkü acayip bir güven veriyorlar hiç sıkılmadım hep pozitiftim hep yardımcı oldular sanki oranın tek hastasısın gibi davranıyorlar tekrar denicem bakalım hastalanınca gidicem bekliyorlar tedavi süracini konuşucaz nerde sorun oldu ??? ama şuna inandımki gerçekten kısmet işi ötesi yok dün çok ağladım çünkü inandırmıştım kendimi bi yanım buruktu çünkü çok ağrılı geçti 12 gün hiç rahat bir günüm olmadı sürekli bir adet sancım vardı neyse bunun üsütne bir örtü çektim dün akşam bugün yeni bir sayfa açtım moralim iyi öyle olmak zorunda çünkü ...Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.benim hikayemden de anlıcağınız gibi zamanı gelince bebekte geliyor.