Sünnet İzmirde yeni doğan sünneti için doktor tavsiyesi???

mlce

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
3
1
6
41
Selam arkadaşlar,
4 aylık oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz ama doktor konusunda endişelerimiz var. Çok araştirdik ancak kapilar yuzde doksan Aydin Mevsim e aciliyor. Ona gitsek icimiz cok rahat edecek ama fiyati bizim kesemizi oldukca zorlayacak :(((
İzmir icinde emin oldugunuz doktor önerilerinizi paylaşir misiniz???

Merhaba mlcn bende 37 haftalik hamileyim allah nasip ederse benimde oglum olucak bende erken sunnet etirmek istiyorum... ve fiyati biraz tuzlu olsada Aydin Mevsim dogru isim arastirip sorusturmadigim yer kalmadi.... cok zorlamicaksa hic dusunmeyin derim...

Biz 2 hafta once 2 aylik bebegimizle 8 yasinda oglumuzu gaziemir nevvar salihte yaptirdik hem de para ödemeden.Memnun da kaldik.bebek daha cabuk iyilesti hatta..tavsiye edebilirim.

slm hycn, bi an önce sağsalim kucağına alman nasip olsun dilerim :) baya bi geç yazabildim çünkü yumurcak bütün enerjimi alıyor ama feda olsun minik kuşuma :KK39:
ben de en güvenilir yerde yaptırmak istiyorum ki bu isim genelde hep aynı kişi oluyor :) ama yine de belki duymadığım birileri varsa onları da öğrenmek istiyorum ;)

sevgili ardalmira sana da hayırlı olsun canım, biraz pinpirikli olduğum için cesaret edememiştim ama güvenilir dediğine göre araştırabilirim, ismini hatırlıyormusun doktorunuzun?

Selam arkadaşlar,
4 aylık oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz ama doktor konusunda endişelerimiz var. Çok araştirdik ancak kapilar yuzde doksan Aydin Mevsim e aciliyor. Ona gitsek icimiz cok rahat edecek ama fiyati bizim kesemizi oldukca zorlayacak :KK43:((
İzmir icinde emin oldugunuz doktor önerilerinizi paylaşir misiniz???
Merhaba bende izmirde yaşıyorum bebeğimizin rutin kontrollerini yapan özel bir doktora gidiyoruz sünnet konusunda onun görüşünü aldık ve bize Yenişehir gözde hastanesinde üroloji uzmanı olan Op. Dr. Ersin Konyalıoğlu'nu önerdi biz henüz gidemedik ama bi araştırın isteseniz.

Biz 2 hafta once 2 aylik bebegimizle 8 yasinda oglumuzu gaziemir nevvar salihte yaptirdik hem de para ödemeden.Memnun da kaldik.bebek daha cabuk iyilesti hatta..tavsiye edebilirim.

Merhaba,

Nasıl para ödemeden yaptırdınız? SGK mı karşıladı?

merhaba benimde oğlum olacak inşallah aydın mevsimi hala öneriyormusnuz ??

Back
X