izmirde yaşayıp istanbula tüp bebek tedavisi için gidenler.neler yasadınız..

ekin0486

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.805
1
116
İzmir
arkadaşlar ben izmirdeki negatif sonuçlardan sonra istanbula gitmeyi düşünüyorum.ama hangi merkez karar weremedim.yardımlarınızı bekliyorum.tedavi süresi boyunca orda mı kaldınız yoksa gidip geldiniz mi?merkez tavsiyelerinizi bekliyorum...

mrb canım çok güzül bi konuya değinmissin bende negatif sonuçtan sonra istanbul düşünüyorum da merkez olarak fulya tüp beekle görüştüm aklıma yattı ama konaklama felan nasıl oluyor bende öğrenmek istiyorum aslında merkez konusundada artık güveneceğim bir merkez olsun istiyorum aynı acıları tekrar tekrar yaşamak istemiyorum

ya benide düşündüren konaklama tedavi süresince orda olmak mı lazım bazı arkadaşlar takiplerini izmirde yaptırabiliyolarmış.sende izmirdemisin?ben 3 kere denedim negatif.fulyayı bende aradım 27 ocağa randevu aldım.bakalım bi gidip görüşelim.senn kaçıncı denemem olcak ve nerde denedin?

şubat ayında karar verip istanbula gittim bende ve medicana çamlıcada başarız bi tüp bebek denemem oldu,dr'umdan ve hemşirelerden çok memnun kalmıştım o zaman.sonra izmire dönüp yeni bir merkez araştırırken ege üniversitesi tüp bebek merkeziyle görüşmeye karar verdim.ege'de yapılan tahlilleri görünce özel merkezlerin olaya biraz ticari baktıklarını düşündüm.çünkü ne smyrnada nede medicanada egede yapılan testlerimiz yapılmadı,bazen keşke özellerle o kadar vakit ve nakit kaybetmeden direk egeye gitseydim diyorum.

Ekincim,canım,ben de tüp tedavisine karar verdiğimiz zaman hemen İstanbula gidip orada başlamayı düşünüyordum.Sonra ki araştırmalarımızda,kent hastanesinin memorielle aynı teknolojik standarda ve olanaklara sahip olduğunu gördük.Ve doktorum İsrael Aruhla tedaviye başladık.Allahıma binlerce şükürler olsun ki,pozitifi gördük.Allahım ol dedikten sonra gerisi bahane ama kent hastanesi ve doktorum son derece güvenilirler.Benim çok içime sindi.Hakkınızda alacağınız kararın hayırlı olmasını ve en kısan zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum canım benim.Herşey gönlünce olsun...

bende bir kere israel aruha gitmiştim ama nedense elektrik alamadım.3. denemede olmayınca bide istanbulu deneyelim dedim.ama işte orda kalmak falan gözümü korkutuo.bakalım artık.ii dileklerin için çok saol.umarım isteyen herkes kavusur bebeğine..

canım ben de 3 kez denedim ilkinde ohss oldum hastanede yattım 13 gün filan olmadı ikincisi tuttu düştü üçüncüsü de tutmadı ben mersinliyim ve adanada yaptırdım denemeleri ama teknik acıdan hiç iyi bir merkez değildi o yüzden istanbul istiyorum ve fulyanın teknolojik acıdan iyi olduğunu düşündüm bizdeki sorun ben pcosluyum eşimdede morfoloji bozukluğu var yani bizim için labaratuarı iyi gelişmiş bir merkez olması lazım spermlerin dna açısından bakalım kısmet sizde sorun neydi canım

ekin ben varım:))
7. tüpte oğluma kavuştum 2010 kasım ayında.çok doğru bir karar vermişsin.ben ilk tedavide bir arkadaşımla beraber anadolu yakasında ataşehir öğretmenevinde bazen de bir arkadaşımda kaldım.anadolu yakasında umut tüp bebek merkezine gidersen çok yakınında validebağ öğretmenevi var.hatta orada hababam sınıfı çekilmiş.ama merkezde pansiyon konusunda yardımcı oluyor.ilkinde başından transferin 3. gününe kadar kalmıştım.ikinci tedavide git gel yaptım son kontrolü burada bir doktora yaptırıp çatlatma iğnemi olup gittim.transferden sonraki gün ilk uçakla da izmir'e döndüm ve tuttu.
tüp bebek başlığında 14 yıllık mücadelemde hikayem var oku istersen.

okumazmıyım hikayeni hem ewde herkese okudum:)bende ocağın 27 sine randevu aldım bahçeciden.izmirde nerelerde denemiştin sen?bide akapuntur falan yaptırmıssın izmirde nerde yaptırdın?bende bu bekleme süresinde boş durmayayım onları yaptırayım diorum bana bi yer önerebilirsen sewinirim.istanbulda tedavi görürken izmirde takibini hangi doktor yaptı?çok soru sordum dimi:)

aslında canım hiç bir sorun yok çünkü kendiliğinden daha önce hamile kaldım ama erken doğum oldu hemde ikizdi.ama doğumda doktor hatası yüzünden bir sürü şey yaşadım.ve sonra tüplerimin tıkandığı anlaşıldı ve tüpler bağlandı.ilk deneme olmadı 2. ve 3. dondurulmuşlarla denendi 3. de kimyasal gebelik oldu.işte böle şimdi istanbula gitcem bakalım hayırlısı artık..

ne demek çok soru sormak yeni gördüm kusura bakma lütfen:))
2 kere smyrna da doktorum cemal posacıydı.dışarıdan bir doktor
1 kere taze 1 kere de dondurulmuşlarla İrenbe de
1 kere kant hastanesinde denedim.
akupunktura da Tayfur yağcıya gittim.nette arat çıkıyor.adımı ver beni tanır.
izmir de de meltem serter yüntene gittim takipte.bi arkadaşımın doktoruydu.ama tüp bebek uzmanı değil.ultrason alet ekipmanı iyi.
bol şanslar.beni haberdar et mutlaka e mi?

ben 5 senedir izmirde yasiyorum evlendik istanbuldan gittik.tup bebek tedavisi icin cok arastirdik en iyi olarak elimizde istanbulda bahceci klinigi kaldi,ben fulyada tedavi gordum .benim ailemde istanbulda oldugu icin kalacak yer sorun olmadi.izmiri pek bilmiyoruz,tup bebek merkezleri arasinda vardir iyiler ama hic biri bahceci klinigi kadar icime sinmedi.sonuc allaha kalmis elimizden geleni yaptik en son teknolojileri kullaniyolar,en iyi hekimler var bünyelerinde.olur yada olmaz artik sans.allah dileyen herkesi evlat sahibi yapsin,kimseyi sinamasin cocuksuzlukla .

canım sen şuan ne aşamadasın transferin oldumu?

akapuntura bende gitmek istiyorum ne kadar süre yaptırmam gerekiyor?yani ne zaman başlıyım ki.ben ocağın 27 sinde gitcem bahçeciye.ne zaman tedaviye baslanır bilmiom ama şubat gibi başlanır heralde.sence ne zaman gideyim.bide ücretleri hakkında bilgi verirmisin?

merhaba kizlar ben almanyada yasiyorum türkiyedede izmirde evim var, ama tüp bebek icin istanbul brüksel tüp bebek Merkezine Yücel Karamana gittim Doktor ve merkezden cok memnun kaldim fakat istanbul biraz stresli geldi bana hotelde kaldim manende maddende yipratti. 15 gün hotel kahvalti dahil günlük 150 tl verdik. Tüp bebek masraflarini biliyorsunuz zaten birde insan kendi evi olsa dinlenir rahat eder ben su tedavi bitsede biran önce eve gitsem diye azkalsin kafayi yiyordum. Hatta igne sürecinde iki günlügüne izmire uctum ve iki gün uyudum enazindan. Anlicaniz biraz titizlik pinpiriklik varsa hotelde kalmak tedavi sürecinde pek mantikli degil inanin kendi carsafimi battaniyemi götürmeme ramen uyuyamadim yemek yiyemedim. Eger biryakininiz varsa hotel yerine orda kalmanizi tavsiye ederim.aranizda ege üniversitesinde tüp bebek yaptirip memnun kalan varmi?

kuzenim var orda kalcam heralde.belki takibimi izmirde yaptırırım işlemler için giderim bakalım bi gideyimde görüşmeye.egenin çok yoğun olduğunu falan duydum ama hiçgitmedim bilmiom yani.başarı oranınıda bilmiom yani.sen ordamı yaptırcan ki?

Arkadaşlar ben izmir kent hastanesinde yaptırdım..ve ikizlerim şu an 1,5 yaşında geldiler bile :) Ama eğer olmasaydı istanbul da sadece Brüksel Tüp Bebek merkezini düşümürdüm..Bahçeci kliniği hem aşırı pahallı hem de tam bir ticarethane bence....Hepinize kolay gelsin..Kucaklarınız bebişlerle dolsun inşallah :)

başla bence akupunktura.en son 80 tl idi.2 sene oldu gitmeyeli bilemiyorum şimdi ücretini.15 seans alman lazım temel tedavi için.

başla bence akupunktura.en son 80 tl idi.2 sene oldu gitmeyeli bilemiyorum şimdi ücretini.15 seans alman lazım temel tedavi için.

tamam canım en kısa zamanda gitcem.sen yazmıssın ya bana benim adımı ver die beni tanırlar demissin.ama ben senin adını bilmiom kialtınyunus derim artıkbide bişi daha sorcam sen istanbulda transfer sırasında yaptırdın mı akapuntur?transferden öncede yapılıomuş ya orda dewam ediolarmı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…