üniversite yıllarımda (ki bundan 9-13 sene öncesine tekabül eder) , alsancaktaki venezia cafe , bostanlı ve alsancaktaki reci's , yine alsancakta kahveci , salaş mekan virangönüller , corn house ,ora aklımda kalan mekanlar.. tabii hala açıksalar..
çok güzel bir konu olmuş özellikle fotolarla birlikte mekan seçmek daha keyifli olur
la cigaleyi bilemedim çok hoş bir ortamı var gidilmeli sanırım
selam kızlar,yeni açılan bir yer ama,kahvaltısı çok meşhur.ben 4-5 kez gitmişimdir.
özellikle hafta sonları yer bulabilmeniz için bazen beklemek bile gerekiyor.
ayrıca yemek de yapıyorlar.yemeklerini denemedim.
tiramisu,cheese cakelerini denedim,harika.
reklam gibi oldu valla ama,servis ve ortam da çok iyi.öyle güzel müzikler filan,insanı özel hissettiriyor.
yer bornova büyük parka doğru giderken süvari caddesinde.
site yapmışlar adresini vereyim tam olsun Bystra
Eki Görüntüle 411780 Eki Görüntüle 411781 Eki Görüntüle 411782
selam kızlar,yeni açılan bir yer ama,kahvaltısı çok meşhur.ben 4-5 kez gitmişimdir.
reklam gibi oldu valla ama,servis ve ortam da çok iyi.öyle güzel müzikler filan,insanı özel hissettiriyor.
Arkadaşlar Şirince ve Çiçekli Köy dışında yakın yerlerde sabah kahvaltısı ya da bi akşamüstü keyfi yapılacak başka yerler ve MENÜ(spesiyal yemekleri) tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın :) Teşekkürler...
izmire gider gitmez denicem:)
makarnaya aşıksanız alsancak kıbrıs şehitleri can yücel sokakta bulunan Alavara'yı öneririm. çok kalabalık oldugu için yer bulmakta zorlanabilirsiniz. üst kata çıkarsanız duvarlara yazılar yazıp fotolar çekilmek hala cok eglencelidir.. hele o makarna sosları yok mu of offf harika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?