S susannn Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2025 1 0 1 32 Pazar 16:23 Konu Sahibi Konu Sahibi susannn #1 Bir başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Balıkesir'e taşındım ikinci tedavimi Izmir'de görmek istiyorum. Lütfen tavsiye ❤
Bir başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Balıkesir'e taşındım ikinci tedavimi Izmir'de görmek istiyorum. Lütfen tavsiye ❤
floriaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 1.176 475 38 34 Pazar 17:43 Konu Sahibi Konu Sahibi susannn #2 susannn .!.: Bir başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Balıkesir'e taşındım ikinci tedavimi Izmir'de görmek istiyorum. Lütfen tavsiye ❤ Genişletmek için tıkla... ilk denemem irenbede oldu. ikincisi için merkez değiştirme kararı verdim. ben izmirde yaşıyorum ama izmir içi bi merkez düşünmüyorum suan. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
susannn .!.: Bir başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Balıkesir'e taşındım ikinci tedavimi Izmir'de görmek istiyorum. Lütfen tavsiye ❤ Genişletmek için tıkla... ilk denemem irenbede oldu. ikincisi için merkez değiştirme kararı verdim. ben izmirde yaşıyorum ama izmir içi bi merkez düşünmüyorum suan.