Merhaba ben 18 haziranda israel beye randevu almistim lakin gorusmemizden 1 gun once yani 17 haziranda yogun kasik agrisiyla yillardir takibimi yapan doktora gittim acilen ve orda kendisine israel beyden randevu aldigimi belirttim o da kaan bozkurtun daha deneyimli ve guncel tedavilerden daha haberdar oldgunu bu sebeple kaan beyle gorusmemi onerdi .yillardir tanidigim ve daha cok ailem gibi olan doktoumun bu onerisine binaen kaan beyle gorustum bugun...regilliydim ve hoca muayene etti (amh testim subat 24 te 0.60 cikmisti) daha sonra da yeniden amh testi aldi benden ....muayenede 9 adet yumurta gordu ve subattaki sonucumun hatali olabilecegini belirtti ki yeniden alinan kan degerim 2 saat sonra sonuclandi ve amh 0.93 cikti....kendisi tek tek gecmis gebelik kayip ve arastirmalari not aldi ve esimle bize vitaminler verdi 10 gun sonra yeniden gormek istedi...bu esnada bi kac kan tahlili daha yapacagiz esimden de spermiyogram istedi...acikcasi ilk gorusmede ben ve esim cok olumlu izlenim birakti...merakli ve isini sansa birakmayan bir doktor...hatta daha once gebe kaldigim icin yeniden spontan gebe kalabilecegimi ve ona gore intrapilid serum uygulayacagini dile getirdi...cok para goz birine benzemiyordu acikcasi...muayenesi 450 tl amh testi 250 tl(test dis laboratuvara gidiyor yani ucret oraya veriliyor)umarim aciklayici anlattim

hayirlisiyla da bebislerimizi kollarimiza alalim