İzmirim...En iyi buluşma grubu olmamızın şerefine yeni bir buluşma yapalım mı?

Eşim bırakmazsa eğer bende iskelede sizlerle buluşabilirim:)
Pericim bende sana özelden atayım numaramı ismim Duygu bu arada:)Profilimdeki resimlere bakarsan belki görünce tanırsın beni:)

Kızlar ne dicem size aklımda ne zamandır vardı ararken bir topikte okudumda bizde bu buluşmadan sonra grup olarak Çocuk esirgeme kurumundaki meleklerimizi ziyaret etsek diyorum hep beraber ne dersiniz?
Onların en çok sevgiye ihtiyacı var..Bizde hem sevaba girer hemde KK li bayanların ne kadar iyi kapli olduğunu bir kez daha ispat edebiliriz olurmu??
Bununla ilgili bir topik açıcam umarım bizdende katılım olur...

dansözler falanda oynatılsın hepsi show tv den olsunsempatiksalakcinni

bu arada kızlar ben işe başlıyorum ama ne günü başlayacam emin değilim
bugün görüşücez detayları ona göre kesin haber veririmaklinialirimsmile
tekrarlıyorum ben dıptısdıptıs nick değiştirdim:roflol:

canım oraya eli boş gidilmesini doğru bulmuyorum
tabiki sevgiye ihityaçları var ama ihtiyaç sadece sevgiylede kalmıyor malesef:1no2:
birde çocuklar falan olacak zor olur
ayrıca grip salgını var hem ordakiler hem sizinkiler şifayı kapmasınolumunekankayizsmile
bence baharda gidelim hemde hazırlıklı gidelim
ufalmış kıyafetler(yada yeni), pastalar, oyuncaklar vs. götürelim derim olumunekankayizsmile
son dk sığdırılmış bir ziyaretdense planlı olması daha güzel olur düşüncesindeyim:asigim:
tabiki takdir size kalmışyerimseniben
güzel bir düşünce bunun içinde tebrik ederima.s.

canım güzel bir düşünce. fakat daha öncede buna benzer girişimler olmuştu. ancak katılım olmadı. sözde kaldı sadece. bunun için ayrı bir buluşma tasarlaman gerekecek. theorginalin dediği gibi oradan kalkılıp oraya gidilmesi zor olur. çünkü bazı arkadaşlar geç gelebiliyor. son dakikada bile gelenler oluyor.
yinede bu ince düşüncenden dolayı seni tebrik ederim.alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

eğer hepimiz için uygunsa 6 şubat cumartesi saat 13:30 da swiss otel kahve dünyasında buluşalım diyorum..harika aromalı kahvelerle birlikte baldan tatlı hoş sohbetlerimizle hatırlayacağımız hoş bir gün????

fikirlerinizi bekliyorum canlarım...kocccccccaman öpüyorum..

gelen güzeller:))

peri
pinkystar
pinaripekci+prenses mavisuuu
efsane(güneş55)
firstlady
yasminim
zehranazz
selin1986+minik kuzu
cordelio
betay+yavrucuğu
sunayabla
murgiz
kuusuum
duyguege
obensi
TheOriginal
wishne

bu konuda TheOriginal e katılıorm duygucuk..gerçekten bu şekilde ne kendimiz için ne de onlar için tatmin edici olmaz..bu konuda ayrı bir buluşma ayarlarsak ona katılırım ama allahın izniyle..

dıptısm originalm..hayırlısını diliorm senin için..ama inan gelmeni de çok isterim..

a.s a.s

inşallah böyle bir buluşma yaparız bir sonrakine..kocaman gönülleriyle bu güzel günü paylaşacak çok arkadaşım olduğuna inanıyorum..sen onların en başındasın ablacm..olumunekankayizsmile

Arkadaşlar ben teşekkür ederim sizlere ama zaten eli boş gidilmiyeceğini bende bilincindeyim daha önce defalarca gittim..İnanın özellikle Karşıyaka Esirgeme Kurumu için söylüyorum dolaplar dolusu diş fırçaları,halleyler yok çikolatalar bekliyor gözlerimle gördüm yiyecek içicek onlar tonlarca zaten..Hatta müdürü artık yardımlarda birazda şuraya götürebilirsiniz dedikleri oluyormuş..İzmir halkı Karşıyaka Esirgeme Kurumu için inanılmaz duyarlıymış..Ek binaları falan yapıldı hatta..Yani sevgi öncelikte Karşıyada...
Neyse ne olursa olsun çam sakızı çoban armağanı misali eli boş gitmicez tabiki..Benimki sadece bir fikirdi ne zaman isterseniz o zaman gerçekleştiririz bahara doğruda olabilir..Nasıl isterseniz..

gelen güzeller:))

peri
pinkystar
pinaripekci+prenses mavisuuu
efsane(güneş55)
firstlady
zehranazz
selin1986+minik kuzu
cordelio
betay+yavrucuğu
sunayabla
murgiz
kuusuum
duyguege
obensi
TheOriginal
wishne

k.yakadaki bayanlar yarın 13:00 da iskelede kesin buluşyormuyuz?
peri,kuusuum,duyguege

Canım benim eşimde annesine gitme durumu var oğlumla birlikte öyle olursa beni geçerken swiss otele bırakıcak olmazsa ben de iskeleye gelicem..Umarım bir sorun çıkmaz bende gelirim yaa çok istiyorum çünkükaydirigubbakcemile2

gelirsen beraber gideriz olmazsa orada buluşuruz.yazdığım kişilerin numaraları bende yok.karşılaşamadık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…