Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolu'nun ücra bir köyüne gitmiyorsun. Binlerce öğrencisi olan bir yere geliyorsun. Herşey fazlasıyla mevcut.Çok teşekkür ederim icim rahatladı..Öğrenci hayatı nasıldır acaba??
tabi ki çok rahat görüşebilirsin.biz iş gereği bornova buca bir sürü yere gidiyoruz gün içinde rahat bir şekildeBen evde degilde yurtta kalıcam ilk sene annemlerle öyle konustuk belki ikinci sene eve gecerim..bir de seyi düsünüyorum sevgilim de izmirde bornovada olucak zor olmaz o zaman dimi istedigimizde rahatca görüsebiliriz simdi hic bilmedigim icin kestiremiyorum size sormak istedim
inşallah kızım ilerde böyle olmaz...Ben evde degilde yurtta kalıcam ilk sene annemlerle öyle konustuk belki ikinci sene eve gecerim..bir de seyi düsünüyorum sevgilim de izmirde bornovada olucak zor olmaz o zaman dimi istedigimizde rahatca görüsebiliriz simdi hic bilmedigim icin kestiremiyorum size sormak istedim
neden ki ne demek istedinizinşallah kızım ilerde böyle olmaz...
Başka bir şehre gidip orda okulundan ziyade erkek ark göirişmeyi dusunmez kız evladın olunca olaya böyle bakiyorsunneden ki ne demek istediniz