İzmir'deki Falcılar

Yahu koca İzmir'de düzgün bir falcı yok mu anlamadım ben Bu topik az hareketlense, baktıranlar fikirlerini paylaşsa daha fazla. Tabii reklam amaçlı olmayanlar. Onları ayırt edebiliyoruz zaten
Pasakli birsen cok unli diye duydum ben ona gitmeyi dusunuyorum

Yapıyormuş, ben de gidecektim kaldı öyle. Bir ara gitmeyi düşünüyorum. En son 25 tl ydi sanırım. Yakın zamanda giden varsa lütfen yazsınnnn
5 ay evvel gitmiştim..o zaman gelene bakıyordu…ama beğenmedim..hiç gelecekle ile ilgili bir şey söylemedi…o an ve geçmişten bahsetti…onu biz de biliyoruz zaten..

Canim bulabildin mi yerini ve baktirdin mi

Sanırın onun ismini kullanan şarlatan bunlar…bir defa pasaklı Birsen telefondan bakabilecek biri değil…bir de o kadar yüksek fiyat biçmezdi sanırım...

Bu forumda adresi tarif etmişler…ben de burdan okuyup gitmiştim..bir kez gittim zaten…Ben izmirli değilim…şu an git desen gidemem yani..eski sayfalarda adresi var

850 sayfa olunca bakamadim tesekkur ederim yinede
Ara butonuna pasaklı birsen yazıp bak..onunla ilgili sayfaları okursan daha kolay our..ben bir tarafa not etmemişim…bir daha gitmeyi düşünmediğim için.

Merhaba arkadaşlar,İzmir'deki bilinen en iyi falcılardan Selim,Kahveci Güzeli kafede.Kemeraltı'ndaki Hisar Camii'ne geldiğinizde kime sorsanız kafeyi bulmanız çok kolay olacaktır.Selim'i bu alanda tek gören biri olarak,onu ballandıra ballandıra övüp sanki reklam yapıyormuş gibi önyargıya maruz kalmak istemem.Zamanının ve cebinin kıymetini bilen ve fal konusunda muhattap olduğuna değecek kişiler arayanlar için bunu yazma zorunluluğu hissettim.Sevgiler...

Kemeraltind bir cok falciya gittim hic birinin iyi oldugunu dusunmuyorum zaten o tarz yerlerde bakan insanlarin iyi olabileceginide dusunmuyorum lutfen reklam yapmayin

Kizlar cuma gunu izmirdeyim de axaba niko mu yoksa mujgan mi ? Yorumlarinizi alsam nikoya baktirmadim. Mujganda bazen memnun kaldim bazen de gelecek hic tutmadi kararsiz kaldim ???

Kizlar cuma gunu izmirdeyim de axaba niko mu yoksa mujgan mi ? Yorumlarinizi alsam nikoya baktirmadim. Mujganda bazen memnun kaldim bazen de gelecek hic tutmadi kararsiz kaldim ???
Mujgan cok kotu hic bir dedigi cikmadi niko biraz kufurlu salliyo oda eglencesine baktiracaksan baktir ama cikmiyor dedikleri

Bu yazı iyi gibi

Yani birsende tirt cikti hic yok mu ya soyle bu falci cok iyi diyecek kimse
Birsenin kafe falcılarından daha kötü olduğunu düşünmüyorum, çünkü kafe facıları bana göre mevcut durumu da sallıyor…bu kadın mevcudu biliyor,ben çok büyük bir iş sıkıntısı için gitmiştim mesela, ki hala devam ediyor, onu gördü ama geçmişteki birsürü benim de bildiğim lüzumsuz olaylardan bahsetti, kişilik analizlerinden falan..ama iş sıkıntım ile ilgili ne olacağını, nasıl bir yol izlemem gerektiğinden hiç bahsetmedi..yok işte şunu oku, yok şunu al bunu 7 kapıya dağıt falan gibi bir sürü yapılamayacak şeyi yapmanı istiyor..ki kendisi falcıdır hoca falan değil.. bir işe yaramadığını biliyor bunların da derdine öyle çare buluyor güya, sana yardımcı olmaya çalışıyor pozisyonlaına giriyor, hepsi taktik bence...bir de şarlatan bir tarafı var…ilgilendiğim kişiyi sordum, kardeşimi sordum benden 3 kat ücret aldı…kimi söğüşleyebilirse yani…ki çok kötü durumda olduğumu gördüğü halde…zaten bildiğim şeyleri duymak için 75 tl ödemiştim….o kadına hakkımı helal etiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…