izmire gitmeli miyim..

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
arkadaşlar, arkadaşımla birkaç gün kaçamak izmir gezisi planladık. sevgili babacığım manisa diye biliyor, bu arada 20 yaşındayım. sizce gitmeli miyim? yalan söylediğim için hiç içim rahat değil, manisa dememizin sebebi de gidişe bahane olsun diye ordakı bir etkinliği öne sürdük.

Keşke yala söylemeseydin bence ailene gercegı söyle o şekilde git.

babacım manısaya kadar gıtmısken eger zaman olursa izmirı de görmeyı ıstıyorum de.

manisa yı biliyorsa izmir i neden söylemedin anlayamadım

eğer manisa da özel bir etkinliğe gidiyorsanız orada iken de arayın gelmişken izmir e de gidelim dediler gidiyorum diye haber uçurun olsun bitsin

Dünyanın binbir türlü hali var ve herşey insanlar için güzel kardeşim. Başına Allah korusun bişey gelse acil yardima ihtiyacin olsa vs sen izmir de o seni manisa da biliyor falan güzel olmaz bence hele ki uzun yol. Cık cık cık Karşıyım. Oyum doğruyu söylemenden yana.

Manisa-İzmir arası kısa bir mesafe eğer Manisaya izin vermişse baban İzmire niye izin vermesin. Ki Manisa çok da gezilecek bir yer değil

Kesinlikle yalan soylememelisin. Güven çok önemli. Aile fertleri se birbirine yalan söylerse artık vay bu toplumun haline...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…