- Konu Sahibi papatya946
-
Slm arkadaşlar. Bugün oğluşumuz için alışverişe çıkacağız. ızmir'de nereden neyi uygun fiyata alabilirim, yeni doğduğunda giyecek birkaç takım dışında hiçbir şey almadım daha. Alışverişini yapan anneler bana yardımcı olurlarsa çooook sevinirim. Şimdiden teşekkürler...a.s.
İzmirde nerdesin cnm sen ve ne kadar vaktin var doğumuna?
Ben alışveriş için bayağı araştırma yapıyorum arkadaşlarda yazmışlar zaten ama iç giyimler mina bebe aynı zamanda diğer eşyalarında orada indirimde olduklarını Biliyorum..Sadece iç giyim düşünüyorum zira oğlumdada minadan almıştım sonrası büyük mağazalardan alışveriş yaptım..Şuanda Karşıyakadayım ve öyle cici mağazalar buldumki ..Arkadaşlarımın mağazalarıda var yardımcı olacaklar bi gidebilsem:)
Hayırlısı olsun cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah..Bu arada arkadaşların yazdıklarını mağazalar carrefourda var burada(Karşıyaka) egsde var
Doğuma 7 hafta kadar kaldı inşallah. Buca'da oturuyorum ama önemli değil. Bir de o mağazalara bakarsam artık ne bulursam alacağım yoksa eşimle kavgaya başlayacağız.İzmirde nerdesin cnm sen ve ne kadar vaktin var doğumuna?
Ben alışveriş için bayağı araştırma yapıyorum arkadaşlarda yazmışlar zaten ama iç giyimler mina bebe aynı zamanda diğer eşyalarında orada indirimde olduklarını Biliyorum..Sadece iç giyim düşünüyorum zira oğlumdada minadan almıştım sonrası büyük mağazalardan alışveriş yaptım..Şuanda Karşıyakadayım ve öyle cici mağazalar buldumki ..Arkadaşlarımın mağazalarıda var yardımcı olacaklar bi gidebilsem:)
Hayırlısı olsun cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah..Bu arada arkadaşların yazdıklarını mağazalar carrefourda var burada(Karşıyaka) egsde var
mothercare carrefour alısverimerkezinde ve bornova forumda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?