Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba egepol Onur bey nasıldırSelam İzmirli kızlar :)
Ben Can hastanesine gidiyorum doktorum Cenk Mustafa Güven. Egepolde onur beye gittim daha önce çok iyi bi doktor ama benim gitmeme sebebim ilk bebeğimi egepolde kaybettim o yüzden istemiyorum oraya gitmek
Merhaba egepol Onur bey nasıldır
Doğuma girdiğinde stressli miydi bazı doktorlar hastadan daha fazla stres yapıyorlarBen çok memnun kaldım. Hekimliği iyidir
Ben artık gitmiyorum o hastaneye can hastanesinde devam ediyorumDoğuma girdiğinde stressli miydi bazı doktorlar hastadan daha fazla stres yapıyorlar
Neden hastane ya da doktor ile ilgili miBen artık gitmiyorum o hastaneye can hastanesinde devam ediyorum
İlk bebeğimi kaybettiğimi orada öğrendim o yüzden gitmek istemedim. Bir de aşırı trafik ve park sorunu da sebep oldu can hastanesine gitmemeNeden hastane ya da doktor ile ilgili mi
Geçmiş olsun evet bazen totem yapmak gerekiyor ya da öyle hissediyorsunİlk bebeğimi kaybettiğimi orada öğrendim o yüzden gitmek istemedim. Bir de aşırı trafik ve park sorunu da sebep oldu can hastanesine gitmeme