Öncelikle herkese merhaba inş her sağlıkla bebeşlerni kucağına alır biz şuan iki yıllık evliyiz 7 ay önce eşimde sperm sayısı 2 tane çıktı ve yıkıldık şiddetli oligasperm teşhisi koyuldu lafı çok uzatöak istemiyorum izmirde dr gittik ve tüp serrüvenine başladık brnde polip vardı küçük bi operasyonla halletik eşimede vitamin desteği başlandı 3 ay kullandı sperm sayımız transfer öncesi bir kaç yüz kadar yükseldiği söylendş havalara uçtuk tabi benden 12 yumurta toplandı eşimden alınıp döllendi 4 tane embriyomuz oluştu sağlıklı olan nerdeyse 12-13 hücreli plan 2 embroyu tansfer ettiker herşey iyi gibiydi 11. Günde kan verdim beta hchg 23.23 dü acemi olduğumuz için havalara uçtuk tabi iki gün sonra tekrar verdik değer 1.5 du yıkıldık sonra dr konuştuk bize spermin genetiğinde bi sıkıntı olabilir dedi kalan iki embriyoda gelişmedği için malesef olmadı dondurma işlemi şimdi çok korkuyorum araştırdıkça ki ne araştıracağıma şsşmış durumdayım ilk kez olumlu bbenzer bir hasta gördüm yazmak istedim ne yaptın da doer sayısını bı kadar yükseltebifin dr bize sperm sayısı yükselmez arık olacağı bu dedi bayramdan sonra başka bir tedavi uygulayacakmış 4,5 ay sürer dedi en az ne olur bir fikir verin yardımcı olun