• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde tüp bebek yaptıranlar

derin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.352
27
108
arkadaşlar hangi merkezde ne kadara yaptırdınız ve inşallah tutmuştur

merhaba
symrna arta 2 defa olmadı canım simdi kentte deniyorum... merak ettigin bisi varsa cevap vermeye calisirim.

selamlar bende kentte deneyenlerdenim ama henüz mutlu sona ulaşamadım 1 taze transfer negatif 1 de donmuş ..şimdi tekrar kalan donmuşları deneyeceğim ..inşallah bu sefer mutlu sonla biter hikayem...şayet olmazsa bir b planım daha var oda irenbe :)karasunun dediği aral bey :)çok övgüyle bahsediyorlar birde orda deeyeceğim olmazsa ki inşallah bu sefer tuttururum :)sevgiler..

sağolun kızlar bişey daha sorcam irenbede rapor çıkarabiliyomusun ne kadar tutuyo bilginiz varmı bu konuda

selamlar bende kentte deneyenlerdenim ama henüz mutlu sona ulaşamadım 1 taze transfer negatif 1 de donmuş ..şimdi tekrar kalan donmuşları deneyeceğim ..inşallah bu sefer mutlu sonla biter hikayem...şayet olmazsa bir b planım daha var oda irenbe :)karasunun dediği aral bey :)çok övgüyle bahsediyorlar birde orda deeyeceğim olmazsa ki inşallah bu sefer tuttururum :)sevgiler..
Cnm şiddetle tavsiye ediyorum aral ozbal U ben cok memnunun yani insanlık cok fazla o kadar ilgili ve pozitf ki Benm sanki kankam eger bir sikayetim varsa aramissam kendisini gece bile arar birsey lazım mı iyimisin diye esim bayılıyor kendisine insallh gerek kalmaz bu sefer kavuşursun bebeğine

sağolun kızlar bişey daha sorcam irenbede rapor çıkarabiliyomusun ne kadar tutuyo bilginiz varmı bu konuda

cnm hiç bir bilgim rapordan ben taze de 3500 verdi. Donmus icin de 2000tl verdik cnm ilaçlarım icin rapor almıştım 9eyluden onlarda 500 tl tutmuştu

Doğum tecrubemi henuz yasamadım fakat sayesinde suan 1 aylık hamileyim. (Aral Özbal) Tup bebek tedavmızı gercekleştirdi. Muhtesem bır doktor, gulumsemesıyle kalbınızı ısıtıp , gebelıge gıden yolunuza umut ısıgı olacaktır. Umarım sağlıklı bır hamılelıkle mutlu sona yıne kendısıyle gıderiz.
Ekibi de kendı kadar kalıtelı guleryuzle ve sabırlı.. Hemsireler de çok sabırlı ve guleryuzlu. Nalan hanıma ve nur hanıma bayılacaksınız..

Back
X