• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak Liposuction/Lipödem

Merhaba sizinle daha önce konuşmuştuk. Memnun musunuz sonuçtan. Ben üst bacak için de Ali beyle görüştüm ama çok korkuyorum. Sadece 1 hafta izin kullanabilirim ve ameliyattan da korkuyorum. Alt bacak çok ince olmadı ama yine de memnunum
Vallahi eğer doktor arayışınız varsa ben gönül rahatlığıyla size Ali rıza Erçöçen’i öneriyorum. Mutlaka kendisi ile de görüşün benim ameliyatımın üstünden bir sene geçti ve hep diyorum Allah ondan razı olsun yine olsa yine o doktora giderim

Vallahi eğer doktor arayışınız varsa ben gönül rahatlığıyla size Ali rıza Erçöçen’i öneriyorum. Mutlaka kendisi ile de görüşün benim ameliyatımın üstünden bir sene geçti ve hep diyorum Allah ondan razı olsun yine olsa yine o doktora giderim
Merhabalar özelden öncesi sonrası fotoğraf gönderme şansınız olursa çok mutlu olurum, Rıza Bey benim de aklımdaki doktorlardan… sizde sarkma Dalgalanma oldu mu? Bir de bacağınınıza gerçekten düzgün şekil verebildi mi doktor? Bazen ameliyat sonuçlarında bacağın sadece inceltileceğini ama şekil verilmediğini görüyorum, böyle bir sonuç benim hoşuma gitmez sanırım :(

merhaba size ulaşmak için üye oldum. bende ali rıza beyi düşünüyorum sadece alt bacak bilek olacagım.

hangi hastanede yaptı ve ne fiyat verdi acaba size teşekkür ederim. incelme gözde görülür şekilde oldu mu

Merhaba ben 2025 30 Mart tarihinde kendisinde bu ameliyatı oldum. Aradan tam 1 yıl geçti, hala aynı. Gerçekten Allah ondan razı olsun, ben çok memnun kaldım kendisinden. Bu arada ben de kilo almamaya özen gösterdim hatta ameliyattan sonra 2 kg verdim ve şu an çok memnunum çok şükür, fiyatı da o zaman 145 bindi. Ama diz kısmının bir karış üstünü de yaptı, normalde diğer doktorlar oraya da ekstra üst bacak parası alıyorlar. Ben şimdi bir etek giydiğimde üst kısımda ince belli bir yere kadar 🌸

Merhaba ben 2025 30 Mart tarihinde kendisinde bu ameliyatı oldum. Aradan tam 1 yıl geçti, hala aynı. Gerçekten Allah ondan razı olsun, ben çok memnun kaldım kendisinden. Bu arada ben de kilo almamaya özen gösterdim hatta ameliyattan sonra 2 kg verdim ve şu an çok memnunum çok şükür, fiyatı da o zaman 145 bindi. Ama diz kısmının bir karış üstünü de yaptı, normalde diğer doktorlar oraya da ekstra üst bacak parası alıyorlar. Ben şimdi bir etek giydiğimde üst kısımda ince belli bir yere kadar 🌸
çok teşekkür ederim whatsapttan yazdım geçen sene 145 ise bu sene 200e yakındır muhtemelen gaziosmanpaşadaki hastanede mi ameliyat oldunuz hastane olarak orayı gösteriyor

çok teşekkür ederim whatsapttan yazdım geçen sene 145 ise bu sene 200e yakındır muhtemelen gaziosmanpaşadaki hastanede mi ameliyat oldunuz hastane olarak orayı gösteriyor
Yok bayındır hastanesinde olmuştum o zaman, değiştirmiş olabilir hastaneyi

Back
X