bende birşey sormak istiyorum peki konak devlet hastanesi nasıl?
polikiliniği alsancakta normalde yeşilyurt devlet hastanesinde çalışıyor istersen numarasınıda veririm..
bende birşey sormak istiyorum peki konak devlet hastanesi nasıl?
şimdilik doktor işini hallettim ama nasıl olsa artık bu sayfada buluşuruz başka bir sorunum olursa sizden yardım rica edebilirim.hem daha çokkk ihtiyacım olacak eminim....
çok teşekkürederim şimdilik alsancakta merve bülbül biçer diye bir doktora karar verdim dün muhaneye gittim.bebeğimi gördüm muhteşem bir duyguydu :) bakalım dün için memnun kaldım ama bir sorun yaşarsam telefon numarasını rica edebilirim.yardımın için çok sağol
Ben yinede söyleyeyim aklında bulunsun canım..Ben Alsancakta Birdal Tosyalı'ya gidiyorum...Oğlumun doktoru ve oğlum 8,5 yaşında...Ben çok ağır miyon ameliyatı geçirdim...Diğer bir doktor rahimini büyük ihtimalle alırız demişti..Birdal hanımın sabrı sayesinde uzun süren ameliyat sonucunda rahimime zarar vermedi ve şu an 7 hafta 2 günlük hamileyim..Ve doktorum yine Birdal Hanım...
Sanada sağlıklı hamileleik diliyorum....Bende İzmirdeyim bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım...
Konak doğumu tavsiye etmiyorum..Arkadaşım da orada çok sorun yaşadı...Komşumun kızıda Konakda doğum yapmış..Kızın bağırsakları dışarıya çıkmış..Şimdi bağırsakları için ameliyat olacakmış...Oraya gideceğine yeşilyurt hastanesine gitmeni tavsiye ederim...
teşekkürederim canım ben çeşmede 1 yıldır ikamet ediyorum izmiride hiç bilmiyorum,tavsiyen için tekrar teşekkürler :)
ilgine çok teşekkürederim.Umarım kolay ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin....
anlattığına göre doktorun çok azimli cana sağlığa önem veren bir doktormuş,artık doktorlar sadece para için doktorluk yapıyorlar.senin adına çok sevindim,eğer bir sorun yaşarsam mutlaka doktorunun bilgilerini rica ederim.
Benim izmirde sürekli bir şeye ihtiyacım oluyor çünkü burda kimsem yok ve hiç bir yerde bilmiyorum sizlerin sayesinde sorunlarımı aşmaya çalışıyorum....a.s.
Bebek alışverişi konusunda ne söylesem yalan olur..Bende buradaki bayanlardan çok şey öğrendim...Bir şeye ihtiyacın olduğunda mesajda atabilirsin canım..
ya kızlar ben birşey daha sormak istiyorum daha 3-4 haftalık hamileyim ya daha doktora gidemedim bayramdan sonra gideceğim çünkü memlekete gideceğim dönüşümde 2-3 haftayı bulur , valla ilk çocukta neler yapıldığını unutmuşum aradan 8 yıl geçince,neyse ben sorumu sorayım ya benim vitamin gibi yada folik asit gibi şeyleri kullanmaya başlasam mı ki yoksa doktorumu beklesem doktorada baya bir zaman var şu anda hiç birşey kullanmıyorum şimdiden teşekkürler :)
canım normalde ilk 3 ay için folik asit öneriyorlar.Fakat bazı testlerin sonucunda folik asitin bebekte düşük yapabilme ihtimali olduğu ortaya çıkmış benim ilk doktorum her ne olursa olsun folik asitte bir ilaç onun yerine günde 1 tane ceviz ye ondan daha faydalı ve daha çok işe yarıyor demişti.bende hep vezi yedim ve şuan 20 haftalık hamileyim bebeğimde çok iyi.....
sağol canım hemen ceviz alayım bari ,allah ikinizede sağlık sıhhat versin hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin :)
bu arada nerdeyse aynı gün hamile kalmışız.benimde bugün 18 hafta 5 günlük oldu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?