Tüp Bebek Merkezleri izmirdeki tüp bebek merkezleri hakkında..

derin28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
259
2
116
İzmir
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek merkezi arıyorum ama görüorum ki bu merkezlerle ilgili genel bir kanı var ki o da tüm merkezlerin para tuzağı olduğu..aslında kendi kendime söz vermiştim okuyup kafa karıştırmayacaktım ama merkezler konusunda tereddütler yaşayınca araştırma gereği hissettim..Smyrna tüp bebek merkezinde tedavi gören arkadaşlarım oranın para tuzağı olduğunu ve eğer orayı tercih eder isek gözümüzü dört açmamız gerektiğini söyledi..irenbede tedavi gören netteki yazan arkadaşlarda irenbe konusunda aynı şeyi söylüor.Ege tüp bebek merkezi desen transferden sora genel temizlik var deyip anne adayını postalar gibi gönderior..Şahsi görüşüm bu tedaviye başladığım zaman sadece tedavime ve bebeğime odaklanmak istiorum..beni acaba tabiricaizse kazıklıyacaklarmı yoksa tedavi sonunda negatif çıkarsa umursamaz tavırlara gireceklermi diye düşünmemem gerekior..ama görüorum ki bu özel merkezler de malesef mümkün değil..Bizleri sadece müşteri gibi görüorlar..bu çok acı bir durum..insanların en hassas zamanlarından faydalanmak değil de nedir bu????????
ben seçimim konusunda İrenbeyi seçtim malesef ki..inşallah söylenenler olmaz ve tedavimizi hayırlısıyla olur biter..seçmek çok zor kızlar..irenbe 1983 kuruluş tarihli olduğu için ve bir çok olumlu sonuçları olduğu için tercih ediorum..ama kafamda bir yığın soru işaretleriyle................

kararsız kalmakta çok haklısın.. artık hiçbirşeye hiçkimseye güvenemiyoruz ne yazıkkii
hakkında hayırlısı olsun cnm. umarım en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına...

arkadaşlar lütfen izmirdeki tüp bebek merkezleriyle ilgili güncel bilgiler verebilirmisiniz..
çıldırmak üzereyim yaa tam bir yer konusunda karar verdim diorum..nette bir okuorum
kafam allak bullak oluor..nasıl ve neye göre tercih edicez bu merkezleri..varmı irenbeyle ilgili olumlu düşünceleri olan ?????? diğerleri çok içime sinmedi benim..napıcağımı bilemiorum lütfen bişiler yazın
:((((((((((

bence bu konuda uzman bir doktor bulsan da onun uygun gördüğü yerde yapılsa nasıl olur
şahsen ben böyle yapardım...

kendi doktorum özel ege tüp bebeği önerdi canım..
ama burda okuduğum kadarıyla transfer olduktan sora anne adayını postalar gibi çıkarmışlar
hastaneden..offffffff kabus gibi

Merhabalar herkese ben bu konuya şahsen kendim katılmak istedim, İnşallah sizede Allah nasip eder, ben eşimi İzmir İrenbe türp bebek merkezinde mikro tese ameliyatı yaptırttım, sonuç çok kötü oldu, 2.500tl.verdik, ameliyat sonucu negatif çıktı sperm yok dendi,

Son düzenleyen: Moderatör:
irenbe tüp bebek merkezi gerçekten süper. doktorum hele.... ona söyleyecek kelime bile bulamıyorum. güler yüzlümüz bizim o refik keleş... tavsiye ederim herkese. ben çooook memnunum. ilgisi alakası bilgisi herşeyiyle dört dörtlük bir doktor:nazar:

merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum merkezimde ege tüp bebek merkezi kendi doktorum orayı önerdi sonuçta ben ona güvendim kendimi emanet ettim sanmıyorum beni güvenmediği yere yönlendireceğini ayrıca tedavi öncesi cerrahi histeroskobi oldum ege tüp bebek merkezinde gayet çok ilgililerdi kendini iyi hissetmeden seni çıkarmıyolar zaten doktor kaan bey evet biraz suratsız ama beni yaptığı işlem ilgilendiriyo açıkcası hemşiler hasta kordinatörü yeterince kendimi iyi hissetmemi sağladılar derincim sadece güven kafanı karıştırma sonuçta herkez biryerlerden şikayetçi herkezin memnun edemessin umarım sonuçun güzel olur umarım benimkide :(( 75 gr başladım iğnelere şuanda 225 çıkardı daha hala 2 tane yumurtam var dokrtorum vucudumun dirençli çıktığını söyledi bu tür problem yaşayan oldumu aranızda yardım ederseniz sevinirim moral olur en azından iğneler yarın bitiyo inşallah birsürü yumurtam olmuştur dua edin benim için allah herkesin yardımcısı olsun

bende irenbe tüp merkezinde yaptırdım 1. denememde tutmadı ama ıkıncı denememde tuttu şimdi 2 haftalık hamileyım doktorum çok iyiydi ona hep guvendım ahmet zeki bey di doktorum tavsiye ederim

Ben İzmir'de yaşıyorum. Dr.'um Prof. Dr. Cemal POSACI, kendisi öncelikle çok iyi bir insan ve iyi bir doktor. Ben kendisine çok güvendim ve yanında kendimi çok rahat hissettim, bu benim için çok önemliydi beni kasan ve bana güven vermeyen doktorların tedavisine de güvenemiyorum. Yumurta toplama ve transfer işlemleri İrenbe Tüp Bebek Merkezinde yapıldı. Bu işlemlerin dışında oraya hiç gitmedim ama embriyolog bayan (ismini bilmiyorum) çok iyiydi ve yaptığı işe çok güveniyordu. Gittiğim zamanlarda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Doktorumdan da merkezden de çok memnun kaldım ve şu 4 hafta 3 günlük hamileyim ve ilk denemede oldu Allahıma şükür.

oooooooooooffffffff
kizlar yaaa
bende 4 uncuyu denicem. ilk ikisi erol tavmergende/ ucuncusu ankarada bulet berkerde/ 4 uncuyu nerde yaptircami bilmiyorum. israil eruh var mis kentte. onami gitsem diyom. cok kararsizim cok :44:

Slm arkadaşlar ben ilk tedavime türkiz ısparta ile başladım ilaçlarla çok güzzzel sonuçlar aldık ama sonunda aşılama bile olamayacağını söyledi dr.m çok güvendiğim birisiydi bu arada tek çözüm tüp bebek dedi..ve bana kendi çalıştığı hastaneyi önermedi erol tavmergenin adını verdi daha öncede isimlerini duymuştum ege ve erol tavmergen kardeşler...arkadaşımın annesinin dr. Türkiyeye ilk tüp bebeği getiren prof...tavmergen kardeşlerde onun öğrencileriymiş....netten çok araştırdım güvendim önce allaha tabiki...özeline gittim yönlendirdiler ilaç iğne 39 tane yumurtam toplandı şifada oldu tüm işlemlerim....bazı bedenen sorun yaşadım benden kaynaklı ege üni tüp bebek bölümünde yattım 2 hafta inanılmaz ilgileri vardı...16 martta dondurulmuş embriyolarımızdan biri transfer edildi 5 saat kaldırmadılar yüz üstü yattım gecede isterseniz kalabilirsiniz dediler kaldım..28.inde tekrar gittim kan verdim ilk denememdi olmaz diye düşündüm ama bebeğim var gibi konuştum hep onunla....sonuç olumlu hamileyim 7 nisanda keseye bakıcaz ...inş. Rabbim herkese yaşatsın kucağımıza almayı nasibetsin... Sabırlı ve umudu yitirmemek gerek sanırım arkadaşlar...

slm arkadaslar ben ikinci mikro denememden de cuma günü negativ aldim,cok üzgünüm.almanyada yasiyorum ve burda yaptirdim,ailem izmirde 3. denemeyi izmirde yaptirmak istioyorum.EROL tavmergenin ismini bende cok duydum ,arastirdim kimisi iyi konusuyo kimisi kötü...erol tavmergene nasil ulasabilirim duyduguma göre randevu almak cok zormus .birde bizim türkiede saglik sigortamiz yok almanyada var. herseyi kendimiz ödemek zorzumdami kalicaz türkiyede yaptirirsak,ne kadara mal olur acaba bilginiz varmi ? erol bey hakkindada bilgi verirmisiniz ege tüp bebek de mi calisiyo ??
istanbuldada cok iyi merkezler oldugunu duydum,ailem izmirde oldugu icin izmiri istiyorum..

slm arkadaslar ben ikinci mikro denememden de cuma günü negativ aldim,cok üzgünüm.almanyada yasiyorum ve burda yaptirdim,ailem izmirde 3. denemeyi izmirde yaptirmak istioyorum.EROL tavmergenin ismini bende cok duydum ,arastirdim kimisi iyi konusuyo kimisi kötü...erol tavmergene nasil ulasabilirim duyduguma göre randevu almak cok zormus .birde bizim türkiede saglik sigortamiz yok almanyada var. herseyi kendimiz ödemek zorzumdami kalicaz türkiyede yaptirirsak,ne kadara mal olur acaba bilginiz varmi ? erol bey hakkindada bilgi verirmisiniz ege tüp bebek de mi calisiyo ??
istanbuldada cok iyi merkezler oldugunu duydum,ailem izmirde oldugu icin izmiri istiyorum..

arkadaşlar benim annem yıllarca irembe tüp bebek merkezinde satın almaya baktı nurettin demir çok ii bir doktordu düşünenlere tavsiye edebilirim kuzenimin bebeğinide o yaptııı

Slm arkadaşlar ben ilk tedavime türkiz ısparta ile başladım ilaçlarla çok güzzzel sonuçlar aldık ama sonunda aşılama bile olamayacağını söyledi dr.m çok güvendiğim birisiydi bu arada tek çözüm tüp bebek dedi..ve bana kendi çalıştığı hastaneyi önermedi erol tavmergenin adını verdi daha öncede isimlerini duymuştum ege ve erol tavmergen kardeşler...arkadaşımın annesinin dr. Türkiyeye ilk tüp bebeği getiren prof...tavmergen kardeşlerde onun öğrencileriymiş....netten çok araştırdım güvendim önce allaha tabiki...özeline gittim yönlendirdiler ilaç iğne 39 tane yumurtam toplandı şifada oldu tüm işlemlerim....bazı bedenen sorun yaşadım benden kaynaklı ege üni tüp bebek bölümünde yattım 2 hafta inanılmaz ilgileri vardı...16 martta dondurulmuş embriyolarımızdan biri transfer edildi 5 saat kaldırmadılar yüz üstü yattım gecede isterseniz kalabilirsiniz dediler kaldım..28.inde tekrar gittim kan verdim ilk denememdi olmaz diye düşündüm ama bebeğim var gibi konuştum hep onunla....sonuç olumlu hamileyim 7 nisanda keseye bakıcaz ...inş. Rabbim herkese yaşatsın kucağımıza almayı nasibetsin... Sabırlı ve umudu yitirmemek gerek sanırım arkadaşlar...

hayirli olsun ALLAH kucaginada almayi nasip etsin insallah,darisi basimiza
benim de iki kere mikro denemem gerceklesti iki negativ sonuc iki gün önce oldim sonucu cok üzgünüm,ama hala umudum var...almanyada yasiyorum ve 3. denemeyi türkiyede denemek iistiyorum,ailem izmirde yasiyo, arastirdim erol tavmergenin ismini cok duydum kimi iyi anlatiyo kimi kötü,randevu almak zormu nasil ulasabilirim, tr de saglik sigortam olmadigi icin masraflari kendim karsilamam gerekecek ne kadar tutar offf offf
cvp yazarsan sevinirim

erol tavmergen iyi mi kötü mü bilinmez.işlemleri kendi yapmıyor,takip ettiği söyleniyor ama tedavi boyunca hiç görünmüyor.diyorsun ki naasıl olsa takip ediyormuş,bu bir ekip işi boşver takma kafana diyorsun ama sonuç olumsuz olunca kızıyorsun.yumurta toplama ve transfer işlemlerini özel hastane de olsa kendi yapmıyor,halbuki sen onun için gittin o hastaneye....yorum yok

Back
X