• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de tüp bebek

susannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Bir başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Balıkesir'e taşındım ikinci tedavimi Izmir'de görmek istiyorum. Lütfen tavsiye ❤

Bir başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Balıkesir'e taşındım ikinci tedavimi Izmir'de görmek istiyorum. Lütfen tavsiye ❤
ilk denemem irenbede oldu. ikincisi için merkez değiştirme kararı verdim. ben izmirde yaşıyorum ama izmir içi bi merkez düşünmüyorum suan.

ilk denemem irenbede oldu. ikincisi için merkez değiştirme kararı verdim. ben izmirde yaşıyorum ama izmir içi bi merkez düşünmüyorum suan.
Merhabalar irenbeden neden vazgeçtiniz acaba bende orada başlayacağım sürece sanırım bilgi almak isterim

Balıkesir şehir hastanesinde oldum ben tüp bebeği temmuz ayında. Toplam da 35 bin verdik yumurtaya göre belki artar azalır . Denemenizi tavsiye ederim

Bu işin piri İstanbul İzmir'de Ege üniversitesi medikal Point ve irenbe dahil 5 kez tedavi gördüm düşük Amh olduğu için zor hastaydım fazla seçenek yok birde israel aruh var İzmir'de burda yorumları okuyup karar verin herkesin süreci farklı canım benim negatifim olduğu yerlerde pozitif olan çok hasta öldü bide İzmir bahçeci açıldı Funda gode var daha önce medikal pointeydi kendisi ozamanlar da yaşadığım sıkıntım durmadan yurtdışı tatiline gidiodu ve tedavi zamanın da başka hekimlere devir ediodu bilgi eksikliği yaşıyorduk irenbe Alper bey hala orda ise gerçekten çok tatlı ve anlayışlı biri

Back
X