Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranızda ızmırde yasayan ve yakın zamanda dolgu+ botox yaptırmayı dusen var mı ????
halen düşünüyor musun ?Ben düşünüyorum size ulaşmaya çalışıyorum siteye yeni üye oldum mesaj Atamıyorum deliricem bana ulaşın lütfen 05321335441
Ben botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatabileceeğim.Hrnüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum
Sanirim eczanelerde satilmiyor artik canimBen botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatabileceeğim.Hrnüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum
ben sormustum iğnesiyle birlikte satılıyor demişti eczacıSanirim eczanelerde satilmiyor artik canim
Markasini yazarsan sevinirim canimben sormustum iğnesiyle birlikte satılıyor demişti eczacı
Dolgu yaptırdın mı? Önerebileceğin bir doktor var mı? Fiyatları ne kadar tutar bilgin var mı?canım senden önceki mesaj 2011 yılında yazılmış.Bende dolgu yaptırmak istiyorum.dün bir doktora mesaj attım alsancaktan.nasolabial dolgu için 600-1000 lira arası yapılacak bölgeye göre fiyat aralığının olduğunu,her yaş ve her çizginin durumuna göre farklı dolgu kullanabilmekle birlikte bu dolgu için sıklıkla ALLERGAN JUVEDERM ULTRA 3-4 veya ALLERGAN VOLUMA markalarını tercih ettiğini söyledi.Çok iyi araştırmak iyi doktor ve makul fiyat ikilisini isabetli tutturmak lazım.bu yüzden hala araştırma halimdeyim.