Doğuma Hazırlık İzmir'li anneler alışveriş için yardım lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya946

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
54
0
86
İzmir
Slm arkadaşlar. Bugün oğluşumuz için alışverişe çıkacağız. İzmir'de nereden neyi uygun fiyata alabilirim, yeni doğduğunda giyecek birkaç takım dışında hiçbir şey almadım daha. Alışverişini yapan anneler bana yardımcı olurlarsa çooook sevinirim. Şimdiden teşekkürler...a.s.

canım, beşik araba mama sandalyesi vs. için kemeraltı, kıyafet için chicco, mothercare, wehice, next ,gap ,wenice gibi tanınmış makaların indirimlerini takip et (kemeraltı fiyatına alışveriş edebilirsin).mobilya için karabağlar... hepsinden önemlisi gitmeden kendine birliste yap ve başlıca alacağın şeyleri, hem ürün özellikleri açısından hem de fiyatları ile ilgili nette araştır fikir sahibi olarak git. kolay gelsin canım, Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..

İyi dileklerin ve tavsiyelerin için çok sağol canım. Ama indirim araştıracak vaktim hiç yok. Bir saat önce eşim aradı hadi bugün gidip halledelim diye. Bu saydığın mağazaların kemeraltında şubeleri var mı? Ben İzmir'de hiçbir yer bilmiyorum da.:kedi:

kemer altında mina diye bir yer var.kızlar agasına yakın,zaten büyük bi mağaza, biz alışverişimizi oradan yaptık,daha sonra fiyat karşılaştırması yaptım,diğer yerlere göre uygun fiyatlara almışım.bide kaliteli ürünler satıyor.biraz geç kalmışım yazmakta,ama yinede yazmak istedim çünkü bebek alışverişi nedense bir türlü bitmiyor.

Slm arkadaşlar. Bugün oğluşumuz için alışverişe çıkacağız. ızmir'de nereden neyi uygun fiyata alabilirim, yeni doğduğunda giyecek birkaç takım dışında hiçbir şey almadım daha. Alışverişini yapan anneler bana yardımcı olurlarsa çooook sevinirim. Şimdiden teşekkürler...a.s.

canım ben genel alışverişimi kemeraltındaki Barış bebe ve Mina bebe den yaptım.
hatta Barış bebenin çalışanları bence biraz daha düzgündü.
ayrıca kıyafet konusunda kesinlikle Mothercare ve Next e bakmalısın.
kemeraltındaki daha basit markalar ve ürünler ile aynı fiyata kıyafet bulabilirsin.
şu anda da yeni indirime girdiler. bir çok ürün var.
şahsen ben hep indirimden aldım kıyafetleri bu magazalardan ve pazarda bile bazı ürünler o fiyatlaradır veya daha fazladır.kaydirigubbakcemile5

kızlar bebek arabası için nereyi tavsiye ediyorsunuz? ben maxi cosi, quinny ya da bebecomfort almayı düşünüyorum. bu markaları daha uygun fiyatlarla satan bir yer var mı izmirde?? barış bebe ve mina bebeye geçen hafta gitmiştik ama özellikle barış bebeyi ben pek sevmedim hiç ilgilenmediler.

slm kızlar... dün kemeraltını alt üst ettim. Gerçekten de en uygun fiyatlar mina bebedeydi. Ama sadece kafamda netleştirdim alacaklarımı :) Zaten bana göre zor olanda oydu.. O bahsettiginiz Mothercare vs. mağazaların yerlerini bilmiyorum :kedi: Tarif ederseniz bir de oralara bakarım. Gerçektende bebek alısverisi hiç bitmiyor..

ızmirde nerdesin cnm sen ve ne kadar vaktin var doğumuna?

Ben alışveriş için bayağı araştırma yapıyorum arkadaşlarda yazmışlar zaten ama iç giyimler mina bebe aynı zamanda diğer eşyalarında orada indirimde olduklarını Biliyorum..Sadece iç giyim düşünüyorum zira oğlumdada minadan almıştım sonrası büyük mağazalardan alışveriş yaptım..Şuanda Karşıyakadayım ve öyle cici mağazalar buldumki ..Arkadaşlarımın mağazalarıda var yardımcı olacaklar bi gidebilsem:)

Hayırlısı olsun cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah..Bu arada arkadaşların yazdıklarını mağazalar carrefourda var burada(Karşıyaka) egsde var

İzmirde nerdesin cnm sen ve ne kadar vaktin var doğumuna?

Ben alışveriş için bayağı araştırma yapıyorum arkadaşlarda yazmışlar zaten ama iç giyimler mina bebe aynı zamanda diğer eşyalarında orada indirimde olduklarını Biliyorum..Sadece iç giyim düşünüyorum zira oğlumdada minadan almıştım sonrası büyük mağazalardan alışveriş yaptım..Şuanda Karşıyakadayım ve öyle cici mağazalar buldumki ..Arkadaşlarımın mağazalarıda var yardımcı olacaklar bi gidebilsem:)

Hayırlısı olsun cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah..Bu arada arkadaşların yazdıklarını mağazalar carrefourda var burada(Karşıyaka) egsde var

canım ksk da cici mağazalar buldum demişsin. hangisi onlar yazar mısın? ben de kskdayım. gidip bi bakmak isterim .zemuszemus

İzmirde nerdesin cnm sen ve ne kadar vaktin var doğumuna?

Doğuma 7 hafta kadar kaldı inşallah. Buca'da oturuyorum ama önemli değil. Bir de o mağazalara bakarsam artık ne bulursam alacağım yoksa eşimle kavgaya başlayacağız.
Bugün de tiar bebeye bakalım diyorum hayırlısı artık. Bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah Allah onları bize bağışlasın.

Şu an özdilekte de giyımde indirim var.Bebek zıbınları,bodyler,patikli yada patıksız pantolonlar çok uygun ve kalıtelıler.2'lı yarım kollu badiler 7 tl,2li penya pantolonlar 8 tl üstelik çokta şirinler...

Merhaba,
Konunun üstünden yıllar geçmiş ama ben yine de okuyup bebek alışverişi için, kafamızda bir fikir oluşsun diye kemeraltına gittim. Kızlarağası'nın arka tarafında birbirine çok yakın 3 tane bebek mağzası bulduk. Barış bebe salepçioğlu mağzasını kapatmış sadece kızlarağası hanının orda, aradığınızı bulacağınız çok katlı bir mağaza. Ona çok yakın onur bebe de çok katlı arabadan beşiğe ürün yelpazesi geniş bir mağaza, üçüncünün adını unuttum ama oradaki ürünleri çok beğenmedim. Burda bahsedilen mina bebeğin gaziemir'e taşındığını söylediler ama emin değilim.
Sizin bildiğiniz bütün bebek alışverişini toplu yapabileceğimiz mağzalar var mı? Ünlü markalar zaten alışveriş merkezlerinde var ama indirim dönemi dışında bence pahalı. İzmirli hamileler önerilerinizi bekliyorum:)

Gaziemirde baby mall adında yeni bir bebek alışveriş merkezi açıldı. Ünlü markalar, uygun ürünler ve açılışa özel indirimler var. Tavsiye ederim...

Back
X