Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yumurta toplanmış amh kaçtı acaba?Yaşımdan dolayı aşılama yaptırmadım direk tüp bebeğe girdik ama ilk denemede olmayabilir. Sorunuzu anlayamadım. İlk transferim haziran 4 de oldu ve tutmadı. Sonra yumurta büyütüp tekrar opu oldum ve 3 yumurta toplandı. 3ü de döllenemedi maalesef. Tabi ki moral sıfır ama başka çare var mı. Devam edelim dedi dr regl olmanı beklemeye gerek yok iğneleri al tekrar başla dedi. Bende iğne vurmaya devam ediyorum. Çarşamba kontrol haftaya da eğer yumurtalar büyüdü ise yeniden opu. Bugün de regl oldum 8 gün erken. Dr a ulaşamadım bu nedenle iğneye devam. Yani zorlu süreç. Siz yılmayın. elbet düşeceğiz ama kalkacağız da inanıyorum:) Allah yardımcınız olsun.
Yaşımdan dolayı aşılama yaptırmadım direk tüp bebeğe girdik ama ilk denemede olmayabilir. Sorunuzu anlayamadım. İlk transferim haziran 4 de oldu ve tutmadı. Sonra yumurta büyütüp tekrar opu oldum ve 3 yumurta toplandı. 3ü de döllenemedi maalesef. Tabi ki moral sıfır ama başka çare var mı. Devam edelim dedi dr regl olmanı beklemeye gerek yok iğneleri al tekrar başla dedi. Bende iğne vurmaya devam ediyorum. Çarşamba kontrol haftaya da eğer yumurtalar büyüdü ise yeniden opu. Bugün de regl oldum 8 gün erken. Dr a ulaşamadım bu nedenle iğneye devam. Yani zorlu süreç. Siz yılmayın. elbet düşeceğiz ama kalkacağız da inanıyorum:) Allah yardımcınız olsun.
amh çok değişiyor 0.8 de oldu 0.4 de. en son 0.3 de 3 yumurta toplandı. 1 in üstünde olunca bu değişimler anlamlıymış altında olunca çok bir anlamı yokmuş3 yumurta toplanmış amh kaçtı acaba?
Bence hiç takılmayın amh a benim 1.77 ama 3 yumurta toplandı sadece. Hiç belli olmuyor. İhtiyacımız olan kaliteli 1 yumurta. Pozitif olacağızamh çok değişiyor 0.8 de oldu 0.4 de. en son 0.3 de 3 yumurta toplandı. 1 in üstünde olunca bu değişimler anlamlıymış altında olunca çok bir anlamı yokmuşson kontrolümde iki yumurta gördü hoca. 3. opum olacak benimde. maalesef devam başka çarem yok.
Benim amh 1in üzerinde olmasına rağmen 2 yumurta toplandı. Sanırım aşılamadan sonra sıkıntı oldu.amh çok değişiyor 0.8 de oldu 0.4 de. en son 0.3 de 3 yumurta toplandı. 1 in üstünde olunca bu değişimler anlamlıymış altında olunca çok bir anlamı yokmuşson kontrolümde iki yumurta gördü hoca. 3. opum olacak benimde. maalesef devam başka çarem yok.
yaa inşallah . hepimiz için güzel şeyler olsun. dermanımızı hemen bulalım. zira hormonlardan göz yaşım kalmadıBence hiç takılmayın amh a benim 1.77 ama 3 yumurta toplandı sadece. Hiç belli olmuyor. İhtiyacımız olan kaliteli 1 yumurta. Pozitif olacağız![]()
Bazen baskılayabiliyor ilaçlar ama dr unuz daha iyi bilir endişe etmeyin.Benim amh 1in üzerinde olmasına rağmen 2 yumurta toplandı. Sanırım aşılamadan sonra sıkıntı oldu.
Evet ne yazık ki ilaçlar baskıladı ara verip tekrar yapmak daha mantıklı üst üstte sonuç vermesi zor oluyorBazen baskılayabiliyor ilaçlar ama dr unuz daha iyi bilir endişe etmeyin.