İzmir'deki Falcılar Hakkında Görüşleriniz

adle35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
2
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar izmirdeki falcılar kimlerdir ve bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?

canım tek tavsıye edebılcegımhülya hanımdıye bı bayan tarot uzmanı baskada edmem bosuna gezıp dolasma bnde yenı buldum bu falcıyı

hulya hanımın yerı karsıya ka adlıyesınnn arkasnda bı cafe sanırımsahıbı oadıda hulyam cafe ama randevusuz almıyo tel ınternetten al ara gıtmeden once yoksa beklersın almaz ınatcıın tekı..:)

canım tek tavsıye edebılcegımhülya hanımdıye bı bayan tarot uzmanı baskada edmem bosuna gezıp dolasma bnde yenı buldum bu falcıyı

slm benım sureklı telde gorustugum bırısı var adı ebru cok ama cok super ister yolda ol ister işte ol istersen önemlı gorusmeye gırmeye yakın ol aradıgında alcan cevap bıre bır superın ötesı fıyatı 80tltavsıye ederım bos yere gezıp kendınızı heder etmeyın bence

hulya hanımın yerı karsıya ka adlıyesınnn arkasnda bı cafe sanırımsahıbı oadıda hulyam cafe ama randevusuz almıyo tel ınternetten al ara gıtmeden once yoksa beklersın almaz ınatcıın tekı..:)

Hülya hanım ne kadara bakıyor canım

Arkadaşlar Günaydın...Kıbrıs Şehitliğinde katina ve monaliza bakan bi gül hanım var bence ona bi uğrayın..

merhabalar kıbrıs şehitliğinde bir gül hanım var katina ve monaliza falı bakıyor bence bi uğrayın derim...adresi telefonu isterseniz ben verebilirim..

Herkese merhaba yaklaşık bir aydır izmirdeki falcıları gezindim etkilendiğim 2 kişi oldu Birisi konakta kızlarağasının orada cadı cafe deki Cansu kadın bombastik ne dediyse çıktı daha önce de ona gitmiştim.Diğeri ise küçükparkta telve cafede Asiye isimli bir bayan Katina falı bakıyor kadın herşeyi söyledi gelecekle ilgili de söyledi tarih verdi onu da tavsiye ediyorum.

Merhaba kızlar ben dün kemaraltında sevda hanıma gittim günlerden cuma idi ve yine çok sıra vardı saat 2ydi bana sıra 6 da gelir deyınce cocuk bekleyemem ben dedim. Tam gidiyordum sana dedi birini tavsiye edicem sevda hanımın öğrencisi iran asıllı ayrıca Reiki, şifacılık dalları ilede uğraşan biri dedi adı Sevinç baktırmanı tavsiye ederım dedi. Tamam dedim baktırdım hemen sıra geldi zaten çok yakın tarihler içinde olacaklarla ılgıli şeyler söyledi iş ve aşk ile ilgili. İşin tuhaf olan ve beni şaşırtan yanı ise,
3 yıl önce sevda hanım bana fal baktıgında evlenecegın ınsanın adı içersındekı 3 harfi söylemişti ve bu sevınc hanım aynı harflerı söyledi çok şaşırdım. tavsiye ederim enerjisi çok güzel bir kez.

Yesilyurttaki emel hanimin numarasni yollicak kmse yokmu arkadaslar

Merhaba arkadaşlar izmirdeki falcılar kimlerdir ve bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?
İzmir'e yeni gelen bir falcı var. Adı çiğdem de soyadı yabancı bişeyler. Tarot ve kahve falı bakıyor. Ben Tarot baktırdım çok memnun kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kemeraltindaki sevdaya gittim tavsiye uzerine.. kadin isimlerle konusmustu agzim acik kaldi fakat hicbir dedigi cikmadi gelecekle ilgili..

telefonunu özelden atabilirmisin

İzmir'e yeni gelen bir falcı var. Adı çiğdem de soyadı yabancı bişeyler. Tarot ve kahve falı bakıyor. Ben Tarot baktırdım çok memnun kaldım.

arkadaşlar kim bu çiğdem no'sunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim lütfen........

özelden yazdım ama

Bu size terbiyesiz diyen terbiyesizin 3 tane üyeliği var. Bakın kimler ; G gmze35 , G greendream ve H horby

Şimdi gene kelimelerim yer değiştirecek ; bu çok akıllı(!) abla(lar) önce üye oluyorlar, sonra bir tanesi kişiyi anlatıyor, diğeri de hemen aa canım bak bu da numarası diye veriyor.

Yalnız kendi kendine mesaj atmadığı için mesaj attım diyor ama bir arkadaşınızın yakaladığı gibi henüz özel mesaj hakkı yokken bunu nasıl yapıyor şaşırtıcı..

Ey yüce Rabbim sen salak kullarınla bizi test etme, hatta sözlüye bile kaldırma....

arkadaşlar meraba belevinde bedriye diye bir bayan var numarasını bilen var mı?
bence hiç gerek yok bedriyeye ona yıllar önce gittim bir sürüde para kaptırdım arkadasımla bırlıkte. 3 4 sene once 250 300 liralar verdık oyle az buz mıktarlar degıldı şarlatan o kadın kimseye bi faydası yok.

ben son 6 ay içinde gittiklerimi yazayım

efsun cafe- funda : ağzımı aradı hep çok berbattı
efsun cafe bayram: öle etkileyici bişey demedi hiç aklımda bile kalmadı
alsancak ara sokakta bi kafede fatma yaşlı bi kadın ağzımı aradı saçmaladı resmen
efsun cafe yeliz: geçmişi şimdiyi biliyor gelecek çıkcak mı bilmiyorum uzun vade verdi ama yinede iyi çıkarsa yazarım dedikleri tatlı bir bayan
karşıyaka evraka kafe sanırım yada ravazza (garip isimli biyer nese ne) yaşlı zayıf bir bayan : çok hızlı baktı beğenmedim kafam karıştı
efsun cafe derya: annem baktırdı bana dediğinn tersi oldu bida gitmeyiz
suan için en iyisi yeliz dobra en azından lafı ağzında gevelemiyor ama geleceği de Allahtan başkası bilemiyor

Bedriyeye bende gittim bugün. İnşallah söyledikleri çıkmaz. Sevgilimle ne zaman evleneceğimizi öğrenmek için gitmiştim. Tam tersi ayrılacağımızı onun başkasıyla evleneceğini benimde kısmetimin kapalı olduğunu ve evde kaldığımı söyledi. Felç olcaktım üzüntüden. 350 lira istedi kısmet açmak için. Vermedim tabiki. 50 lirada bakım ücreti.

Bakın söylüyorum size gitmeyin dite ama arkadaşlar ısrarla deneme taraftarı. Kadın hem moralinizi bozuyor hem paranızı alıyor. Hoşuna gitmeyecek şeyler söyleyip onları düzeltmek için işlem yapmayı teklif ediyor. Yazık olur diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…