izmirli anne adayları izmirde dr ve hastane öneriniz?

dddc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
26
0
36
Ankara
Ben İzmire yeni taşındım ve 20 haftalık hamileyim. Kontroller ve doğum için önerebileceğiniz doktorlar kimlerdir?

Benim doktorum Kent Hastanesi'nde.. Eğer özel sağlık sigortanız varsa kesinlikle Kent'e gidin derim. Ben çok memnunum. Hamileliğim boyunca hep Kent Hastanesi Orçun Sezer'e gittim. Hamilelik sonrası da gideceğim.

hüseyin çevik var alsancakta.ayrıca kadın doğum hastanesininde doktoru...foça baya uzak orada da belki vardır iyi bir doktor...bebeğin cinsiyeti nedir.bellimi

manavkuyuda hüseyin ceyberiyi önerebilirim cnm maddiyat önemli deilse tabi. ben çok memnundum ama bana uzak olduğu için gidemiorum artık. şuan kordon klinik var çiğlide orada mete tarcana başladım şimdilik memnunum çok ilgili. sgk anlaşması da var düşünürsen

Bebeğim erkek. Ben de araştırdım en son Alsancak'ta Ahmet Güler varmış ona gitmeyi düşünüyorum ama hala tam bir karar veremedim.

ben izmir şifa hastanesine gidiyorum(basmanedeki) bende memnunum hem doktorumdan hem hastaneden ama size uzaklık açısından nasıl olur bilemiorum sgk ile anlaşmasıda var hastanenin.

Benim belimde iki tane fıtık var bu sebeple sezeryan olabilir diye düşünüyorum ama doktorun yönlendirmesi de önemli tabi.

Benim doktorum Kent Hastanesi'nde.. Eğer özel sağlık sigortanız varsa kesinlikle Kent'e gidin derim. Ben çok memnunum. Hamileliğim boyunca hep Kent Hastanesi Orçun Sezer'e gittim. Hamilelik sonrası da gideceğim.

kent hastanesi foçaya da yakın galiba, muayene ücretleri nasıl acaba? çok kararsızım, özel hasteneye gidince gereksiz testler yapılabiliyor, bu yüzden yanlış yönlendirilmek ve uğraşmak istemiyorum, ama dışarıdan muayenehanesi olan doktora gidince de ani bir durumda çaresiz kalabilir insan, bilemedim ne yapacağımı.

Benim belimde iki tane fıtık var bu sebeple sezeryan olabilir diye düşünüyorum ama doktorun yönlendirmesi de önemli tabi.

GEÇMİŞ OLSUN...BENİMDE BELİMDE TEK TARAFLI SORUN VAR...SİZİN BEBİŞ KAÇ HAFTALIK İSİM BULDUNUZMU BENİM BEBKTE ERKEK

20 haftayı doldurduk çok şükür, isimde henüz net bir karar veremedik, ama daha çoook vakit var nasıl olsa. siz?

20 haftayı doldurduk çok şükür, isimde henüz net bir karar veremedik, ama daha çoook vakit var nasıl olsa. siz?

benim de 22 haftalık ...erkek olacak...isim olarak karar veremedik..ÇINAR,EYMEN,TUĞRA,DEMİR BUNLAR AKLIMDAKİ İSİMLER AMA BAŞKA DA BULURSAM DEĞERLENDİRMEYE ALICAM..HENÜZ KAFAMDA NET BİR İSİM YOK...SİZİN DOĞUM DA ARALIK AYINDA O ZAMAN...

merhaba,2 ay once dogum yaptim. mitra ozdemir & ali ozdemir i tavsiye ederim. kent ve cinar hastanesinde dogum yaptirtiyorlar..hastane seciminde tercihi sana birakiyorlar..cok ilgili ve profesyoneller..personelleri de cok sicak...huzurla gecirdim 9 ayimi.. allah kurtarsin hepinizi

slm arkadaşlar şuan çok yeniyim ama doktor ve hastaneyi belirlemem gerekir bostanlı zübeyde hastanesinde doğum yapan varmı ben bugün muayene oldum ama doktorumu değişcem mete beye randevu alıcam artık..doğumuna az kalmış bi bayandan normal ve sezaryan için 580 tl gibi fiyat vermişler aslında gayet uygun..

Benim özel sigortam olduğu için 96 Tl gibi bir ücret veriyordum sanırım.. Ama normal muayene ücretleri tabii daha yüksek...

Gereksiz test kesinlikle yapılmıyor. Orçun Bey'in hastasıyım.. Orçun Bey hamileliğim boyunca sadece şeker yükleme, kan, idrar ve ikili test yaptırttı. Onun dışında hiçbir test istemedi. Hatta ben 3lü test istemiştim, gerek yok; eğer ben ultrasonda kötü birşey görürsem yaptırtırım demişti. O yüzden içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…