İzmir'deki Falcılar

Daha önce Babacan Cafe de Sanem ismi sanırım parasal bir konuda tarihiyle birlikte bir konuyu bilmişti. Hiç beklemiyordum ama çıktı. Artık orada değil. Nerededir acaba?

merhaba, telefonunu verir misin,z?

Arkadaşım merhaba bu kadın nerede oturuyor. Onerirsen bende gitmek istiyorum. Tlf falan varsa yazabiliiwin

Merhaba bahsettiğiniz kişinin telefonu var mı. Gerçekten dedikleri çıkıyor mu. Tanımadığım birinin evine gitmeye de korkarım ama sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Çok merak ettim.

Merhaba bahsettiğiniz kişinin telefonu var mı. Gerçekten dedikleri çıkıyor mu. Tanımadığım birinin evine gitmeye de korkarım ama sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Çok merak ettim.
ben de korkarım eve gitmeye ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun numarasini özelden yazarım

Merhaba alsancakta Kıbrıs şehitlerinde gidip fal baktırdığınız memnun kaldığınız oldu mu? Ben çok uzun süre Murat’a baktırıyordum ve şimdiye kadar %90 oranında tutturmuştu üniversitede hangi bölümü okuyacağıma kadar söylemişti ama sanırım Murat’ta çalıştığı yerden ayrılmış

Merhaba telefon numarasını yazmanız mümkün mü acaba?

Nerede acaba bu Orhan nasıl bulabiliriz?
Calistigi kafeden ayrilmis. Kafemizdeki diger falcilarimiz daha iyi memnuniyete göre calisiyoruz ddi. Fakat o cafeden bi falci büyü var diyerek tak diye elendi gözümden zaten o kadına 2. Falimdi ilk fali cikmadi da gene de bosluktan baktirdiydim. Orhan istanbuldan geldigini soylemisti bence o gitti geri ama su istanbullu falcilarda dolanan bakırköy orhan degil. Bahsettigim genc ve burada kimse tanimiyo onu malesef.

Bu Leyla denen falcı referans istiyor. Bengal bakmıyorum diyor, bakıyordum bıraktım diyor. Bir ton saçmalıyor yani, görünen o ki referansız bakmıyor, korkuyor yakalanmaktan falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…