slm arkadaslar ben ikinci mikro denememden de cuma günü negativ aldim,cok üzgünüm.almanyada yasiyorum ve burda yaptirdim,ailem izmirde 3. denemeyi izmirde yaptirmak istioyorum.EROL tavmergenin ismini bende cok duydum ,arastirdim kimisi iyi konusuyo kimisi kötü...erol tavmergene nasil ulasabilirim duyduguma göre randevu almak cok zormus .birde bizim türkiede saglik sigortamiz yok almanyada var. herseyi kendimiz ödemek zorzumdami kalicaz türkiyede yaptirirsak,ne kadara mal olur acaba bilginiz varmi ? erol bey hakkindada bilgi verirmisiniz ege tüp bebek de mi calisiyo ??
istanbuldada cok iyi merkezler oldugunu duydum,ailem izmirde oldugu icin izmiri istiyorum..
Slm arkadaşlar ben ilk tedavime türkiz ısparta ile başladım ilaçlarla çok güzzzel sonuçlar aldık ama sonunda aşılama bile olamayacağını söyledi dr.m çok güvendiğim birisiydi bu arada tek çözüm tüp bebek dedi..ve bana kendi çalıştığı hastaneyi önermedi erol tavmergenin adını verdi daha öncede isimlerini duymuştum ege ve erol tavmergen kardeşler...arkadaşımın annesinin dr. Türkiyeye ilk tüp bebeği getiren prof...tavmergen kardeşlerde onun öğrencileriymiş....netten çok araştırdım güvendim önce allaha tabiki...özeline gittim yönlendirdiler ilaç iğne 39 tane yumurtam toplandı şifada oldu tüm işlemlerim....bazı bedenen sorun yaşadım benden kaynaklı ege üni tüp bebek bölümünde yattım 2 hafta inanılmaz ilgileri vardı...16 martta dondurulmuş embriyolarımızdan biri transfer edildi 5 saat kaldırmadılar yüz üstü yattım gecede isterseniz kalabilirsiniz dediler kaldım..28.inde tekrar gittim kan verdim ilk denememdi olmaz diye düşündüm ama bebeğim var gibi konuştum hep onunla....sonuç olumlu hamileyim 7 nisanda keseye bakıcaz ...inş. Rabbim herkese yaşatsın kucağımıza almayı nasibetsin... Sabırlı ve umudu yitirmemek gerek sanırım arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?