İzmirden kimler var

Panikella

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
14
6
6
38
İzmir
Merhaba arkdslar.izmirden kimler var ve hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz. 8t4 hamileyim ve su an memleketimdeyim dönüşte izmirde hangi doktora baslayacagımı henüz bilmiyorum.

Merhabalar, ben de 7. haftam içerisindeyim ve hamileliğimi 4 gün önce öğrendim. İzmir'den ben de doktor araştırıyorum. Fuat Akercan, Sermet Sağol ve Mete Ergenoğlu bize tavsiye edildi. İzmir'de özel hastane ve doktor tavsiyelerini okuyorum ama güncel bilgileri buraya yazan olursa sevinirim.

Ben dokuz eylülün özel muayenesine gidiyorum Erkan Çağlıyan a,bir de egepolde Onur beye e.ikisinden de çok memnunum.

Selam İzmirli kızlar :)
Ben Can hastanesine gidiyorum doktorum Cenk Mustafa Güven. Egepolde onur beye gittim daha önce çok iyi bi doktor ama benim gitmeme sebebim ilk bebeğimi egepolde kaybettim o yüzden istemiyorum oraya gitmek

Selam İzmirli kızlar :)
Ben Can hastanesine gidiyorum doktorum Cenk Mustafa Güven. Egepolde onur beye gittim daha önce çok iyi bi doktor ama benim gitmeme sebebim ilk bebeğimi egepolde kaybettim o yüzden istemiyorum oraya gitmek
Merhaba egepol Onur bey nasıldır

Merhaba arkadaşlar, Fuat akercan ile ilgili yorumları gördüm yazmak istedim. Kendisinin özel muayenesine 5 kere gittim her sefer 500 lira ödedik ilgi alaka her şey çok güzeldi ta ki kanamam olana kadar 33+2 de pazar sabahı çok kanamam oldu doktoru aradık ege üniversitesine yönlendirdi, sonra hocam biz geldik diye ikinciye aradığımızda yine tamam siz giriş yapın bana durumdan haber vericekler dedi, sonra 3. Ye aradık hocam siz gelmicek misiniz kanamam durmuyor diye bizzat kendim ağlayarak aradım ve bana verdiği cevabı aynen yazıyorum “ pazar günü bu kadar aranmaz ordakiler bakar, ben gelemem” dedi. Toplamda 3 hafta ege üniversitesinde rezillikler içerisinde hiç bir bilgi alamadan korku içinde yattım. Toplamda iki defa ziyaret etti onlar da da toplam görüşme süremiz iki dakikayı geçmemiştir. Bikaç kez bigli için cepten aradık yine azarladı. Bilin ona göre değerlendirin arkadaşlar.

Back
X