Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek merkezi arıyorum ama görüorum ki bu merkezlerle ilgili genel bir kanı var ki o da tüm merkezlerin para tuzağı olduğu..aslında kendi kendime söz vermiştim okuyup kafa karıştırmayacaktım ama merkezler konusunda tereddütler yaşayınca araştırma gereği hissettim..Smyrna tüp bebek merkezinde tedavi gören arkadaşlarım oranın para tuzağı olduğunu ve eğer orayı tercih eder isek gözümüzü dört açmamız gerektiğini söyledi..irenbede tedavi gören netteki yazan arkadaşlarda irenbe konusunda aynı şeyi söylüor.Ege tüp bebek merkezi desen transferden sora genel temizlik var deyip anne adayını postalar gibi gönderior..Şahsi görüşüm bu tedaviye başladığım zaman sadece tedavime ve bebeğime odaklanmak istiorum..beni acaba tabiricaizse kazıklıyacaklarmı yoksa tedavi sonunda negatif çıkarsa umursamaz tavırlara gireceklermi diye düşünmemem gerekior..ama görüorum ki bu özel merkezler de malesef mümkün değil..Bizleri sadece müşteri gibi görüorlar..bu çok acı bir durum..insanların en hassas zamanlarından faydalanmak değil de nedir bu????????
ben seçimim konusunda İrenbeyi seçtim malesef ki..inşallah söylenenler olmaz ve tedavimizi hayırlısıyla olur biter..seçmek çok zor kızlar..irenbe 1983 kuruluş tarihli olduğu için ve bir çok olumlu sonuçları olduğu için tercih ediorum..ama kafamda bir yığın soru işaretleriyle................
ben seçimim konusunda İrenbeyi seçtim malesef ki..inşallah söylenenler olmaz ve tedavimizi hayırlısıyla olur biter..seçmek çok zor kızlar..irenbe 1983 kuruluş tarihli olduğu için ve bir çok olumlu sonuçları olduğu için tercih ediorum..ama kafamda bir yığın soru işaretleriyle................