Erkek İnfertilitesi İzmir'de Varikosel Ameliyatı için Doktor Tavsiyesi??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

krc05

everything is ok:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.270
1.219
133
Arkadaşlar selam,

Eşim varikosel ameliyatı olacak. Ancak nerede, hangi dr.da yaptırsak bilemiyoruz ve araştırıyoruz.

Daha önce bu ameliyatı olanlar varsa, lütfen tavsiyede bulunabilirler mi?

Zor olmazsa yazmak eğer, ameliyat öncesi-sonrası değerleriniz ve bebeğiniz olup olmadığı hakkında da yazarsanız çook sevinirim.

Lütfen bilenler yazsınlar, kötü zamanlar geçiriyoruz ve gerçekten tavsiye ve umuda ihtiyacımız var.

Eğer bir gün olursa hikayem burdan paylaşıcam herkese umut olsun diye ahh.....:KK42:

arkadaşlar kimse yok mu İzmir'de ameliyat olan? çok mu zor yazmak buraya of :(

Eşim 8 ağustosta kent hastanesinde Ömer Öge ye ameliyat oldu,doktor bey gayet ilgili bir insan ameliyatın iyi geçtiğini söyledi 6 ay sonra tekrar test yaptırıcaz.test önce sayı 28milyon ileri hareket %24 dü.

Eşim 8 ağustosta kent hastanesinde Ömer Öge ye ameliyat oldu,doktor bey gayet ilgili bir insan ameliyatın iyi geçtiğini söyledi 6 ay sonra tekrar test yaptırıcaz.test önce sayı 28milyon ileri hareket %24 dü.
cok tesekkur ederim cevabiniz icin. biz de arastiriyoruz su an ama bilindik birine gitmek de iyi olur diye arastiriyorum. insallah herseyiniz yoluna girer:)

Canm bu zorlu sinavda Allah yardimcin olsun benim esim 13ay once ameliyat oldu ameliyattan once 15 ml olan sperm sonra 76 ml cikti ve yuzdelik oranlarda iyi gidiyordu bu araliktada bende myom ameliyati oldum ama esimde varikosel tekrarladi iki asilama yaptik tutmadi tekrarlamasinin sebebi ise esim hastanede temizlik personeliydi normal alanda calisirken birden ameliyathaneye gecince oranin mikroplari ve radyasyon alanindan dolayi varikoseli tekrarladi canim suan oisten ayrildi tatlm bunlari soyluyorum cunki ameliyattan sonrada esinin kendine kat ve kat dikkat edip bi cok seyle mucadele etmesi gerekir tatlm bizde eylul ekim gibi tup bebege basliyacagiz insallah :KK73:

Buarada Esim ameliyati prf Dr aykut Kefi yapti canim özel calisiyordu ama şuanda bildim kadariyla yurtdisinda ama istersen numarasini yollarim tatlm

Canm bu zorlu sinavda Allah yardimcin olsun benim esim 13ay once ameliyat oldu ameliyattan once 15 ml olan sperm sonra 76 ml cikti ve yuzdelik oranlarda iyi gidiyordu bu araliktada bende myom ameliyati oldum ama esimde varikosel tekrarladi iki asilama yaptik tutmadi tekrarlamasinin sebebi ise esim hastanede temizlik personeliydi normal alanda calisirken birden ameliyathaneye gecince oranin mikroplari ve radyasyon alanindan dolayi varikoseli tekrarladi canim suan oisten ayrildi tatlm bunlari soyluyorum cunki ameliyattan sonrada esinin kendine kat ve kat dikkat edip bi cok seyle mucadele etmesi gerekir tatlm bizde eylul ekim gibi tup bebege basliyacagiz insallah :KK73:

Buarada Esim ameliyati prf Dr aykut Kefi yapti canim özel calisiyordu ama şuanda bildim kadariyla yurtdisinda ama istersen numarasini yollarim tatlm

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin için.. bu cumartesi hastaneye gidip dr.la görüşücek aklımda değil şu an simi dr.un. ama iyi b dr. olduğunu duyduk bi de ona muayene olalım dedik, bakalım eğer içimize sinerse ona ameliyat olabiliriz. ama ggerek olursa tekrar ben sana mesaj atarım alırım dr.un nosunu çok sağol arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

TE="cinarada, post: 36757397, member: 430833"]canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin için.. bu cumartesi hastaneye gidip dr.la görüşücek aklımda değil şu an simi dr.un. ama iyi b dr. olduğunu duyduk bi de ona muayene olalım dedik, bakalım eğer içimize sinerse ona ameliyat olabiliriz. ama ggerek olursa tekrar ben sana mesaj atarım alırım dr.un nosunu çok sağol arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...[/QUOTE]
Merhaba benim esimde varikosel ameliyati olucak izmirde iyi bir doktor ariyoruz esin ameliyat oldumu degerleri nasil yazarmisin?

TE="cinarada, post: 36757397, member: 430833"]canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin için.. bu cumartesi hastaneye gidip dr.la görüşücek aklımda değil şu an simi dr.un. ama iyi b dr. olduğunu duyduk bi de ona muayene olalım dedik, bakalım eğer içimize sinerse ona ameliyat olabiliriz. ama ggerek olursa tekrar ben sana mesaj atarım alırım dr.un nosunu çok sağol arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Merhaba benim esimde varikosel ameliyati olucak izmirde iyi bir doktor ariyoruz esin ameliyat oldumu degerleri nasil yazarmisin?[/QUOTE]
merhaba,
eşime derecesi çok düşük gerek yok dedikleri için ameliyat olmadı. geçmiş olsun size de..

Merhaba benim esimde varikosel ameliyati olucak izmirde iyi bir doktor ariyoruz esin ameliyat oldumu degerleri nasil yazarmisin?
merhaba,
eşime derecesi çok düşük gerek yok dedikleri için ameliyat olmadı. geçmiş olsun size de..[/QUOTE]
Tesekkur ederim

Back
X