canım tek tavsıye edebılcegımhülya hanımdıye bı bayan tarot uzmanı baskada edmem bosuna gezıp dolasma bnde yenı buldum bu falcıyı
hulya hanımın yerı karsıya ka adlıyesınnn arkasnda bı cafe sanırımsahıbı oadıda hulyam cafe ama randevusuz almıyo tel ınternetten al ara gıtmeden once yoksa beklersın almaz ınatcıın tekı..:)
canım tek tavsıye edebılcegımhülya hanımdıye bı bayan tarot uzmanı baskada edmem bosuna gezıp dolasma bnde yenı buldum bu falcıyı
İzmir'e yeni gelen bir falcı var. Adı çiğdem de soyadı yabancı bişeyler. Tarot ve kahve falı bakıyor. Ben Tarot baktırdım çok memnun kaldım.Merhaba arkadaşlar izmirdeki falcılar kimlerdir ve bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?
telefonunu özelden atabilirmisinslm benım sureklı telde gorustugum bırısı var adı ebru cok ama cok super ister yolda ol ister işte ol istersen önemlı gorusmeye gırmeye yakın ol aradıgında alcan cevap bıre bır superın ötesı fıyatı 80tltavsıye ederım bos yere gezıp kendınızı heder etmeyın bence
İstanbuldan bir arkadaşımın tavsiye ettiği Alya Çiğdem diye falcı 3-4 ay kadar önce İzmir'e taşınmış.kadın tarot kahve falı enerji çalışması vs bu işin üstatlarındanmış. istanbuldaki bi çok sosyetenin falına bakıyomuş. telefonla randevu alıp bakıyomuş. arkadaşım numarasını verdi aradım izmire yeni geldiği için tanıtım fiyatı için ekim ayına kadar fiyatları yarı yarıya indirmiş ama bana 9 gün sonrasına randevu verdi. benden önce gidip baktıranınız var mı çok merak ediyorum. bende gittikten sonra yine paylaşırım.
İzmir'e yeni gelen bir falcı var. Adı çiğdem de soyadı yabancı bişeyler. Tarot ve kahve falı bakıyor. Ben Tarot baktırdım çok memnun kaldım.
arkadaşlar kim bu çiğdem no'sunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim lütfen........
özelden yazdım ama
amacın reklam yaptığımı kasdetmekse evet reklam yapıyorum gittim gördüm beğendim hoşuma da gitti kız çok güzel fal bakıyo izmir e yeni gelmiş şu an doluyum hem ucuz bakıyorum ve günde 5 kişiden fazlasına bakmıyorum o yüzden doluyum sonrasında istanbuldaki fiyatlarımı getirdiğimde bu kadar baktıran olmayacak o yüzden şimdiden reklama ihtiyacım var ne kadar duyulursa benim için o kadar iyi olur memnun kaldıysanız reklamımı yaparsanız sevinirim dedi bende buradaki falcıyım diye geçinenlerin neredeyse hiçbirinden memnun kalamadığım için (1-2 tanesi hariç) yardımcı olmaya çalışıyorum daha önce memnun kaldığım o 1-2 tanesinin de reklamını yapmıştım hem iş yerimde hem arkadaşlarım arasında. enteresan cümlelerle insanları bozmaya çalışan bir ukaladan başka biri değilsin bence. bu arada özelden gelen o mesajı görünceki yüz ifadeni merak ediyorum.(terbyszz)
bence hiç gerek yok bedriyeye ona yıllar önce gittim bir sürüde para kaptırdım arkadasımla bırlıkte. 3 4 sene once 250 300 liralar verdık oyle az buz mıktarlar degıldı şarlatan o kadın kimseye bi faydası yok.arkadaşlar meraba belevinde bedriye diye bir bayan var numarasını bilen var mı?
Bedriyeye bende gittim bugün. İnşallah söyledikleri çıkmaz. Sevgilimle ne zaman evleneceğimizi öğrenmek için gitmiştim. Tam tersi ayrılacağımızı onun başkasıyla evleneceğini benimde kısmetimin kapalı olduğunu ve evde kaldığımı söyledi. Felç olcaktım üzüntüden. 350 lira istedi kısmet açmak için. Vermedim tabiki. 50 lirada bakım ücreti.bence hiç gerek yok bedriyeye ona yıllar önce gittim bir sürüde para kaptırdım arkadasımla bırlıkte. 3 4 sene once 250 300 liralar verdık oyle az buz mıktarlar degıldı şarlatan o kadın kimseye bi faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?