İzmirli anneler sünnet için hastane/doktor tavsiyeleriniz

Tunisinannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
48
31
3
38
Sevgili anneler,3aylık bir oğlum var.Doktorumuzun yönlendirmesiyle 6.aydan sonra sünnet ettirmeyi düşünüyouz.İzmir'de küçük bebekler için sünnet konusunda deneyimli hastane ya da doktor tavsiyede bulunabilecek olan var mı?

İyi bir doktor bende arıyorum, bulursak birbirimizle paylaşalım ;) Bu arada bizde üç aylığız :))

İyi bir doktor bende arıyorum, bulursak birbirimizle paylaşalım :KK66: Bu arada bizde üç aylığız :))
Canım sağol senden başka da cevap yazan olmamış:KK39: Egepol'de Ahmet Özdemir adında bir estetik cerrahı varmış. Onun iyi olduğunu duydum amaaa üç aydan büyük bebeklere lokal anestezi değil genel anestezi yapıyormuş. Ben de genelden korkuyorum. Allah korusun!

Canım sağol senden başka da cevap yazan olmamış:KK39: Egepol'de Ahmet Özdemir adında bir estetik cerrahı varmış. Onun iyi olduğunu duydum amaaa üç aydan büyük bebeklere lokal anestezi değil genel anestezi yapıyormuş. Ben de genelden korkuyorum. Allah korusun!
Genele ne gerek var ki, sacmalik.. Iyi doktor olsa ne olur bebegimi riske attiktan sonra...

@ k
Canım yaptırdın mı sünnet??
Yaptırdıktan kime ve ne kadara??

Yada başka doktor buldun mu??

@ k

Canım yaptırdın mı sünnet??
Yaptırdıktan kime ve ne kadara??

Yada başka doktor buldun mu??
Canım henüz İzmir'e gelmedik.Ben memleketten uzakta yaşıyorum.Haziran sonu gibi geleceğim ama henüz Ahmet Bey dışında bir doktor tavsiyesi duymadım.Ahmet Beyin de sünnet ücreti 759tl civarıymış diye duydum ama ne derece doğru bilemiyorum

Back
X